Labutis ,
Cia vel as su savo nerimu.. Vis galvoju, kaip mazius islauks ryte savo eiles operuotis negeres. Jis netgi nakti atsikelia vandenuko pagerti. Idomu, jei nakti apie 2-3 h atsigers,ar bus blogai Vis viliuosiu, kad nebus labai daug maziuku pries mus operuotis, girdejau,kad ima pagal amziu, nuo maziausiu. Ar tiesa?
Man irgi idomu kiek laiko pries tai negalina gerti vandens. O jus i lygonine is vakaro vazuosite.Mums operacija darys rugpjucio 21 diena o i ligonine atvykti 20 diena ir iki 13 val. tai man keista ka mes veiksime viasa diena mano mazyliui tik 3 metai . O mums salins tonziles ir adenoidus .
Mes operavomės santariškėse, tai ten, kaip supratau yra tokia tvarka, kad ima pagal amžių nuo mažiausių. ir prieš bet kokią operaciją , mqan rodos, yra taisyklė, būti apie 8 val. nevalgius ir negėrus. teks pakentėt zuikiams
O jums operacija gerai kaip jusu vaikutis reagavo po visko
Papildyta:
O mes Klaipedoje uzsirasem pas skyriaus vedeja tai nesupratau ko taip anksti atvazuoti visa diena prabuti tarp tu sienu 13 val. Esu girdejusi kad reikalauja is vakaro bet 17 val. o mums pasake taip anksti
Papildyta:
O mes Klaipedoje uzsirasem pas skyriaus vedeja tai nesupratau ko taip anksti atvazuoti visa diena prabuti tarp tu sienu 13 val. Esu girdejusi kad reikalauja is vakaro bet 17 val. o mums pasake taip anksti
Mes operuosimes Santariskese pas vedeja Sakalinska, mums liepe atvaziuoti ryte truputi pries 7 h, ir kitiems taip sake. Gal tie, kurie toliau gyvena vaziuoja is vakaro...
QUOTE(lincikas5 @ 2007 06 12, 16:51)
Mamytes,ar zinot,kad Kaune II-oje ligonineje yra visai naujas dienos stacionaras.Mes vasario menesi savo klecka ten operavom.Ir likom LABAI patenkinti.Pati dirbu KMUK,bet nei minciu nebuvo kile ten operuotis .Gydytoja labai faina.Ir visas personalas nuostabus! Mes gydytojai davem 100lt,o anesteziolog 50lt.Ten i vaikus kitaip ziuri.Nera nesibaigiancio konvejerio...
Na pavariau cia reklama
Bet tiesa tokia,kad labai mums ten patiko!
Na pavariau cia reklama
Bet tiesa tokia,kad labai mums ten patiko!
Papildyta:
maniskei irgi kai del ausies uzdegimo nuejom sake kad gal adenoidus reiktu operuot, kazin kur kaune geriau?
O mano sūnui irgi adenoidai,gal žinot kas Šiauliuose operuoja jei išvis operuoja
QUOTE(Herta @ 2007 07 06, 18:09)
O mano sūnui irgi adenoidai,gal žinot kas Šiauliuose operuoja jei išvis operuoja
Sveika Herta .
Aš taip pat iš Šiaulių ir mano mažiui adenoidai yra.Buvom pas Sereika,tai jis pripažino,kad reikia operuoti adenoidus.Jis rekomendavo operacija darytis pas LOR skyriaus vedeja Braziene.Liepos 13 d. eisim pas ja konsultuotis ir ziuresim ka ji sakys.Siaip esu isklausius dvieju nuomoniu.Vieni sako,kad neoperuoti,o kiti sako,kad operuoti.Ir dabar žinok žmogus,koki varianta pasirinkti.
Idomu,kas jums nustate,kad tavo mazyliui yra adenoidai?Kaip jis jauciasi,ar daznai serga?
QUOTE(vyšnelė @ 2007 07 06, 21:50)
Sveika Herta .
Aš taip pat iš Šiaulių ir mano mažiui adenoidai yra.Buvom pas Sereika,tai jis pripažino,kad reikia operuoti adenoidus.Jis rekomendavo operacija darytis pas LOR skyriaus vedeja Braziene.Liepos 13 d. eisim pas ja konsultuotis ir ziuresim ka ji sakys.Siaip esu isklausius dvieju nuomoniu.Vieni sako,kad neoperuoti,o kiti sako,kad operuoti.Ir dabar žinok žmogus,koki varianta pasirinkti.
Idomu,kas jums nustate,kad tavo mazyliui yra adenoidai?Kaip jis jauciasi,ar daznai serga?
Mums dar niekas nenustatė.Vakar siaubingai pradėjo kvėpuot,per nosi nulis kvepavimo,slogu nėr ,gerklė paraudus,temperatura tai nukrenta tai pakyla ir dar tos sventines dienos tai jau visa susinervavus.kiek visko skaiciau ir domejaus tai suvedziau tik ir adenoidus.sergam labai retai,kad padideje tai budavo ir anksciau ,bet labai nezymiai,o dabar tai pirma kart taip.rytoj skambinsiu gydytojai,sutrukdysiu savaitgali,nes nebegaliu ziuret kaip vaikas kankinasi su tokiu kvepavimu.Kai miega karkuoja,knarkia net nezinau kaip pavadint ar tavajam tas pats yra,maniskiui rugseji bus penki metai
QUOTE(BonaDona @ 2007 06 14, 14:41)
Visiskai sutinku su JAPOSKA,t.y. kol nera komplikaciju. Mano maziui bugneliai ilenkti,siek tiek neprigirdi,todel reikia operuoti kol nepapblogejo.
Mums irgi jau su klausa negerai,todel laukti irgi nebegalima
QUOTE(BonaDona @ 2007 07 04, 18:07)
Mes operuosimes Santariskese pas vedeja Sakalinska, mums liepe atvaziuoti ryte truputi pries 7 h, ir kitiems taip sake. Gal tie, kurie toliau gyvena vaziuoja is vakaro...
Noreciau ir as pas ta sakalinska vaika operuot Mes turim Lor'o siuntima,tai kaip suprantu pradzioj reikia uzsiregistruot i Santariskiu konsultacine.Ten galima gydytoja pasirinkt,ar kaip? Ar cia jau personaliai reikia ieskot to gydytojo ir su juo tartis ?
QUOTE(vyšnelė @ 2007 07 06, 22:50)
Sveika Herta .
Sveika,
o mums Sereika rekomendavo Butku,dar kazkoki vyra,kurio pavarde irgi is B raides ir tada trecioj vietoj tavo mineta Brazeine
QUOTE(Tasira @ 2007 07 12, 13:19)
Mums irgi jau su klausa negerai,todel laukti irgi nebegalima
Noreciau ir as pas ta sakalinska vaika operuot Mes turim Lor'o siuntima,tai kaip suprantu pradzioj reikia uzsiregistruot i Santariskiu konsultacine.Ten galima gydytoja pasirinkt,ar kaip? Ar cia jau personaliai reikia ieskot to gydytojo ir su juo tartis ?
Sveikute ,
Mes kreipemes tiesiai i Sakalinska, skambinom i mobilu.Liepe atvaziuot pasirodyt(jis priima Santariskese treciadieniais ir penktadieniais nuo 7h iki 12 h).Mums pasiseke nereikejo ilgai laukti, t.y. nebuvo operaciju( o gal buvo jau pasibaigusios). Ir tada suderinom operacijos data, laukti reikejo menesi, nes operuoja daug maziu.
O kai pasiskambinau i konsultacine, tai pasake, kad taloneliai tik liepos pab., jei reikes operuotis, tai tada pas gydytoja kreiptis ir t.t., tai butume per vasara ir nespeje susitvarkyti.
Mobilus Skalinsko yra forums, jei nerasi, parasyk. Sekmes!
Papildyta:
Mojo ,
Kaip laikotes? Jau pirmadieni i Santariskes?
Sekmes!
Sveikutes ,
Noriu paklaust, kas jau po operacijos, su kokiais drabuzeliais operuoja vaikus, ar perrengia ligonines drabuziais , ar su savo.
Aciu!
Noriu paklaust, kas jau po operacijos, su kokiais drabuzeliais operuoja vaikus, ar perrengia ligonines drabuziais , ar su savo.
Aciu!