Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai

QUOTE(vyšnelė @ 2007 04 15, 20:12)
Sveikute.
Sireika man irgi nepatinka,kazkoks durnas jis man atrodo,kalba vejus,kai nueini.
O kur dirba Liauba?Pas ji nuvesciau ir as savo zuiki.Ar jis ir vaikus gydo?
Pas koki dar gydytoja privaciai galvoji vesti?
Aciu uz atsakymus.Kazkaip kartu bebendraujant bus lengviau ispresti sia problema unsure.gif .

zadu vesti pas Butku. drauge buvo nuvedusi sake svelnus, moka su vaikais elgtis, daugiau nieko negaliu pasakyti. kai apsilankysiu galesiu pasakyti daugiau.
O Liauba dirba irgi senuosiuose gimdymo namuose 410kab. seip nieko gyditojas, bet ar jis vaikus gydo negaliu tiksliai pasakyti, mes pas ji ejom per pazystamus tai jis taip pakonsultavo. mirksiukas.gif
Gal jus buvote dar kur pas koki privaciai?
Ar pas kita koki gyditoja?
Taip pat buvom irgi 410kab. pas gyditoja Braziene ar Bruziene tiksliai nebepamenu, tai ji irgi tokia visai nieko, bet man nepatiko tai kad vos tik apziurejo, tuoj pradejo siulyti paskirti operacijos datos, o apziurejo mano galva tai pavirsutiniskai.
Tai dabar ieskojimo kely g.gif smile.gif
Atsakyti
Pirmadienį ir mums ši operacija nusimato verysad.gif Gal galit papasakot, kaip greitai vaikučiai atsigauna, ar galima duot gert, valgyt ką nors, nes važiuosim 7 ryto nevalgę, negėrę, - galvoju, kad reiktų įsidėt bent vandenuko. Ir valgyt gal užsinorės.. Tai gal kokios tyrelės pasiimt? O gal labai skaudės ir nieko nenorės...
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2007 04 21, 10:16)
Pirmadienį ir mums ši operacija nusimato  verysad.gif Gal galit papasakot, kaip greitai vaikučiai atsigauna, ar galima duot gert, valgyt ką nors, nes važiuosim 7 ryto nevalgę, negėrę, -  galvoju, kad reiktų įsidėt bent vandenuko. Ir valgyt gal užsinorės.. Tai gal kokios tyrelės pasiimt? O gal labai skaudės ir nieko nenorės...

Vaikuciai gana ivairiai atsigauna, bet manau, gana greitai ir lengvai. Valgyt neleidzia is pradziu nieko, tik paskui jau kai po operacijos praeis kiek laiko, daktaras pasakys kiek ir ko valgyti, tik antra dienos puse galima lengvo jugurto, sriubytes ir pan. O vandenuko gali isideti, nes gerti galima.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 04 21, 13:08)
Vaikuciai gana ivairiai atsigauna, bet manau, gana greitai ir lengvai. Valgyt neleidzia is pradziu nieko, tik paskui jau kai po operacijos praeis kiek laiko, daktaras pasakys kiek ir ko valgyti, tik antra dienos puse galima lengvo jugurto, sriubytes ir pan. O vandenuko gali isideti, nes gerti galima.

Ačiū Dovesa už atsakymą 4u.gif Vis šiek tiek aiškiau. Labai bijau rytojaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2007 04 22, 18:19)
Ačiū Dovesa už atsakymą  4u.gif  Vis šiek tiek aiškiau. Labai bijau rytojaus  verysad.gif

Nebijok, viskas daug paprasciau, nei atrodo, sekmes rytoj, lauksim naujienu 4u.gif
Atsakyti
Ir musu tas pats laukia verysad.gif Uzsirasem i eile KMUK pas Griga birzely rolleyes.gif Liepe pasidaryt visus kraujo tyrimus ir jau pirmadieni nuo pat ryto atvaryt - iskart i operacine ves. Zada ta pacia diena ir isleist mus rolleyes.gif Tfu tfu tfu, kad viskas ok butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry coke @ 2005 03 08, 20:32)
Turbut kalbi apie polipus?  adenoidai , lyg ir angina?  kazkaip taip ir nesupratau, nes nemanau ar del anginos knarkiama....hmmmm.........

jeigu tai polipai, tai pasakysiu viena:  jie atauga, patikek manim, netgi dar didesni. Po kiekvienos operacijos susidaro randai, kas vis labiau apsunkina sekancia operacija.

gal taip ir neatsitiks su tavo mazyle, bet mano vyrui polipai operuojami kasmet sad.gif  Ir uosles jis daznai neturi)  .  Po operaciju- gausus kraujavimas, nes labai surandeja, be operaciju- sunku kvepuot.
patarciau tau palaukt iki vasaros, be to saltieji metu laikai praeina, turetu pageret, jei ne- isoperuosi i rudens pabaiga ar , dar geriau, ziemai prasidejus, kada jie didziausi
p.s beje ir savo vaikui buvau isoperavus, jam tada 3 metukai buvo. Ataugo didesni, pernai norejau vel operuot, bet persigalvojau. Siemet nors ir paknarkia kartais, bet tik vos vos, beveik nieko...

Man išoperavo polipus vaikystei, gal ketvirtoj klasėj kartu su angina, bet niekas niekur neataugo schmoll.gif
O vaikui išoreravo 2 metukų,
staiga jis pradėjo blogai girdėti, tai LOR pasakė kol neišsioperuosit polipų, nieko negydys, išoperavom ir viskas susitvarkė, dabar jam jau beveik 21 - niekas neataugo schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(R.A. @ 2007 04 23, 16:34)
Ir musu tas pats laukia  verysad.gif Uzsirasem i eile KMUK pas Griga birzely rolleyes.gif Liepe pasidaryt visus kraujo tyrimus ir jau pirmadieni nuo pat ryto atvaryt - iskart i operacine ves. Zada ta  pacia diena ir isleist mus  rolleyes.gif Tfu tfu tfu, kad viskas ok butu  ax.gif

RA maniškiui išoperavo ir praktiškai po pusvalandžio išleido, vaikas net normalei nepaverkė
viskas ir pas jus bus O.K, mes ir klinikose operavomės, tik pavardės gydytojo nepamenu, kažkas iš Č...
Atsakyti
operavomes ir mes lapkricio menesi. Tada man irgi atrode, kad viskas labai paprasta. Davem ir daktaraui, ir anestezeologui. Pati operacija truko gal 10 ar 15min. Bet musu atveju viskas taip paprastai nesibaige. Mano vaikas vis nepabudo, net nekvepavo pats tik per vamzdeli. To vaizdo, kai ji veze i reanimacija su vamzdeliu burnoje, pusiau pramerktom akytem nepamirsiu niekada ir nelinkiu to patirti ne vienai mamai... Baisiausia buvo tai, kad ten i reanimacija musu niekas neileido. Stovejau uz duru ir verkdama mintyse sau kartojau: kam as ryzausi tai operacijai? Tik veliau mane siaip ne taip ileido i vidu. Kada as maciau savo berniuka, man jau buvo ramiau, nes po truputi jis vis pramerkdavo akytes ir paverkdavo. Jis pabudo gal praejus 3val. nuo narkozes. Aciu Dievui laiminga pabaiga... Tik neissigaskit mamytes, o tik dar labiau mylekit savo mazylius ir saugokit juos...
Atsakyti
QUOTE(ozka @ 2007 04 24, 12:38)
operavomes ir mes lapkricio menesi. Tada man irgi atrode, kad viskas labai paprasta. Davem ir daktaraui, ir anestezeologui. Pati operacija truko gal 10 ar 15min. Bet musu atveju viskas taip paprastai nesibaige. Mano vaikas vis nepabudo, net nekvepavo pats tik per vamzdeli. To vaizdo, kai ji veze i reanimacija su vamzdeliu burnoje, pusiau pramerktom akytem nepamirsiu niekada ir nelinkiu to patirti ne vienai mamai... Baisiausia buvo tai, kad ten i reanimacija musu niekas neileido. Stovejau uz duru ir verkdama mintyse sau kartojau: kam as ryzausi tai operacijai? Tik veliau mane siaip ne taip ileido i vidu. Kada as maciau savo berniuka, man jau buvo ramiau, nes po truputi jis vis pramerkdavo akytes ir paverkdavo. Jis pabudo gal praejus 3val. nuo narkozes. Aciu Dievui laiminga pabaiga... Tik neissigaskit mamytes, o tik dar labiau mylekit savo mazylius ir saugokit juos...

O tai kas nutiko mazuliui?Ar po narkozes jam taip blogiau pasidare?O kaip dabar jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 04 22, 18:50)
Nebijok, viskas daug paprasciau, nei atrodo, sekmes rytoj, lauksim naujienu  4u.gif

Operacija truko trumpai, daug ilgiau laukėm palatoje, kol veš operuot. Gerai, kad buvom knygučių ir lėlytę įsidėję. Kai parvežė po operacijos, gerą pusvalandį, o gal ir daugiau verkė, blaškėsi - čia taip iš narkozės prabudinėjo, o paskui užmigo. Atsikėlė linksma ir žvali, prisivalgė visko (nes jau buvo apie 13 val, o mes nuo ryto važiavom nieko nevalgę, negėrę), tai išvažiuojant namo išvėmė viską (pati aš čia kalta, žinojau, kad negalima daug valgyt duot, bet po truputį valgė, valgė ir vis dar prašė...). Dar labai išsigando, kai kateterį iš rankytės ėmė, tai gal ir tas prisidėjo.
Kažkas rašė, kad duoda tabletytę prieš operaciją, Kamilei tai suleido tokių vaistukų, nuo jų atsipalaidavo visa, apsnūdo, dar pati nunešiau iki operacinės, tai nė nesuraegavo, kai seselė paėmė ant rankų.

Kai grįžom namo, tai visą popietę nieko nevalgė ir negėrė, nes vos tik pabandydavo ką nors praryt - iš karto skųsdavosi, kad gerklytę skauda ir spjaudavo viską lauk.

Šiandien po pietų miego atsikėlus linksmai pasakė, kad neskauda jau burnytės wub.gif

Atsimena tik, kad leido vaistukus į užpakalį ir rankytei popą darė. Šiaip seniau gyddytojų nebijojo, sakydavo, kad geriau pas daktarą važiuosiu, kad tik į darželį neit. O dabar pastoviai kartoja "Pas daktarus DAUGIAU nevažiuosiu" smile.gif

Tikuosi supratot, ką čia rašiau, jei kas domina - klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betina: 24 balandžio 2007 - 19:06
QUOTE(Betina @ 2007 04 24, 19:02)
Operacija truko trumpai, daug ilgiau laukėm palatoje, kol veš operuot. Gerai, kad buvom knygučių ir lėlytę įsidėję. Kai parvežė po operacijos, gerą pusvalandį, o gal ir daugiau verkė, blaškėsi - čia taip iš narkozės prabudinėjo, o paskui užmigo. Atsikėlė linksma ir žvali, prisivalgė visko  (nes jau buvo apie 13 val, o mes nuo ryto važiavom nieko nevalgę, negėrę), tai išvažiuojant namo išvėmė viską (pati aš čia kalta, žinojau, kad negalima daug valgyt duot, bet po truputį valgė, valgė ir vis dar prašė...). Dar labai išsigando, kai kateterį iš rankytės ėmė, tai gal ir tas prisidėjo.
Kažkas rašė, kad duoda tabletytę prieš operaciją, Kamilei tai suleido tokių vaistukų, nuo jų atsipalaidavo visa, apsnūdo, dar pati nunešiau iki operacinės, tai nė nesuraegavo, kai seselė paėmė ant rankų.

Kai grįžom namo, tai visą popietę nieko nevalgė ir negėrė, nes vos tik pabandydavo ką nors praryt - iš karto skųsdavosi, kad gerklytę skauda ir spjaudavo viską lauk.

Šiandien po pietų miego atsikėlus linksmai pasakė, kad neskauda jau burnytės  wub.gif

Atsimena tik, kad leido vaistukus į užpakalį ir rankytei popą darė. Šiaip seniau gyddytojų nebijojo, sakydavo, kad geriau pas daktarą važiuosiu, kad tik į darželį neit. O dabar pastoviai kartoja "Pas daktarus DAUGIAU nevažiuosiu" smile.gif

Tikuosi supratot, ką čia rašiau, jei kas domina - klauskit  mirksiukas.gif

Dėkui už pasidalinimą patirtimi 4u.gif
paskaitinėjus patyrimus supranti, ko laukti ir tikėtis. O tai žymiai geriau nei nežinomybė rolleyes.gif , nes mūsų irgi tokia operacija laukia, tik dar negreit, birželio viduryje. Tik maniškė palyginus jau dičkė rolleyes.gif
Atsakyti
Oi panos priraset cia visko, mus antradieni operuos, kauno 3 ligonineje, gal galite pasakyt kiek mazdaug ir kam davet uz operacija, ir dar sake kad dabar tos narkozes geresnes, seniau buvo jos mokamos galejai pirkti, o dabar atseit nemokamos. Lauksiu ziniu ax.gif
Atsakyti