labai net įdomu. mums irgi siūlo operuotis, bet dar bandysiu pas homeopatą gydytfr
Sveikos mergaites, dukrai 4,5m isoperavo adenoidus pries 2 dienas.Buvo pilna narkoze, po operacijos jautesi gerai, tik labai graudziai verke atsibudusi po narkozes, tokia buvo jos reakcija i narkoze. Vieni vaikai blaskosi, rekia, o maniske tik verke. Tik viena problemyte yra, labai jau idomiai pradejo dukra kalbeti.Ji pries operacija labai graziai kalbejo, nesvepluodavo, o dabar sunku suprasti ka kalba, tarsi kasni burnoje turetu Ir svepluot pradejo, nors jei liepi pamazu po viena zodi sakyti pasako graziai, o taip tai marmaliuoja kazkaip, negaliu nei klausyt. Daktaras sako, kad turetu praeiti, bet ka reiskia turetu, o jei nepraeis? Labai prasau pasidalinti savo patirtimi
QUOTE(Gustalas @ 2007 02 16, 19:25)
Daktaras sako, kad turetu praeiti, bet ka reiskia turetu, o jei nepraeis? Labai prasau pasidalinti savo patirtimi
tai gal praeis, nusiramink juk kai atsiranda sloga irgi kalba pasikeičia, o čia visgi operavo nosiuką
mūsų irgi laukia operacija gegužės mėn. tikiuos viskas bus gerai, na tiesiog turi būt gerai
mano mažulė neligoniukas, taip dažnai neserga, kaip čia mamos dalinas patirtim, bet, kad knarkia tai siaubingai ir vis prasižiojus būna
stiprybės parašyk, kaip ten susiklostys jūms
Skaitau ir asaros kaupiasi Kodel sios temos anksciau neradau Mano mazyliui 2m,o viskas prasidejo pries metus.1.Manem,kad alergija.Visi blogumai kartodavosi kas men.Sloga,po to kosulys ir dusimas,kuris mane varo i nevilti.Pirmais 2kartais maniau,kad uzdus Airijos daktarai pasake,kad cia INFEKSHN Ir paskyre naudoti inhaletoriu kaip asmininkams O kas mums belikodaryti,as dziaugiausi,kad mano vaikutis sveiko ir normalus kvepavimas atsistate po 4-6d.Bet praejo 1men ir vel tas pats,ir taip visa pusmeti.Tada nusprendziau skrist tirt i LT.Ten gyd.Cirtautas nustae ,kad tai ADENOIDITAS,bet neminejo kokio dydzio.Sako plaukit nosyte mechaniskai,ty mineraliniu h2o,ir ni jokiu juros h2o.Taip ir dariau visa men ryte vakare su papr svirkstu sviksdavau vandeni i nosyte,kaip koks plesikas.Juktas jausmas toks slykstus.Dziaugiausi,pratempem apie 2men ir jis vel man DUSTA .Praita nakti su tokiu kosuliu+vemimu.Manau jam tie susikaupia karkalai gyvent neduoda.Bijau,kad ir sirdute sugadins.Kai dusta,tai vos ikvepti gali,tai tas inhaliatorius tik ir padeda.Bet ir sirdi skauda,kad ta inhal turiu naudoti kas men,tokiam mazam .Noriu paklausti kaip tuos homeopatinius galima isigyti,ar imanoma duoti savo nuoziura,ty pagal aprasyma?Ir grauziuosi,gal reikejo jam operuoti,bet gyd to net nesiule Patarkit MIELOSIOS ka man daryti,nes LTvaz nesiruosiam
NUO KOKIO AMzIAUS OPERUOJA ???
mes rudenį kai buvom pas gydytoją apžiūrai, nes knarkė, tai sakė, kad operuoja nuo 3 metų. Aišku apmaudu, kad tokiem mažiukam taip nutinka, bet kito kelio nelabai matau, nes išsižiojus nuolat - paprasčiau kvėpuot, o dėl to sąkandis blogai gali susiformuot
mum tarapeutė buvo skyrus homeopatinių vaistų, bet kai mažuliukė buvo, nes ji visada gan keistai kvėpavo, bet jiokio efekto nebuvo tai čia gal kaip kam
o į Lt netaip jau sudėtinga ir nuvažiuot, mes gegužį varom, radom pigius bilietus susiderinom su gydytoju ir tvarkysim šį reikaliuką
mum tarapeutė buvo skyrus homeopatinių vaistų, bet kai mažuliukė buvo, nes ji visada gan keistai kvėpavo, bet jiokio efekto nebuvo tai čia gal kaip kam
o į Lt netaip jau sudėtinga ir nuvažiuot, mes gegužį varom, radom pigius bilietus susiderinom su gydytoju ir tvarkysim šį reikaliuką
QUOTE(jolak @ 2007 01 31, 17:22)
musu vienam giminaiciui vaikui, jam tada buvo 3m ir buvo adenoidai, kai nuejo pas gydytoja, iskart liepe operuoti, nes nuo adenoidu buna blogas sakandis, cia ne tai svarbiausia, svarbiausia yra tai kad liga krenta ant ausu, tai va, norejau ta pasakyti , kad kai jam isoperavo, jis sakydavo kad visi kalba per garsiai, jau pries tai buvo krites ant ausu, ir blogiau kalbedavo,nes negirdedav ka jam sakydavo,
manau kad teisingai darot , kad ryztates operuoti,
mums po operacijos viskas gerai, nors kokias 2sav nosis buvo uzgulusi, bet viskas susitvarke.
manau kad teisingai darot , kad ryztates operuoti,
mums po operacijos viskas gerai, nors kokias 2sav nosis buvo uzgulusi, bet viskas susitvarke.
Mūsų irgi laukia ši operacija. Dukrytei (2,5m.) vis kartojasi pūlingas ausų uždegimas, nuo kurio kiekvieną kartą trūksta būgnelis . kas mėnesį geriam antibiotikus, išbandėm visokius vaistus, bet tik prasideda sloga - ir iš karto ausytė supūliuoja Baisu dėl tos operacijos, bet dar baisiau, kad neapkurstų
Gal čia ir nelabai į temą, bet gal kas nors susidūrėt su tokia liga ir kaip nors kitaip pasigydėt?
as tik uz operacija
nelaukit kol apkurs, man atrodo nesigailesit
po operacijos gyd sake kad kokius metus keistai kvepuos, bet kvepuos, per nosi dabar kai tik pamatau kad jau nori slogyti kibti pursiu heomopatinius euchorbium
nelaukit kol apkurs, man atrodo nesigailesit
po operacijos gyd sake kad kokius metus keistai kvepuos, bet kvepuos, per nosi dabar kai tik pamatau kad jau nori slogyti kibti pursiu heomopatinius euchorbium
Mano sunytis jau trecia diena po adenoidu opeacijos, operavomes Kaune trecioje ligonineje. Jauciasi neblogai, tik kazkaip lyg uzkimes sneka, ir siaip gana liudnas ir oziuotas, bet manau cia ne nuo operacijos, jis siaip nuotaikos zmogus.
O del to uzkimimo, kaip kitoms buvo???/
O del to uzkimimo, kaip kitoms buvo???/
QUOTE(Gustalas @ 2007 02 16, 18:25)
Sveikos mergaites, dukrai 4,5m isoperavo adenoidus pries 2 dienas.Buvo pilna narkoze, po operacijos jautesi gerai, tik labai graudziai verke atsibudusi po narkozes, tokia buvo jos reakcija i narkoze. Vieni vaikai blaskosi, rekia, o maniske tik verke. Tik viena problemyte yra, labai jau idomiai pradejo dukra kalbeti.Ji pries operacija labai graziai kalbejo, nesvepluodavo, o dabar sunku suprasti ka kalba, tarsi kasni burnoje turetu Ir svepluot pradejo, nors jei liepi pamazu po viena zodi sakyti pasako graziai, o taip tai marmaliuoja kazkaip, negaliu nei klausyt. Daktaras sako, kad turetu praeiti, bet ka reiskia turetu, o jei nepraeis? Labai prasau pasidalinti savo patirtimi
Labas, mamytės
Atėjau į šitą temą ir noriu visas nuraminti - viskas jūsų leliukams bus gerai Savo dukrytę vežėm 5 metukų operuot Aišku, nervinomės, baisu buvo pasiryžti, bet - finaline viskas Mūsų dukrei operavo ir adenoidus, ir tonziles, todėl operacija buvo ilgesnė, su bendra narkoze, ne iš lengvųjų. Bet po savaitės jau beveik viską buvom pamiršę Tas kalbėjimas tarsi per nosį, marmaliavimas po burna - įprasta, vaikas turi prisitaikyti prie pasikeitimų jo organizme. Nebijokit, nešvepluos amžinai, gražiai kalbės ir, kas svarbiausia, - mažiau sirgs
Jeigu adenoidai ir/ar tonzilės trukdo vaikui, jeigu jis dažnai serga ir kankinasi, kvėpuoja pro burną, knarkia, aš asmeniškai patariu operuotis.
O mums kaip nepasisekė Suderinom viską dėl operacijos, pasidarėm kraujo tyrimus , kovo 7 turėjo operuoti, ir še tau, kad nori.... - gripas bjaurybė prilipo... Dabar ir svarstom, gal atidėti šiltesniam laikui, kol visi gripai aplinkui aprims... , nes gydytoja sakė vistiek reikės iš naujo kraujuką tirti... kaip nemalonu
QUOTE(Daivve @ 2007 03 02, 12:18)
O mums kaip nepasisekė Suderinom viską dėl operacijos, pasidarėm kraujo tyrimus , kovo 7 turėjo operuoti, ir še tau, kad nori.... - gripas bjaurybė prilipo... Dabar ir svarstom, gal atidėti šiltesniam laikui, kol visi gripai aplinkui aprims... , nes gydytoja sakė vistiek reikės iš naujo kraujuką tirti... kaip nemalonu
čia daugumos problema, jei tik ne visų... Mes operavomės gegužę, ir tai dvi savaites laikėm namie iki operacijos...
jo tyrimai galioja trumpai...