Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai

QUOTE(jolak @ 2006 12 01, 14:27)
vakar krauja eme, tai ziuresim ka pasakys, sake rodys kad yra daugiau leukocitu nei turi buti, nes visgi jau geras menuo kaip sloga ir kosulys, taip kaip uzdegimas. tai va, nzn turbut kad operuosim, o kiek laiko laiko ligonineje, mums prisistatyti reikia 7val ryte, tai gal ir iskarto isoperuos, nes girdejau atveju kad atvarai 7 o dar vaikas neisoperuotas buna iki 12, juk atvarai nevalges, tai savaime suprantama kad jie n ori valgyti ir gerti, bijau pagalvoti apie ta diena, kai jis manes prasys gerti o as negalesiu jam duoti, ui verysad.gif

Nežinau kur operuosit, bet Santariškėse paparastai mažiausius pirmus operuot ima. Mes dar papildomai bandėm prašyt anesteziologo ir operuojančio gydytojo, kad anksčiau paimtų ax.gif , bet mums atsakė, kad mažučių vaikų retai daug būna, taigi bet kuriuo atveju eisim vieni pirmų. taip ir buvo- ėjom antri ir neteko vaikui prašinėt valgyt ar gert.
Atsakyti
taip tikrai - vaikus anksčiausiai operuoja, kad mažiau kankintųsi laukdami... ir vaikučiai ir tėveliai...
Atsakyti
mes irgi turbut operuosim sunui adenoidus,nes serga juodai o ir ausu bugneliai aptraukti kazkokia plevele g.gif .
nors pries du metus operavo adenoidus bet jokio pagerejimo nesulaukem,gal blogai issoperavo g.gif .
noreciau paklausti ar ilgai lauket savo eiles,ir pas koky gydytoja operavot,ir ar davet gydytojui pinigeliu,nes pirma syky mes operavomes Kaune.
Atsakyti
Sudalyvaukite, mamos, apklausoje apie antibiotikus:
http://www.supermama...howtopic=137620
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2006 12 05, 21:51)

nors pries du metus operavo adenoidus bet jokio pagerejimo nesulaukem,gal blogai issoperavo  g.gif .
noreciau paklausti ar ilgai lauket savo eiles,ir pas koky gydytoja operavot,ir ar davet gydytojui pinigeliu,nes pirma syky mes operavomes Kaune.

taip greit ataugo???
jei domina vln, tai mes santariskese laukem tris savaites, bet veliau apsigalvojome ir nuejome privaciai...
Kiek mokejome jau rasiau. Viskas buvo thumbup.gif tikrai net mano didziajai bailiukei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilele @ 2006 12 06, 19:04)
taip greit ataugo???
jei domina vln, tai mes santariskese laukem tris savaites, bet veliau apsigalvojome ir nuejome privaciai...
Kiek mokejome jau rasiau.  Viskas buvo  thumbup.gif tikrai net mano didziajai bailiukei smile.gif

o kur buvot privaciai,ar patenkinti buvot gydytojais,kaip supratau 100lt,gydytojui,tai as tiek irgi daviau kaip pirma syky operavom.
ACIU uz informacija ax.gif
nes jau pavargom abudu su sunum nuo sios ligos g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2006 12 06, 19:30)
o kur buvot privaciai,ar patenkinti buvot gydytojais,kaip supratau 100lt,gydytojui,tai as tiek irgi daviau kaip pirma syky operavom.
ACIU uz informacija  ax.gif
nes jau pavargom abudu su sunum nuo sios ligos  g.gif

o jus vln? jei domina, parasyk i az, atsakysiu:)
Atsakyti
labukas
nu va mes jau po operacijos
viskas normalei , ta pacia nakti jau kvepavo per nosi, tik kad priprates kvepuoti pro burna, diena sako nemoku kvepuoti per nosi, o nakti kvepuoja
daktarui ir anestezogei nedavem, nes nebuvo kaip paduoti, operacija truko 10min, ta pacia diena buvom namie
daba bega visi tie babauzei lauk ir maziau jau koseja, zinoma dar duodu vaistu kad greiciau isivaiksciotu kosulys,
zinot mamos esu patenkinta
dar pasake kad ir tonzules gerkleje neblisga ir antro laipsnio ir tas reiks operuoti, bet dar anksti sako jam, tai kokiu gal 4m reiks. lotuliukas.gif labai dziaugiuos, jam ir lengviau ir man ant sirdies gera
Atsakyti
QUOTE(jolak @ 2006 12 09, 12:52)
dar pasake kad ir tonzules gerkleje neblisga ir antro laipsnio ir tas reiks operuoti, bet dar anksti sako jam, tai kokiu gal 4m reiks.  lotuliukas.gif  labai dziaugiuos, jam ir lengviau ir man ant sirdies gera

bet kokie Jūs dar mažiukai ir jau po operacijos... Mums tai neoperavo mažoms, vis tempė, kad paaugtume...

Bet gal bent jau baigsis ligos ligelės anskčiau smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
jau kvepuoja
vis primenu kad nepamirstu, nes pradeda per burna kvepuoti
tikrai dziaugiuosi
svarbiausia ir apetitas atsirado,
taip budavo neikisi nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Ir musu laukia operacija po 2 menesiu. Pupai 1m 3 men, ji baisiai knarkia ir naktim uzsikosina iki vemimo verysad.gif Siaip pataria iki 2 metu nedaryti, nes 80% vaikuciams jie atauga , bet ku darysi. Dabar dar tyriames del alergijos, gal cia del jos visos bedos g.gif Mano sunui isoperavo polipus 2 metu, tai po metu ziauriai angina ataugo, teko operuot skubos tvarka doh.gif Labai bijau, kad vel taip nebutu
Papildyta:
QUOTE(grazina37 @ 2006 11 24, 17:20)
buna atveju kad alergijos priezastis adenoidai,kaip bebutu bet ju buvimas visada sukele negalavimus ,pastovus persalimai slogos ,o su laiku is galvos skausmai ir silpnumas kamuos ,tikrai operuok ir maziau sirksit ,kiek zinau po operacijos vaikuciai gerai jauciasi ,o jei jie jau yra tai ir niekur nepranyks tik dar labiau augs ,brolio mergaitei isoperavo 6 metu ,tai nuo to ir pamirso kas yra sloga ir persalimo ligos ,o iki to tai 3 savaites serga 1 savaite sveika ir taip nuo 1metuku laiko ,paskutiniu metu tai jau burnytes neuzciaupdavo atrode tikrai pavarges vaikas ,del sutrikusio kvepavimo ir sirdele pradeda streikuoti  g.gif

Tai , kad as skaiciau, kad adenoidai del alergijos atauga, ir jei tai nuo alergijos tai nereik skubet operuoti. Jei mums pripazins alergija, tai mes nesioperuosim kol kas.
Papildyta:
QUOTE(bulba @ 2006 11 18, 16:26)
4u.gif Ligoniuku mamoms:

Mano septynmetis draugams giriasi:
-O man asteroidus ispjove!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, norejau pasitikslinti, ar uztenka 100 lt duoti uz adenoidu pasalinima, ar nebus mazoka?smile.gif
Atsakyti