skaitau ir mastau, kodel gydytoja mums pati pasiule ir po to dare daline narkoze. Kiek teko palatoje girdeti ir cia skaitau, tai niekam rinktis neleido
Sveikos , mamytės,
Dar norėjau pasitikslinti, kiek laiko po operacijų jūsų mažieji nustojo knarkti miegodami ?
Ačiū
Dar norėjau pasitikslinti, kiek laiko po operacijų jūsų mažieji nustojo knarkti miegodami ?
Ačiū
Nu as tai nebezinau ka ir galvoti-pries pora savaiciu mazius kosejo ir slogavo,bet kadangi temperaturos neturejo ir siaip gan neblogai jautesi,tai taip viskas ir praejo tik su sirupeliu nuo kosulio ir juros vandeniu. Kai jau lyg ir pasveikom,pastebejau,kad miegodamas lyg ir nelabai graziai kvepuoja ,lyg knarktu,bet net ne visa nakti. Siandien del to knarkimo buvom pas seimos gydytoja,israse siuntima pas LOR pasitikrinti ar tai nebus adenoidai. Bet mes per visus savo 2,5 m. rimtai nesam sirge,tik kokia lengva slogyte ar kosuliukas,kuri su zoleliu miksturytem issigydydavom. Tai eisim antradieni pas LOR,matysim,ka ten mums pasakys.
QUOTE(tauskalyte @ 2005 11 28, 23:01)
ziurekit, mamos, jus kalbat tik apie operacija. o pas homeopatus kazin neverta uzsukti, gal jie kuom nors gali padeti?
mano sunui 1metai ir 7men. bet aps ji jau adenoidai auga, tik dar nezinau kurio laipsnio. gal dabar pradzioj verta kreiptis pas homeopatus, gal be operacijso pvyktu isgydyti ar bent jau siek tiek apgydyti....
mano sunui 1metai ir 7men. bet aps ji jau adenoidai auga, tik dar nezinau kurio laipsnio. gal dabar pradzioj verta kreiptis pas homeopatus, gal be operacijso pvyktu isgydyti ar bent jau siek tiek apgydyti....
na kaip jum sekai? gal pavyko ka suzinoti del naturalaus adenoidu gydymo? mum jau irgi tai tapo aktualu... berniukui 6 metai..
Mano sunui buvo 6m,kai teko susidurti su adenoidu salinimu.Labai dziaugiausi ikalbejusi gydytoja daryti operacija be narkozes.Aisku,turi gerai pazinti vaika,kad galetum sau leist apie tai pamastyt.Iskeliavom is ligonines jau po poros valandu.Kiek zinau kitoje palatoje,kurioje vaikai buvo operuojami su narkoze ir veme ir kliedejo ir t.t.Negana to dar buvo isleisti i namus tik rytojaus diena.Kelias dieneles teko pasaugoti vaikeli,kad nesokinetu,nelakstytu.taciau sunaus iprotis buti siek tiek issiziojus liko.Sko gydytojai,kad ilgeliau pabuvus polypams organizme,tai tampa jau yprociu ir atlaisvinus kvepavima tai niekur nedingsta....
SOS. Gal nurodytumete, kur salinami adenoidai lazeriu? Nesvarbu kokiame mieste.
Rytoj 8 ryto mūsų operacija, vėliau galėsiu papasakoti daugiau...
QUOTE(Vaila @ 2006 07 08, 16:50)
Mano sunui buvo 6m,kai teko susidurti su adenoidu salinimu.Labai dziaugiausi ikalbejusi gydytoja daryti operacija be narkozes.Aisku,turi gerai pazinti vaika,kad galetum sau leist apie tai pamastyt.Iskeliavom is ligonines jau po poros valandu.Kiek zinau kitoje palatoje,kurioje vaikai buvo operuojami su narkoze ir veme ir kliedejo ir t.t.Negana to dar buvo isleisti i namus tik rytojaus diena.Kelias dieneles teko pasaugoti vaikeli,kad nesokinetu,nelakstytu.taciau sunaus iprotis buti siek tiek issiziojus liko.Sko gydytojai,kad ilgeliau pabuvus polypams organizme,tai tampa jau yprociu ir atlaisvinus kvepavima tai niekur nedingsta....
Mes su sita problemele susidureme beveik nuo pat gimimo sunaus, is pradziu daktare sake, kad iki 1 metu isaugs, bet taip ir neissaugo o kai buvo pusantru metu vaikas beveik negaledavo naktimis miegoti, o ir as sokinejau vis ziuredavau ar dar nedusta poliklinikoj tik pasake, mokykit vaika nosi pusti ir viskas tai nuvaziavom i privatu kabineta, ten paziurejo ir iskart pasake kame reikalas, turime adenoidus ir turejome skubiai operuoti, nes buvo jau labai apauge .Mums operavo su narkoze ir net plaucius nuo karkalu pravale sake, kad labai daug buvo po operacijos po keliu valandu isleido namo, bet dar 3 dienas namie valesi nosyte, bego isskiros ir vaikas buvo neramus, bet po 3 dienu kaip ranka nuimta ir iki siol vaikui jau 5 metai, bet problemu neturim , buna kartais slogytes nedideles,bet greitai ir praeina
O ant poliklinikos gydytoju buvau labai pikta ,kad sedi ir nieko nezino ir man vaikas tiek kankinosi
Ir tas issiziojimas dingo, gal delto, kad tokiam mazam dare, bet dabar miega normaliai
na mamytes musu irgi laukia operacija(08-16)bet man gydytojas del narkozes pasake-jei jums negaila vaiko ir norit kad jis matytu kai dedes tetos drasko gerkle ir ivaryt jam baime visam gyvenimui tai galim be narkozes ,tai as kaskaip susimasciau
Papildyta:
tai gal parasykit tos kuriu vaikucius operavo su narkoze nes as kiek zinau tai tie vaikai visai gerai jautes.
Papildyta:
tai gal parasykit tos kuriu vaikucius operavo su narkoze nes as kiek zinau tai tie vaikai visai gerai jautes.
QUOTE(dia10 @ 2006 07 13, 11:46)
Mes su sita problemele susidureme beveik nuo pat gimimo sunaus, is pradziu daktare sake, kad iki 1 metu isaugs, bet taip ir neissaugo o kai buvo pusantru metu vaikas beveik negaledavo naktimis miegoti
maniškė irgi dažniausiai per burną kvėpuoja miegodama. Arba įkvepia per nosį, o iškvepia per burnytę. Nors buvom su siuntimu pas LOR, mol, permaži, kad operuotų. nu vargstam dabar, nes sloga, tiksliau nosies užgulimas nuo gegužės nepraeina. Galvojau - vasara, tuoj praeis ir še tau 2 mėnuo. Prašysiuos rudeniui vėl siuntimo ir operacijos.
Aš būtinai aprašysiu viską, tik truputį vėliau.Dabar biskį prisėst negaliu. Aisha7, tikrai sutik su narkoze, be jos didesnis stresas ne tik vaiko psichikai, bet ir organizmui. LOR operacijos labai trumpos laiko prasme, tad narkozė silpna, trumpo veikimo.
labas, labai lauksiu mamulia, tavo aprasymo, kur, koks gydytojas ir kaip ten viskas praejo!!!
manaja operuos pirmadieni, tai labai sirdi skauda, nerimas, bijau istikro kaip ten viskas, nes manoji daugiau kaip menesi nekvepuoja per nosi, kai iminga tai itraukia bet su baisiuniu knarkimu, o nakti kartais net pasoksta ir verkia nes sunku kvepuoti!! ir istikro ji mes nuo kokiu 8 menesiu vargstam su ta problema.
manaja operuos pirmadieni, tai labai sirdi skauda, nerimas, bijau istikro kaip ten viskas, nes manoji daugiau kaip menesi nekvepuoja per nosi, kai iminga tai itraukia bet su baisiuniu knarkimu, o nakti kartais net pasoksta ir verkia nes sunku kvepuoti!! ir istikro ji mes nuo kokiu 8 menesiu vargstam su ta problema.