Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

QUOTE(egzotika @ 2009 07 23, 13:41)
Mes irgi planuojame nuo rudens lankyti si darzeli,
mes su pazyma. Bet lyg tai direktire minejo, kad siais metais labai daug vaikuciu su akyciu problemomis, tad paprastu grupiu nebus...

Ir mes nuo rudens pradėsim lankyti darželį. O kada reikia pasirodyti,dar turbūt prieš rugsėjį,ar ne?
Atsakyti
Mums sakė apie 25 rugpjūčio apsireikšti.
Atsakyti
kieno vaikiukas eina į Žibutės pelėdžiukų grupę. brūkštelkit į až wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes nuo rugsejo 1d. lankome grupe Boruzeles, pas aukletoja Zita.
Gal kas galite pasidalinti ispudziais apie ja?
Atsakyti
QUOTE(egzotika @ 2009 09 02, 12:51)
Sveiki,
mes nuo rugsejo 1d. lankome grupe Boruzeles, pas aukletoja Zita.
Gal kas galite pasidalinti ispudziais apie ja?

Kiek man teko girdėti, tai Zita tikrai labai gera auklėtoja smile.gif ir mes šia grupę pradedame lankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Šinšilis",2009 09 03, 07:40)
Kiek man teko girdėti, tai Zita tikrai labai gera auklėtoja  smile.gif  ir mes šia grupę pradedame lankyti  smile.gif

O mes jau lankom smile.gif šią grupę. Greičiau Jonuką atveskitę, nes Džiugas kol kas vienas tarp mergaičių karaliauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2009 09 03, 11:03)
O mes jau lankom smile.gif šią grupę. Greičiau Jonuką atveskitę, nes Džiugas kol kas vienas tarp mergaičių karaliauja smile.gif

oooo tai Džiugas tikras karalius biggrin.gif atvesim ryt tokį saulės plaukais konkurentą biggrin.gif
Atsakyti
Dziugas tai toks linksmas vaikas biggrin.gif .
Nikeada neverkia , nieko nebijo biggrin.gif .
As 2 dienas ateinu ir bubu grupeje su savo Daniele iki pietu miego, tai kai kurie vaikuciai labai verkia verysad.gif .
Taip ju gaila, del to kol kas ir pati dar su ja vaistu, vis atydedu pailkima darzelyje, bet jauciu , kad bus tu asaru...
Papildyta:
QUOTE(,,Šinšilis",2009 09 03, 08:40)
Kiek man teko girdėti, tai Zita tikrai labai gera auklėtoja  smile.gif  ir mes šia grupę pradedame lankyti  smile.gif

Nu as irgi skaiciau apie ja gerus atsiliepimus ir pavaduodoja gire, bet man kol kas ji atrodo keista, ar ja tevai varzo, nes kiekvina diena kas nors is tevu buna, bet kazkaip man pasirodo, kad ji nemoka su vaikas elgtis, nuraminti vaiko... gal cia tik man taip atrodo...tikiuosi...
Papildyta:
QUOTE(egzotika @ 2009 09 03, 23:39)
Dziugas tai toks linksmas vaikas  biggrin.gif .
Nikeada neverkia , nieko nebijo  biggrin.gif .
As 2 dienas ateinu ir bubu grupeje su savo Daniele iki pietu miego, tai kai kurie vaikuciai labai verkia  verysad.gif .
Taip ju gaila, del to kol kas ir pati dar su ja vaistu, vis atydedu pailkima darzelyje, bet jauciu , kad bus tu asaru...
Papildyta:
Nu as irgi skaiciau apie ja gerus atsiliepimus ir pavaduodoja gire, bet man kol kas ji atrodo keista, ar ja tevai varzo, nes kiekvina diena kas nors is tevu buna, bet kazkaip man pasirodo, kad ji nemoka su vaikas elgtis, nuraminti vaiko... gal cia tik man taip atrodo...tikiuosi...

Atsiprasau uz klaidas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika @ 2009 09 03, 22:41)
As 2 dienas ateinu ir bubu grupeje su savo Daniele iki pietu miego, tai kai kurie vaikuciai labai verkia  verysad.gif .
Papildyta:
Papildyta:
Atsiprasau uz klaidas  blush2.gif

Šiandien mes pirmą kartą ruošiamės į darželį, toriu tokį įtarimą, kad nebus labai lengva, nes mažasis toks mamyčiukas, tai pradžioje būsim kartu ir ,,pračekinsim" kaip ten su ta mūsų Zita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika @ 2009 09 03, 22:41)

Papildyta:
Atsiprasau uz klaidas  blush2.gif

Nu ačiū ačiū už pagyras blush2.gif šiandien truputuką bandė ašarą išspausti išeinant, bet auklėtoja Birutė prinešė prie lango, dar kartą pamojavo, pasiuntė oro bučinį ir jokių ašarų. Nu šiuo klausimu jis į mane, aš darželyje irgi gerai jaučiausi, jokių ašarų nebuvo.

Manyčiau auklėtojas varžo tėvų buvimas, jos kai lieka vienos - tai žaidžia su vaikais, užsiima. Vis tiek žaidžiant ir balso tembrą keičią, ir kalba vaikams suprantama kalba, o iš šono gal žiūrint gali kitaip atrodyti.

Aš manau bus viskas gerai, apsipras mūsų leliai, susidraugaus ir bus viskas O.K.
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2009 09 03, 11:03)

Ne vienas ne vienas... biggrin.gif Mikutis irgi ten nuo pirmos dienos tarp panų sukinėjasi... tik per ašaras nelabai turbūt jas ir mato... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 09 09, 11:13)
Ne vienas ne vienas...  biggrin.gif Mikutis irgi ten nuo pirmos dienos tarp panų sukinėjasi... tik per ašaras nelabai turbūt jas ir mato... doh.gif

Taip taip, ir šiandien Mikutis vienas buvo išvažiavęs su mašina iš darželio ribų mirksiukas.gif
Atsakyti