Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 03 23, 15:13)
nutent Marija meslabai nusivylem....

jus man raset i az, veliau atrasysiu,nes ilga istroija mirksiukas.gif

o siaip apart baseino,nieko ypatingo ten nematau, kiemas siaubingas doh.gif labai visos supynes pavojingai atrodo ax.gif

busiu labai dekinga sulaukusi jusu laiskelio i AZ smile.gif
Atsakyti
Nu as irgi su to darzelio direktore kalbejau. Tai taip supratau, kad jis yra specializuotas - vaikuciams su regejimo sutrikimais, cia atveza tokius vaikucius ir is kitu Vilniaus mikrorajonu. Aisku, yra grupiu ir sveikiems vaikuciams. Bet kadangi "anslagas", i jas integruoja ir problemeliu turincius vaikus.
Patare verciau kreiptis i kitus darzelius.
Aisku, galima ir pas juos, bet tada tik su pazymom, kad salia gyvenam.
Atsakyti
Žinokit, aš tai tiksliai nežinau dėl tų grupių, nes užrašyti buvo vyras. Nuvežė oftalmologo pažymą ir jam sakė, kad jokių problemų dėl patekimo ten nėra. Labai maloniai bendravo, aprodė darželį.
Atsakyti
Idomu, jeigu musu namas salia darzelio, ar mus priimtu i ji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2009 03 28, 22:30)
Idomu, jeigu musu namas salia darzelio, ar mus priimtu i ji? g.gif

mus prieme tik su pazyma del akyciu, nors salia gyvenam.
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2009 03 31, 22:31)
mus prieme tik su pazyma del akyciu, nors salia gyvenam.

Buvau, tai pasakė, kad priima tik su pažyma.
Atsakyti
Gal kas žinot, ar tie vaikiukai, kuriems su akytėmis yra problemų, eina į atskiras grupes, ar jie integruojami su sveikais? Būtų įdomu sužinoti, ką ten su tais vaikučiai daro, kuriems yra problemų su akytėmis...
Atsakyti
QUOTE(ciainga @ 2009 06 25, 19:38)
Gal kas žinot, ar tie vaikiukai, kuriems su akytėmis yra problemų, eina į atskiras grupes, ar jie integruojami su sveikais? Būtų įdomu sužinoti, ką ten su tais vaikučiai daro, kuriems yra problemų su akytėmis...

Planuojam nuo rudens į tą darželį eiti, tai kiek supratau iš direktorės grupėje yra ir sveikų ir turinčių problemėlių vaikučių. Sakė dirba akių gydytoja. O ką daro, gal pasakys mamos kurių vaikučiai jau lanko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciainga @ 2009 06 25, 19:38)

lanko šį darželį mano vyresnioji. su akytėm vsika sok. tai buvo grupėj pora vaikučių kurie turi problemų su akytėm. bet nuo pavasario juos iškėlė į atskirą grupę. kiek žinau, jiems ten būna specialūs pratimai (kokių reikia pagal akyčių būklę), masažiukai, visokie užsiėmimai.

mūsų namas yra prie šio darželio, tai ir pirmąją, ir dabar jau mažąją dukryte užrašiau be jokių problemų ir kyšių. ir be jokių pažymų.
bet abi dukrytes užrašinėjau kai joms buvo tik 3-4 mėnesiukai
Atsakyti
nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažkada mano dukra lankė "Žibutę". Nežinau, ar tebedirba auklėtoja Sofija, ji puiki, randanti vaikui žodį. Ypač graudu būdavo matyti, kiek širdies ir pastangų ji dėdavo integruodama ir ugdydama vaikelius su cerebriniu paralyžiumi thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojame nuo rudens lankyti si darzeli,
mes su pazyma. Bet lyg tai direktire minejo, kad siais metais labai daug vaikuciu su akyciu problemomis, tad paprastu grupiu nebus...
Atsakyti