Tikrai labai geras darželis, kiek kalbu su mamomis, kurios veda į kitus darželius, tai tikrai vienas geriausių darželių, ir dėl papildomos veiklos, ir dėl pedagogų. Mano vaikas dabar net nenori paslikt namuose, jei yra tokia galimybė, ji renkasi daželį. O tai daug pasako...
Patys geriausi žodžiai apie šį darželį ir apie jame dirbančias pedagoges.
Patys geriausi žodžiai apie šį darželį ir apie jame dirbančias pedagoges.
Kaip smagu girdėti, nes mes nuo rugsėjo pradėsim lankyti šį darželį.
Mamytes, kuriu vaikuciai lanko si darzeli, noriu paklausti jusu. Zinau, kad sis darzelis yra specializuotas, bet ar cia tik del akyciu ar ir del kalbos sutrikimu?
Ir dar noreciau daugiau suzinoti apie lopselinuku aukletojas. Kaip jos, ar pakankamai demesingos. Zinau, kad ten dirba tokios dvi aukletojos: Marija ir Diana, bet nezinau, ar jos lopselinuku, ar darzelinuku. Ir kaip jos?
Buciau labai dekinga, nes planuojam leisti savo vaikuti i lopseli nuo rugsejo men, tad renkames pas ka leisti.
Ir dar noreciau daugiau suzinoti apie lopselinuku aukletojas. Kaip jos, ar pakankamai demesingos. Zinau, kad ten dirba tokios dvi aukletojos: Marija ir Diana, bet nezinau, ar jos lopselinuku, ar darzelinuku. Ir kaip jos?
Buciau labai dekinga, nes planuojam leisti savo vaikuti i lopseli nuo rugsejo men, tad renkames pas ka leisti.
QUOTE(Eglaite07 @ 2009 03 04, 16:01)
Mamytes, kuriu vaikuciai lanko si darzeli, noriu paklausti jusu. Zinau, kad sis darzelis yra specializuotas, bet ar cia tik del akyciu ar ir del kalbos sutrikimu?
Specializuotas jis tik dėl akyčių. Tačiau dirba jame ir logopedė.
QUOTE(brasta @ 2009 03 03, 13:36)
Kaip smagu girdėti, nes mes nuo rugsėjo pradėsim lankyti šį darželį.
Ir mes sūnų užrašėm nuo rugsėjo
QUOTE(Eglaite07 @ 2009 03 04, 16:01)
nutent Marija meslabai nusivylem....
jus man raset i az, veliau atrasysiu,nes ilga istroija
o siaip apart baseino,nieko ypatingo ten nematau, kiemas siaubingas labai visos supynes pavojingai atrodo
Teko girdėti labai gerus atsiliepimus O kai gyvenom šalia darželio name, tai mačiau tikrai tiek vaizdų Čia tikriausiai kaip ir visur, visko būna, bet nereiškia, kad ir tau nutiks taip kaip ir kaimynui
QUOTE(amaz @ 2009 03 20, 19:34)
Ir mes sūnų užrašėm nuo rugsėjo
Mes tai į grupę, kur vaikiukai su akyčių problemom. O jūs turbūt į paprastą?
Greičiausia į paprastą. Aš kai buvau užsirašyti, sakė jūs kol kas 9 numeriu grupėje, o viso žada priimti ~15 vaikučių. Tai iš tikrųjų net nežinau į kuri ten įrašė, bet mes kol kas jokių problemėlių neturime su akytėmis, bet kadangi gyvenam šalia, tai turėtume ten papulti Nors kai klausiau, sakė grupėje būna visokių vaikučių ir sveikų, ir turinčių problemėlių. Ta prasme visiškai neskirsto. Bent aš jau taip iš direktorės supratau. O gal ir klystu.
QUOTE(amaz @ 2009 03 25, 12:56)
Greičiausia į paprastą. Aš kai buvau užsirašyti, sakė jūs kol kas 9 numeriu grupėje, o viso žada priimti ~15 vaikučių. Tai iš tikrųjų net nežinau į kuri ten įrašė, bet mes kol kas jokių problemėlių neturime su akytėmis, bet kadangi gyvenam šalia, tai turėtume ten papulti Nors kai klausiau, sakė grupėje būna visokių vaikučių ir sveikų, ir turinčių problemėlių. Ta prasme visiškai neskirsto. Bent aš jau taip iš direktorės supratau. O gal ir klystu.
Ir mes užsirašę į šitą darželį,bet iš direktorės kalbų tai supratau,kad yra sveikų vaikų grupės ir specializuotos grupės
Gal aš ką ne taip supratau. Tik ji kažką kalbėjo apie integraciją, sveiki aikučiai kartu su turinčiais problemėlių. Gal aš ne taip supratau