Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

Žinau, kad yra dvi specializuotos grupes, o vaikui tikrai reali pagalba suteikiama cool.gif kiekviena diena atliekami akiu pratimeliai, dirba tiflopedagoge, pastoviai tikrina akytes akiu gydytoja mirksiukas.gif Žinau, kad Vilniuje tik du darželiai tokiems vaikuciams yra, kitas Antakalnyje
Atsakyti
Sveikos Žibučių mamos smile.gif!
Gal kuri vedat savo atžalą į spec. gupę (pavadinimo neprisimenu..), kurioje auklėtojomis dirba Jurgita ir Sofija? L. įdomu, kokia nuomonė apie auklėtojas, tvarką ir gyvenimą šioje grupėje. Ir darželyje apskritai...
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2006 07 10, 22:05)
Sveikos mamytes
Na girdziu tik gerus atsiliepimus apie" Zibute" taciau nera taip viskas grazu kaip atrodo verysad.gif  nuvedziau savo mazyle i paciu maziausiuju grupe, berods viskas normaliai, pirma diena praleista sauniai, mazoji nenorejo net namo eiti  smile.gif  taciau musu antroji diena...geriau tokiu dienu daugiau nebutu....atejusi nusterau pamaciusi savo mazaja, veidukas apskretes kraujukais, "tiute' taip pat visa raudona.Klausiu as pas aukletoja kas nutiko, o ji man negali atsakyti kas nes tuo metu vaikas buvo vienas paliktas.... Faktas tas kad grize namo mes vaziavome siuti liezuvuka, kas ir kaip ten nutiko as nesugebu isivaizduoti.... Labai gaila, bet nusivyliau aukletojomis, bei ju darbu, juo labiau kiek zinau visi vaikai miegojo o maniske buvo nemigdoma (mano prasymu), nesuprantu kodel neimanoma priziureti vieno vaiko... Bijau dabar ten vesti... verysad.gif

Šiaip tai aišku siaubas.. aš matyt aprėkčiau ir daugiau ten kojos nekelčiau schmoll.gif , bet aišku čia gal ir pasikarščiavimas... galiu tik pasakyt, kad iš tikro visko pasitaiko, maniškis irgi su guzais praskeltais grįžta, bet aišku jam 4,5, pasižiūriu, paklausiu kas buvo, ką auklėtojos darė, jei pvz. kažkas jį stūmė, jis griuvo ir auklėtoja paskui pagailėjo, pretenzijų neturiu ir nieko jom nesakau, laukiam kol užgis ir tiek. Vaikai juk.. maniškis sugebėjo galvą prasiskelt 2,5 m. būdamas, kai jį mano mama su jos vyru prižiūrėjo, nors jie mažių ant rankų nešioja ir iš akių nepaleidžia, taip kad... mirksiukas.gif Įdomu kaip jums baigėsi? Ar tebelankot? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Melitukas @ 2006 10 05, 10:47)
Nu nezinau, bent kiek as bendravau su aukletojom ivairiom, ar girdejau kalbantis jas, tai visos be akcento lietuviskai kalba. g.gif

biggrin.gif
Labukas, o tavo Melita kartais ne "Pelėdžiukų" grupę lanko, kur dvi Jolantos? mirksiukas.gif biggrin.gif

Atsakyti
Žodžiu, noriu pareikšti savo nuomonę:

Maniškis lanko "Pelėdžiukų" grupę. Ten vaikai be akyčių problemų. Auklėtojos tarybinės, bet iš esmės mane tenkina pats darželis ir užimtumas. Yra baseinas, maniškiui labai patinka, nes judrus vaikas, kartais atvažiuoja spektakliai, kartais jie išvažiuoja į teatrą. Anksčiau lankėme privačią "Amus" grupę, tai maistas buvo geresnis, bet lyginant su neprivačiais maistas nėra prastas.. ir vaisiai, ir sausainiukai, ir jogurtukai.. Grupėje 4-6 m. vaikučiai (atrodo).. Sąrašinis skaičius didelis, bet kaip manau, susitvarko.. Svarbiausiai vaikas miega ir kažką valgo, žaidžia, eina į lauką. Aplinka tikrai tvarkinga, kaip suprantu, kiekviena grupė turi kieme savo kampelį. Tai tiek. Jei kam įdomu, klauskit. Beja, atėjom nuo lapkričio mėnesio.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif

prisiklausiau labai daug gerų dalykų apie šį darželį, tad nuo rugsėjo 1 dienos vesiu savo atžalėlę į Zuikių grupę thumbup.gif gal kas nors iš jūsų irgi eis į tą pačią? ax.gif
Atsakyti
mes irgi rugsejui uzsirasem thumbup.gif rolleyes.gif i kuria grupe nezinau,nes sakiau dar patikslinsiu rugsejo ar eisim ar koki gruodi tik ax.gif
Atsakyti
Laba diena.Noreciau ir as papasakoti savo ispudzius apie sita ''stebuklinga" darzeli.Mano vaikas lanko si darzeli nuo 2.5 metu,dabar jam 5-eri.Vieninteliai pliusai sitam darzelije mums yra tokie 1.Darzelis randosi labai arti prie namo. 2.Aplinkine darzelinio teritorija sutvarkita,bet supines ir pavesines labai seni ir pavojingi vaikams (daznai vaikai traumuojasi).Daugiau geru zodziu pasakiti negaliu,kadangi visi kiti dalikai yra, arba siaubingi ,arba labai artejo prie visiskos betvarkos darzelije. Papasakosiu apietai , ka prisiminsiu. Pirmas dalikas sokiruojantis...darzelio vedeja alkoholike.Kiekvienas pamates ja pirma karta gyvenime supras is veido ,kad zmogus megsta isgerti ,daznoka nuo vedejos kvepia alkoholiu,bet ji dirba darzelije velniai zino kiek metu ir niekas negali jos ismesti,duok Dieve iseis i pensija (jai apie 60metu).Nu kaip... Einam toliau. Apie kollektiva nieko gero pasakiti negaliu .Kadangi darzelis yra specialus ,todel yra specialiu grupiu (vaikams su silpnu regejemu) ir paprastu ,tai todel tarp aukletoju eina nuolatinis karas, kas dirbs spec.grupuose (alga didesne), o kas ne, ir apie visa sita kara pasakojama tevams.Apie kokia vaiku prieziura galima kalbeti ,eigu aukletojas negali padalinti tarppusavije etatus.Nors reikia pasakiti ,kad yra pora geru aukletoju (pati geriausia ten skaitosi Zita).Apie baseina pasakisiu taip: ne visi tevai aplamai leidzia savo vaikus i baseina,bijo kad ne susirgtu (dirbantiems tevams dar vienas nedarbingumo lapas maziusiai dviem savaitems visiskai nereikalingas),kadangi po baseino vaikas turi pats nusisluostiti ,apsirengti ir tada visi kartu eina i grupe per koridoriu, kur ura skersvejas.O eigu vaikas atejo i darzeli po ligos,tai jam negalima eiti i baseina 2 savaites(o vaikai serga daznai).Vienu zodziu i ta baseina nera kada eiti.O buna ,kad ir seip sau neveda vaikus i baseina,tai trenerio nera ,tai dar kas nors.Dar turiu daug ka papasakoti apie kitu daliku ,ir apie renkamu pinigus , ir kur jie iseina ir apie vogiamus sauskelnius is spintelius ,ir apie tai kas rasoma meniu ,o kas gauna vaikai istikruju,ir apie tai kaip aukletojaj ruko matant vaikams ,ir apie tai kaip aukletojai kalba su vaikais, ir kaip is pat rito atejnam i grupe, o ten sedi 3-5 vaikai o aukletojos ir padejejos nera,o kur niekas nezino ir daug daug kitu daliku ,bet nusibodo skustis,paciai bloga darosi nuo visu minciu.Gal kituose darzeliose irgi ne viska tvarkoj ,as nezinau ,bet Zibutei bardakas nerealus.I kita darzeli mums reikejo eiti ankciau ,dabar eisim i paruosiamuoja grupe.Atsiprasau uz klaidu,esu ne lietuve.
Atsakyti
Pasidalinkit savo nuomone apie darželį 4u.gif
Mes nuo rugsėjo eisim į darželį, dabar nuo kitos savaitės pratinsimės biggrin.gif
būsim Boružiukuose - žinau, kad viena iš auklėtojų Zita .
Įdomios visokios nuomonės ax.gif
Gal dar rasim čia "kolegų-boružiukų" g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutės
kas jau vedat savo pypliukus į lopšeliukų grupę. brūkštelkit man į až, prašau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2008 06 23, 17:40)
Sveikos, mamytes  smile.gif

prisiklausiau labai daug gerų dalykų apie šį darželį, tad nuo rugsėjo 1 dienos vesiu savo atžalėlę į Zuikių grupę  thumbup.gif  gal kas nors iš jūsų irgi eis į tą pačią?  ax.gif

mes eisim į šią grupę

beje, buvau pas direktorę šiandien, tai sakė bus ne tik pop grupė (vyresniems), bet tariamasi ir su pramoginių šokių mokykla - Tomu Petreikiu. būtų super - noriu kad manoji išmoktų šokti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 25 rugpjūčio 2008 - 12:22
QUOTE(irenairsavi @ 2008 06 23, 17:40)
Sveikos, mamytes  smile.gif

prisiklausiau labai daug gerų dalykų apie šį darželį, tad nuo rugsėjo 1 dienos vesiu savo atžalėlę į Zuikių grupę  thumbup.gif  gal kas nors iš jūsų irgi eis į tą pačią?  ax.gif

ir me si sita grupe keliausime ax.gif bet jau pradejau abejoti darzelio pasirinkimu,tai siandien atsargai maziu uzrasei i kita,kuris mano akim ziurint geresnis tik kad toliau nuo namu sad.gif bet kogi nepadarysi del vaiko biggrin.gif

esiim i Zuikius nuo lapkricio 1, tai tada ir matysime kaip mums seksis ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, gal kurios vaikutis lankė pas auklėtoją Kristiną, girdėjau ji išėjo dabar iš darželio lotuliukas.gif 4u.gif. įdomu ar tik mano vaikui ji kėlė siaubą ar yra kitokių nuomonių. mirksiukas.gif 4u.gif g.gif
Atsakyti