Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

QUOTE(*Gaja* @ 2011 10 18, 14:42)
Labas visoms Zibutes mamytes  wub.gif

Beje,gal dar yra is Boruzeliu? bigsmile.gif

Sveiki,
Mes irgi Boruziukai blush2.gif Kuri jusu mergyte?
Maniskis tai dar tik tik adaptuojasi, ilgai ejom su asarom, bet cia labiau ne del darzelio, o del to, kad jis prie manes labai prisirises, mamyciukas, sunku issiskirt..bet jau matau didele pazanga, vakarais mociute pasiima tai sake nenori eit namo, patinka jam ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 10 19, 14:12)
Sveiki,
Mes irgi Boruziukai blush2.gif Kuri jusu mergyte?
Maniskis tai dar tik tik adaptuojasi, ilgai ejom su asarom, bet cia labiau ne del darzelio, o del to, kad jis prie manes labai prisirises, mamyciukas, sunku issiskirt..bet jau matau didele pazanga, vakarais mociute pasiima tai sake nenori eit namo, patinka jam ten smile.gif

Sveiki! Ir mes is Boruziuku!
Esu Maksimo mama smile.gif

Beje, Sawanna, ziuriu, kad jau antro leliuko susilauket! Nuosirdziausi sveikinimai! 4u.gif
Atsimenu viena mamyte nestuke.gif , tai tikriausiai Jus buvot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincik: 20 spalio 2011 - 18:59
QUOTE(Alincik @ 2011 10 20, 18:56)

Beje, Sawanna, ziuriu, kad jau antro leliuko susilauket! Nuosirdziausi sveikinimai!  4u.gif
Atsimenu viena mamyte  nestuke.gif , tai tikriausiai Jus buvot  4u.gif

Aga, turbut as blush2.gif nes daugiau nestuke.gif mamyciu lyg nepastebejau..
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 10 20, 19:56)

Beje, Sawanna, ziuriu, kad jau antro leliuko susilauket! Nuosirdziausi sveikinimai!  4u.gif
Atsimenu viena mamyte  nestuke.gif , tai tikriausiai Jus buvot  4u.gif

Oi,Maksima gerai pazistam, dukryte ji draugu vadina thumbup.gif

Ir mes labai sveikinam Sawanna su antru zmogiuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 10 21, 20:41)
Oi,Maksima gerai pazistam, dukryte ji draugu vadina thumbup.gif

Ir mes labai sveikinam Sawanna su antru zmogiuku wub.gif

Rimtai? biggrin.gif
Gal ta drauge - Emilija? 4u.gif
Atsakyti
o zuikiu mamyciu cia nera? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(55Laura55 @ 2011 10 23, 18:49)
o zuikiu mamyciu cia nera? smile.gif

yra yra biggrin.gif
Atsakyti
o musu grupeje siandien pavaduoja aukletoja Nijole. Superine aukletoja - rami, kantri.

Viena mergaite numete kazka - aukletoja net nesusinervino, isliko VISAI rami - kantriai be jokio pykcio paaiskino, kad negalima.

O kad daugiau tokiu aukletoju ...

Atsakyti
QUOTE(55Laura55 @ 2011 11 21, 16:36)
o musu grupeje siandien pavaduoja aukletoja Nijole. Superine aukletoja - rami, kantri.

Viena mergaite numete kazka - aukletoja net nesusinervino, isliko VISAI rami - kantriai be jokio pykcio paaiskino, kad negalima.
O kad daugiau tokiu aukletoju ...

Tai Sandros dar nera?
Atsakyti
QUOTE(*Grazina* @ 2011 11 22, 11:37)
Tai Sandros dar nera?

jau po pietu ir sandra buvo. Tik vakar ryte pavadavo.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
pagaliau sulaukem savo dziaugsmelio ir nusprendem kuo skubiau uzrasyti i darzeli.
Sakykit, ar labai sunkiai pakliut i sita darzeli?Ar reikia vedejai duoti pinigu?
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 05 04, 08:39)

žinau, kad erikiuxxx nepatiko auklėtojos. mano dičkė lankė zuikių grupių. viskas ok, neturiu nusiskundimų, gal auklėtoja marija biški šaltoka. dabar dičkė eina į peledžiukų grupę, tai vis vien sako kad zuikiuose labiau patiko.
mažoji turėtų irgi eiti į pas zuikius, nes kiek girdėjau ši grupė bus sudaryta iš vaikučių kurie neturi problemų su akytėm.
tai kažkaip ramu - tos pačios žinomos auklėtojos, žinoma tvarka ir pan.

o man visai patinka aukletoja Marija, net labiau uz kitas. Is tiesu jinai nera saldi, bet man susidare ispudis, kad moka su vaikais, turi patirties. Maniske tai ja megsta, dziaugiasi, jeigu jinai buna. (na, ir as dziaugiuosi wink.gif
kazkada girdejau kaip bendrauja su vaikais, kai dar negirdejo, kad iejau - tai taip pasirode, kad nuosirdziai dziaugiasi tais vaikais. Na, kazkaip man ramu jai vaika palikti.

man atrodo, kad labai svarbu, kad aukletoja turetu patirties su vaikais, kad zinotu, ko yra normalu is vaiko reikalauti, o ko jis dar negali pagal savo amziu. Manau net ir emocini intelekta reikia mokinti vaikus mokyti. Pvz. viena cia aukletoja (ne Marija) taip numoke vaika kai kalbejo apie emocijas, kad vaikas dabar istisas dienas namie tik ir kartoja "as pikta, as pikta" - nors kas kas, o mano vaikas tai visai neturi savyje jokio pykcio.
Atsakyti