QUOTE(vikta @ 2010 05 04, 08:39)
žinau, kad erikiuxxx nepatiko auklėtojos. mano dičkė lankė zuikių grupių. viskas ok, neturiu nusiskundimų, gal auklėtoja marija biški šaltoka. dabar dičkė eina į peledžiukų grupę, tai vis vien sako kad zuikiuose labiau patiko.
mažoji turėtų irgi eiti į pas zuikius, nes kiek girdėjau ši grupė bus sudaryta iš vaikučių kurie neturi problemų su akytėm.
tai kažkaip ramu - tos pačios žinomos auklėtojos, žinoma tvarka ir pan.
o man visai patinka aukletoja Marija, net labiau uz kitas. Is tiesu jinai nera saldi, bet man susidare ispudis, kad moka su vaikais, turi patirties. Maniske tai ja megsta, dziaugiasi, jeigu jinai buna. (na, ir as dziaugiuosi
kazkada girdejau kaip bendrauja su vaikais, kai dar negirdejo, kad iejau - tai taip pasirode, kad nuosirdziai dziaugiasi tais vaikais. Na, kazkaip man ramu jai vaika palikti.
man atrodo, kad labai svarbu, kad aukletoja turetu patirties su vaikais, kad zinotu, ko yra normalu is vaiko reikalauti, o ko jis dar negali pagal savo amziu. Manau net ir emocini intelekta reikia mokinti vaikus mokyti. Pvz. viena cia aukletoja (ne Marija) taip numoke vaika kai kalbejo apie emocijas, kad vaikas dabar istisas dienas namie tik ir kartoja "as pikta, as pikta" - nors kas kas, o mano vaikas tai visai neturi savyje jokio pykcio.