Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

QUOTE(*Grazina* @ 2011 09 17, 13:41)
Kiek daug naujoku musu grupeje.. Mano mazius ir lanko ja jau antrus metus  mirksiukas.gif
bet db sergam,bet labai gaila teks palikti sia grupe,nes isvykstam i uzsieny gyventi... verysad.gif

Laba, o kelintu metu vaikuciai grupeje?Och kaip gerai butu i jusu vietele..... ax.gif mes norim pereiti i si darzeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BLACK ESCAPE @ 2011 10 08, 19:40)
Laba, o kelintu metu vaikuciai grupeje?Och kaip gerai butu i jusu vietele..... ax.gif  mes norim pereiti i si darzeli blush2.gif

2008-2009m.
Atsakyti
QUOTE(*Grazina* @ 2011 10 09, 13:22)
2008-2009m.

Mano 2008 m ..., bet į Jūsų vietą tikriausiai pretendentų netrūksta..Mes pagal gyvenamą vietą tinkami, tik registruoti kitoj Lazdynų vietoje.Tai kaži ,kaip į tai žiūrima g.gif
Atsakyti
QUOTE(BLACK ESCAPE @ 2011 10 09, 18:05)
Mano  2008 m ..., bet  į Jūsų vietą tikriausiai pretendentų netrūksta..Mes pagal gyvenamą vietą tinkami, tik registruoti kitoj Lazdynų vietoje.Tai kaži ,kaip į tai žiūrima g.gif

o kažin negalima susitarti, visi trys (Darželis, Gražina ir Black Escape), kad jūs į Gražinos mažiuko vietą
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 10 10, 14:27)
o kažin negalima susitarti, visi trys (Darželis, Gražina ir Black Escape), kad jūs į Gražinos mažiuko vietą

drinks_cheers.gif kad galima butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Grazina* @ 2011 10 10, 20:37)
drinks_cheers.gif kad galima butu smile.gif

4u.gif GERAI BŪTŲ!!!! drinks_cheers.gif BET AR NEBUS KAD EILĖ KOMPE IR VEDĖJA ŠIŲ DALYKŲ NEGALI KONTROLIUOT, NORS IR NEBUS PRIEŠ? *GRAZINA*, KADA JŪS IŠVYKSTATE? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes,

Norejau paklausti ar per paskutines savaites nepasitaike jusu darzelyje smarkaus viduriavimo tarp vaikuciu? Gal buvo kam rasta salmoneliozė?
Atsakyti
QUOTE(Majuryte @ 2011 10 12, 11:26)
Laba diena mamytes,

Norejau paklausti ar per paskutines savaites nepasitaike jusu darzelyje smarkaus viduriavimo tarp vaikuciu? Gal buvo kam rasta salmoneliozė?

Koki darzeli lankote? Man ir aktualus sis klausimas, nes noriu patekt i darzeli be salmoneliozes protrukiu doh.gif .Yra liudnai pagarsejusiu, kur tai kartojasi, tad tikrai gerai butu susirinkt info.Vistik ne vien puikios aukletojos svarbu.Tikrai nera sunku laikytis higienos ruosiant maista ir negaliu pateisint tu istaigu , kurios nedaro isvadu...kai kuriem vaikuciam itin skaudzios pasekmes,komplikacijos, darzelio negali lankyt 1 -3menesius.Noreciau ir as suzinot kaip ar SIAME DARZELYJE buvo SALMONELIOZES protrukiu??
Atsakyti
QUOTE(BLACK ESCAPE @ 2011 10 13, 10:22)
Koki darzeli lankote? Man ir aktualus sis klausimas, nes noriu patekt i darzeli be salmoneliozes protrukiu doh.gif .Yra liudnai pagarsejusiu, kur tai kartojasi, tad tikrai gerai butu susirinkt info.Vistik ne vien puikios aukletojos svarbu.Tikrai nera sunku laikytis higienos ruosiant maista ir negaliu pateisint tu istaigu , kurios nedaro isvadu...kai kuriem vaikuciam itin skaudzios pasekmes,komplikacijos, darzelio negali lankyt  1 -3menesius.Noreciau ir as suzinot kaip ar SIAME DARZELYJE buvo SALMONELIOZES protrukiu??

Lankom Zibute trecius metus, kol kas tokio dalyko nepasitaike. Roto virusai buvo, o salmaneliozes ne.
Atsakyti
QUOTE(Majuryte @ 2011 10 12, 11:26)
Laba diena mamytes,

mes irgi lankom Žibutę ne pirmus metus. tai nė karto negurdėjau kad būtų buvusi salmoneliozė, ar kokia kita per maistą plintanti liga.
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2011 10 13, 10:19)
Lankom Zibute trecius metus, kol kas tokio dalyko nepasitaike. Roto virusai buvo, o salmaneliozes ne.

drinks_cheers.gif Man ir neteko girdėti. Mes irgi trečius metus lankom.
Atsakyti
Labas visoms Zibutes mamytes wub.gif

Mes nuo rugsejo pradejom lankyti si darzeli, Boruzeliu grupe,tai esu tokia laiminga ir patenkinta siuo darzeliu, grupe,auklotojom,nes neitiketina,bet mano dukryte su didziausiu noru kas ryta skuba i darzleli bigsmile.gif Sakau,neitiketina,nes pries tai buvom kita darzeli pradeje lankyti,nes kitur gyvenom,bet budavo kas ryta kancia,nes vaikas visais imanomais budais nenorejo i darzeli,verke, reke jau nuo namu,o cia linksmute eina wub.gif Kol kas jokiu viduriavimu nebuvo. Tiesa, meniu kartais keistas (sake,duoda 2-3metu vaikams keptus sumustinius,nors pagal save zinau,kad keptas suris labai sunkiai virskinasi, arba kad duoda desreliu,kur zinome,kad visokio s.. buna primalta...,arba kiauliena,nors namie jos seniai nevalgom,nes baisu,kuo jas seria,na bet apie ekologiskus produktus darzelyje ir sveika mityba turbut beviltiska svajoti,nes tai juk kainuoja... Nors darzelis lyg kazkaip bando eko programa vykdyti, moko vaikus rusiuoti atliekas,bet idomu ar i mityba atsizvelgs g.gif ). Ai,ir dar gaila,kad darzelyje vaikams neduoda gerti gryno vandens. As nunesu buteli,kad duotu,bet gi aukletojos nepripilstys visiems kas ko nori,o tokios tvarkos duoti vandeni vaikams nera sad.gif O juk tai taip svarbu zmogaus organizmui...
O siaip daugiau lyg viskas super,labai patinka,kad ir daineles mokosi,jau man grizus padainuoja, ir pasportuoti eina,ir pildo,piesia,ir i lauka net 2 kartus eina,o dar i baseina planuoju leisti smile.gif Ir is viso,man sitas darzelis toks jaukus, aplinka sutvarkyta,tarp medziu,ne kokia dykuma. O ir grupese yra gausybe zaislu,zaidimu, ciuozyklele, namukas,ka vaikai labai megsta! Ir net psichologe darzelis turi,kuo mes irgi labai dziaugiames ir naudojames,nes gi iskyla vis kokiu auklejimo klausimu ax.gif Ir dar su akytem pratimukus daro,nes mums labai reikejo kaip tik. Zodziu, bijau pergirti,bet kol kas as nerealiai patenkinta thumbup.gif Ir direktore,kaip suprantu dar nauja,nes lyg tik nuo vasario,bet tokia atrodo, labai organizuota, bendraujanti su teveliais,ko ir reikia smile.gif
Oi,atsiprasau,kad issipleciau blush2.gif
Papildyta:
Beje,gal dar yra is Boruzeliu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 18 spalio 2011 - 14:40