Labas visoms Zibutes mamytes
Mes nuo rugsejo pradejom lankyti si darzeli, Boruzeliu grupe,tai esu tokia laiminga ir patenkinta siuo darzeliu, grupe,auklotojom,nes neitiketina,bet mano dukryte su didziausiu noru kas ryta skuba i darzleli
Sakau,neitiketina,nes pries tai buvom kita darzeli pradeje lankyti,nes kitur gyvenom,bet budavo kas ryta kancia,nes vaikas visais imanomais budais nenorejo i darzeli,verke, reke jau nuo namu,o cia linksmute eina
Kol kas jokiu viduriavimu nebuvo. Tiesa, meniu kartais keistas (sake,duoda 2-3metu vaikams keptus sumustinius,nors pagal save zinau,kad keptas suris labai sunkiai virskinasi, arba kad duoda desreliu,kur zinome,kad visokio s.. buna primalta...,arba kiauliena,nors namie jos seniai nevalgom,nes baisu,kuo jas seria,na bet apie ekologiskus produktus darzelyje ir sveika mityba turbut beviltiska svajoti,nes tai juk kainuoja... Nors darzelis lyg kazkaip bando eko programa vykdyti, moko vaikus rusiuoti atliekas,bet idomu ar i mityba atsizvelgs
). Ai,ir dar gaila,kad darzelyje vaikams neduoda gerti gryno vandens. As nunesu buteli,kad duotu,bet gi aukletojos nepripilstys visiems kas ko nori,o tokios tvarkos duoti vandeni vaikams nera
O juk tai taip svarbu zmogaus organizmui...
O siaip daugiau lyg viskas super,labai patinka,kad ir daineles mokosi,jau man grizus padainuoja, ir pasportuoti eina,ir pildo,piesia,ir i lauka net 2 kartus eina,o dar i baseina planuoju leisti
Ir is viso,man sitas darzelis toks jaukus, aplinka sutvarkyta,tarp medziu,ne kokia dykuma. O ir grupese yra gausybe zaislu,zaidimu, ciuozyklele, namukas,ka vaikai labai megsta! Ir net psichologe darzelis turi,kuo mes irgi labai dziaugiames ir naudojames,nes gi iskyla vis kokiu auklejimo klausimu
Ir dar su akytem pratimukus daro,nes mums labai reikejo kaip tik. Zodziu, bijau pergirti,bet kol kas as nerealiai patenkinta
Ir direktore,kaip suprantu dar nauja,nes lyg tik nuo vasario,bet tokia atrodo, labai organizuota, bendraujanti su teveliais,ko ir reikia
Oi,atsiprasau,kad issipleciau
Papildyta:Beje,gal dar yra is Boruzeliu?