Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

QUOTE(Karambola @ 2005 09 13, 13:19)
Zuza, žadat lankyt šį darželį?

Dar nežinau, eisiu kitą savaitę į žvalgybą smile.gif Kalbėjausi su direktore telefonu, tai skyrė audienciją. Šiaip mums toloka nuo namų, bet mano vaikas turi judesio problemų (vaikšto su protezais), tai ieškome darželio, kud grupėje būtų nedaug vaikų. O mūsų rajone visi daržai perkimšti - po 25 vaikus grupėje blink.gif
Atsakyti
Zuza, pranešk žvalgybos rezultatus, gerai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2005 09 15, 15:27)
Zuza, pranešk žvalgybos rezultatus, gerai? mirksiukas.gif

Buvau nuėjusi pas direktorę, aprodė darželį. Patiko baseinas, sporto salė, potenciali grupė irgi nieko sutvarkyta, plastikiniai langai sudėti, didelis kilimas, minkštas vaikiškas kampelis, žaislų sočiai ...
Bet pataikyk man žmogau, kaip tik tą dieną visas darželis buvo išvažiavęs į LĖLĖS teatrą, tik lopšelinukai likę. Taigi nepamačiau nei grupės auklėtojos, nei spec. pedagogės, nei pačių vaikų... O mūsų atveju labai svarbu, kad auklėtoja būtų tinkama.
Pati direktorė paliko gan šilto žmogaus įspūdį...
Lauke tai sąlygos baisokos, ta prasme, kad nėr vaikams veiklos, viskas aplūžę sukiužę...
Žodžiu, bandysim lankyti, bus daugiau įspūdžių... Tik va dabar apsirgom...
Atsakyti
Maniske lanke si darzeli. Kelis metus jos aukletoja buvo Sofija, ja iki siol abidvi menam tik geru zodziu. Ji kas ryta pasitikdavo rubineje, pasakydavo kazka silto ir malonaus, o vakare papasakodavo apie praleista diena. Jutau, kad ji domisi vaikais, stengiasi ir sugeba pazinti kiekvieno unikalu pasauli. Veliau aukletojos keitesi, naujosiomis, deja, suzaveta nebuvau.
Atsakyti
Mano mažius irgi lanko šį darželį ("Žibutė" ). Labai patogu, nes yra prie pat namų, beveik kieme. Galiu pasakyti,kad taip jis yra silpnaregių bet ir yra grupių vaikams be sutrikimų.Mano vaikas lanko įprastą grupę.Grupės yra jaukios, sutvarkytos, daug žaislų, malonios auklėtojos.Yra galimybė lankyti baseiną, vyksta muzikos pamokos.
Vaikus priima nežinau nuo kiek, bet mano Gvidukas pradėjo lankyti nuo 1,2 metų.Lankom jau antri metai.
Jei gyvenate šalia tikrai rekomenduočiau. rolleyes.gif
Atsakyti
O kokią grupę Gvidukas lanko? 4u.gif
Atsakyti
Žiopla aš doh.gif Pažiūrėjau, yra gi metai nurodyti gimimo. Gal Boruželes?
Atsakyti
Mamytės, ar šilta grupėse, nes aš kai buvau nuėjus, dar buvo neįjungtas šildymas, tai man baisiai šalta pasirodė blink.gif Ir baseine taip pat. O juk mažiai išlipę iš vandens, gali greit peršalt g.gif Įdomu, kaip dabar, prasidėjus šildymo sezonui?
Ir dar? Ar pradedant lankyt šį darželį būna kokios pradinės rinkliavos, kai pirmą kartą kalbėjau su vedėja, nieko neužsiminė?
Atsakyti
Na, šildymas įjungtas nuo praeito pirmadienio. Nors mūsų grupėj langai ne plastikiniai, bet nėra labai šalta. Baseinui mes dar per mažos 4u.gif Instruktoriai mažesnių nei 2 metukai neima, todėl pasakyti negaliu nieko, kaip ten, šilta ar ne.

Pradinių rinkliavų nėra. Rugsėjo mėnesį buvo tėvų susirinkimas (darželio ir paskui grupės), tai mes patys nusprendėm paaukoti darželiui po 100 lt. Įmokos koio nori dydžio. Reikia sumokėti iki vasaros. Bet tas "reikia" ne prievartinis. Jeigu kas negali tos sumos aukot... ką darysi...
Susirinkimo metu direktorė sakė, kad tikisi nemažos sumos iš 1 proc. pajamų mokesčio. Dabar daugeliui darželiui tai tikrai išsigelbėjimas.
O grupėj patys tėvai kartu su auklėtojomis sprendžia, kuo reikia padėti. Kiekvienas pagal galimybes. Ir norą, aišku.
Atsakyti
na, mano mažoji dar pilvuke, bet jau domiuosi Žibutės darželiu, nes jis po mano langais smile.gif kol kas nuomonę iš jūsų pasakojimų susidariau gerą. tikėkimės po dviejų metų šio darželio dar nenugriaus ir dukrelė galės jį lankyti
Atsakyti
Sveikos mamytes
Na girdziu tik gerus atsiliepimus apie" Zibute" taciau nera taip viskas grazu kaip atrodo verysad.gif nuvedziau savo mazyle i paciu maziausiuju grupe, berods viskas normaliai, pirma diena praleista sauniai, mazoji nenorejo net namo eiti smile.gif taciau musu antroji diena...geriau tokiu dienu daugiau nebutu....atejusi nusterau pamaciusi savo mazaja, veidukas apskretes kraujukais, "tiute' taip pat visa raudona.Klausiu as pas aukletoja kas nutiko, o ji man negali atsakyti kas nes tuo metu vaikas buvo vienas paliktas.... Faktas tas kad grize namo mes vaziavome siuti liezuvuka, kas ir kaip ten nutiko as nesugebu isivaizduoti.... Labai gaila, bet nusivyliau aukletojomis, bei ju darbu, juo labiau kiek zinau visi vaikai miegojo o maniske buvo nemigdoma (mano prasymu), nesuprantu kodel neimanoma priziureti vieno vaiko... Bijau dabar ten vesti... verysad.gif
Atsakyti
Drugeliukai, o į kokią grupę vedei savo mažąją?
Atsakyti