Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

Sveikos mamytes!

Ir vel as su savo klausimukais smile.gif

Jau po 2 savaiciu keliausim i darzeli. Kuom reikia pasirupinti, ka nupirkti vaikui? Pacia pirma diena ka nestis? Drabuziu komplekta atsargini? Grupeje su tapkutemis laksto vaikai? Reikia nupirkt kazka... O gal basutes kokias? Ka dar? Neisivaizduoju...
Dar direktore sake, kad botu reikes, kad po balas vaikai galetu lakstyt. Mes neturim... reikia pirkt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 05 16, 11:59)
Sveikos mamytes!

Jau po 2 savaiciu keliausim i darzeli. Kuom reikia pasirupinti, ka nupirkti vaikui? Pacia pirma diena ka nestis? Drabuziu komplekta atsargini? Grupeje su tapkutemis laksto vaikai? Reikia nupirkt kazka... O gal basutes kokias? Ka dar? Neisivaizduoju...
Dar direktore sake, kad botu reikes, kad po balas vaikai galetu lakstyt. Mes neturim... reikia pirkt...  doh.gif

Rūbelius pakeitimui ir viršutinius, ir apatinius
Pižama
Tapkutes ar basutes persimovimui grupėje

o dėl botų tai net nežinau ką ir patarti, mes pirkome, nes labai noras didelis lipti į balas yra. Tai dėl to, bet tai jau tikrai neprivaloma.
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2011 05 16, 12:33)
Rūbelius pakeitimui ir viršutinius, ir apatinius
Pižama
Tapkutes ar basutes persimovimui grupėje

o dėl botų tai net nežinau ką ir patarti, mes pirkome, nes labai noras didelis lipti į balas yra. Tai dėl to, bet tai jau tikrai neprivaloma.

Aciu uz info! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 05 16, 19:42)
Aciu uz info!  4u.gif

jei vaikas su pampersais dar, jų neužmirškit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 05 16, 11:59)
Sveikos mamytes!

Dar direktore sake, kad botu reikes, kad po balas vaikai galetu lakstyt. Mes neturim... reikia pirkt...  doh.gif

o jūs lengvai susitarėt, kad pradėsit lankyti darželį prieš vasarą? Nes šiaip Vilniaus savivaldybės puslapyje skelbia, kad atseit laisvų vietų nėra. Aš kiek buvau darželiuose, tai buvo tas pats atsakymas, kad vasarą peiėmimo nevykdys, nes auklėtojos atostogauja ir kam čia prisiimti dar naują vaiką, kuriam reikės skirti daug dėmesio... doh.gif aš suprantu, kad auklėtojos turi teisę į atostogas, bet galėtų bent jau ir į šeimų situaciją atsižvelgti... Jei neturi kur palikti to vaiko, o dirbti turi būtinai išeiti...
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2011 05 17, 12:38)
o jūs lengvai susitarėt, kad pradėsit lankyti darželį prieš vasarą? Nes šiaip Vilniaus savivaldybės puslapyje skelbia, kad atseit laisvų vietų nėra. Aš kiek buvau darželiuose, tai buvo tas pats atsakymas, kad vasarą peiėmimo nevykdys, nes auklėtojos atostogauja ir kam čia prisiimti dar naują vaiką, kuriam reikės skirti daug dėmesio...  doh.gif aš suprantu, kad auklėtojos turi teisę į atostogas, bet galėtų bent jau ir į šeimų situaciją atsižvelgti... Jei neturi kur palikti to vaiko, o dirbti turi būtinai išeiti...

Prieme mus be eiles, nes lelius mano su akinukais. Del to pasake, kad tokius vaikus priima pirmiausiai, nors ir mums nepriklauso pagal deklaruota gyv. vieta, taciau nuomojames buta visai salia, tai labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 05 18, 09:09)
Prieme mus be eiles, nes lelius mano su akinukais. Del to pasake, kad tokius vaikus priima pirmiausiai, nors ir mums nepriklauso pagal deklaruota gyv. vieta, taciau nuomojames buta visai salia, tai labai patogu  thumbup.gif

kai nuomojiesi šalia ir pateiki sutartį, jau priklauso, nes juk daug žmonių deklaruoti net ne Vilniuj, o čia gyvena ir vaikus darželin Vilniuj leidžia
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 05 18, 09:38)
kai nuomojiesi šalia ir pateiki sutartį, jau priklauso, nes juk daug žmonių deklaruoti net ne Vilniuj, o čia gyvena ir vaikus darželin Vilniuj leidžia

Bet mes nesudare jokios nuomos sutarties, be to netgi pagal "nuomojama" vieta mums darzelis nepriklauso, nors yra visai netoli namu. Lazdynuose daug darzeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 05 18, 17:00)
Bet mes nesudare jokios nuomos sutarties, be to netgi pagal "nuomojama" vieta mums darzelis nepriklauso, nors yra visai netoli namu. Lazdynuose daug darzeliu smile.gif

nieko nesupratau, bet tiek to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 05 19, 11:50)
nieko nesupratau, bet tiek to biggrin.gif

Ko nesupratot? smile.gif
Mes nuomojam butą Žėručio g., darželis, į kurį eisim - Architektų g. 62 (lyg), direktorė pasakė, kad nepriklauso jis mums pagal adresą.
O dėl buto nuomos - nesudarinėjom su šeimininku jokios nuomos sutarties, kurią galėtume pateikti darželiui.
Taip kad ne pagal vieną kriterijų mums darželis "Žibutė" nepriklauso, bet priėmė, nes vaikas mano turi problemų su akytėmis. Tokius vaikučius pirmiausiai priima. wink.gif
Ar dabar aiškiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 05 19, 16:38)
Ko nesupratot? smile.gif
Mes nuomojam butą Žėručio g., darželis, į kurį eisim - Architektų g. 62 (lyg), direktorė pasakė, kad nepriklauso jis mums pagal adresą.
O dėl buto nuomos - nesudarinėjom su šeimininku jokios nuomos sutarties, kurią galėtume pateikti darželiui.
Taip kad ne pagal vieną kriterijų mums darželis "Žibutė" nepriklauso, bet priėmė, nes vaikas mano turi problemų su akytėmis. Tokius vaikučius pirmiausiai priima. wink.gif
Ar dabar aiškiau? smile.gif

aha, neaišku buvo, kaip darželis šalia jūsų namų, bet jums nepriklauso biggrin.gif, smagaus jums lankymo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 05 19, 22:04)
aha, neaišku buvo, kaip darželis šalia jūsų namų, bet jums nepriklauso biggrin.gif, smagaus jums lankymo wink.gif

Ačiū! wink.gif
Atsakyti