QUOTE(brasta @ 2011 04 23, 23:47)
Jau jums atsakė, kad pateksit į boružiukų grupę (kadangi ji yra spec. lopšelinė grupė). Mes ją lankom jau antrus metus. Atėjom lygiai dviejų. Buvom pilnai "pampersiniai" mamyčiukai. Labai esu dėkinga auklėtojoms... visoms trims, šeimininkėlei, be abejo, taip pat. Išmokė ir tai, ko pati nesugebėjau...
Atėjo su didele baime naktipuodžiui, namie nesugebėdavau pasodinti...
Po Naujųjų sauskelnių beveik nebereikėjo (pradėjom lankyti nuo rugsėjo 1 d.)
Pati nebuvau iš tų mamų, sėdinčių su vaiku kartu darželyje. Pirmas 4 dienas palikau 2- 3 valandoms, o penktąją jau ir pietų miegui. Pirmas savaites verkšleno... aš į darbą eidama taip pat... bet vis tiek pasilieku su savo nuomone, kad nėra ko kabėt su vaiku tame darželyje, nes adaptacija nuo to nebūna lengvesnė, o galbūt dar ir ilgiau užsitęsia...Kaip vaikui suprast, kad mama su juo savaitę ar dvi buvo kartu, o po to paliko... kodėl ir toliau negali būti kartu??? Bet čia tik mano nuomonė, kiekvienas žino, kas jo vaikui geriausia...
Bet kokiu atveju jums begalinės sėkmės... žinau, kaip jaučiatės... bet tai praeina... ir dažnai daug lengviau nei mes iš anksto įsivaizduojam...
Ačiū, mamytės, už nuomones, patarimus ir palaikymą! Jau vis artėja tą didžioji Diena, tikiuosi, mes ištversim!
QUOTE(amaz @ 2011 04 26, 13:02)
Pritariu nuomonei, kad kuo mažiau reikia būti grupėje su vaiku. Nes mamų buvimas manau ir auklėtojai trukdo dirbti, ir vaikas paskui nesupranta, kodėl mama ir toliau nepasilieka. Auklėtojos labai puikiai moka ir paguosti, ir priglausti kai reikia. Manau, kad kuo ilgiau būsite tuo sunkiau ir vaikui, ir jums bus. Mes prieš vesdami paaiškinome, kad tai bus jo darbelis, kad mama su tėtė irgi eina į darbelį, kad visada po darbo ateisime pasiimti, kad labai pasiilgsime. Gal man lengva kalbėti, kai nuo pirmo dienos nebuvo problemos, iš karto palikau iki pietų miegelio, paskui paskambinau auklėtojai, ji pasakė, kad jaučiais puikiai ir palikau visai dienai. Tai kaip ir nereikėjo jokių adaptacijų.
QUOTE(vikta @ 2011 05 02, 11:12)
pasiimu tarp 16:30 ir 17:00 val.
dirbdavo anksčiau. kai kurios grupės būdavo jungiamos (jei nedaug vaikų tuo metu lanko), kitos nejungiamos (jei daug vaikų tuo metu lanko). kiek pamenu praeitais metais abi lopšelinės grupės buvo sujungtos, o va dičkių grupių nejungė, nes daug vaikų buvo