Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

QUOTE(brasta @ 2011 01 29, 23:26)
Kaip gaila... Aš visa širdimi tikėjausi, kad bus Rolanda.
Mes lankom šią grupę antrus metus. Man ji labai patinka. Vaikas taip pat patenkintas, niekada nieko blogo nesakė... o pasakyt dabar jau tikrai moka.

mes ir lankom sia grupe, tik siemet pradejom, palyginus nedaug ir lankom, nes ligos kai uzpuole, tai paeinam i darzeli pora savaiciu, tada men namuose sedim. smagu, kad atsiliepimai apie aukletojas geri, nes mano vaikas dar nekalba, tai ir negaliu ko pasiklaust.
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2011 01 31, 12:37)
mes ir lankom sia grupe, tik siemet pradejom, palyginus nedaug ir lankom, nes ligos kai uzpuole, tai paeinam i darzeli pora savaiciu, tada men namuose sedim. smagu, kad atsiliepimai apie aukletojas geri, nes mano vaikas dar nekalba, tai ir negaliu ko pasiklaust.

Mes jau irgi sergam... doh.gif
Atsakyti
Mums Rolanda labai patinka, gaila, kad ne ji tapo direktore, nes tikrai nusipelne savo darbais.
Del Zitos-dirba gerai, tik kartais su tevais kai sneka, tai kazkaip susikausciusi, tai smile.gif gal jaudinasi,bet vaikas nesiskundzia, ir dirba,stengiasi.
Va Birutei pabendrauti geriau sekasi, bet ir vaikus uzima kiek maciau puikiai
Dar labai sauni Diana, kai pamaciau, kad jaunute palyginus, galvojau nemokes, bet labai graziai priziuri, uzima vaikus, panesioja... smile.gif, puiki.
O dar sauni ateinanti pedagoge Regina, tikrai nuosirdziai aukletojoms padeda, bent kiek as maciau ir verksniukus paramina 4u.gif
Mes lankom pirmus metus, gal ne viska zinom mirksiukas.gif bet kol las patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijana: 08 vasario 2011 - 22:26
Sveikos mamytes!

Mano sunelis prades nuo birzelio 1 d. lankyti si darzeli. Pateksim i lopseli, nes dar maziukai esam (2,2 m.).
Turiu toki klausymuka: ar yra tokio amziaus vaikuciu dar su pampersiukais? Maniskis vis dar su jais, niekaip neina pripratint prie puodo... Ar nebus del to problemu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 04 15, 11:09)
Sveikos mamytes!

Mano sunelis prades nuo birzelio 1 d. lankyti si darzeli. Pateksim i lopseli, nes dar maziukai esam (2,2 m.).
Turiu toki klausymuka: ar yra tokio amziaus vaikuciu dar su pampersiukais? Maniskis vis dar su jais, niekaip neina pripratint prie puodo... Ar nebus del to problemu?  blush2.gif

I kokia grupe eisit?
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 04 15, 11:09)
Sveikos mamytes!

Turiu toki klausymuka: ar yra tokio amziaus vaikuciu dar su pampersiukais? Maniskis vis dar su jais, niekaip neina pripratint prie puodo... Ar nebus del to problemu?  blush2.gif

Sūnus pradėjo lankyti darželį 1,8 m ir buvo dar su "pampersais" ir net nešdavau pietums buteliuką pieno, nes be jo neužmigdavo. Dėl to nekilo jokių problemų. Palaipsniui atprato ir nuo vieno, ir nuo kito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2011 04 15, 11:38)
I kokia grupe eisit?

Dar neznau, i kokia grupe pateksim, tik vakar buvau nuvaziavus pasikalbet su direktore, prasyma parasiau. Beliko tik pazymas susirinkt is daktaru (su akinukais mes). Tada jau keliausiu su visais dok-ais ir viska issamiai suzinosiu wink.gif
Jus jau lankot si darzeli ar tik ruosiates? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(amaz @ 2011 04 15, 12:08)
Sūnus pradėjo lankyti darželį 1,8 m ir buvo dar su "pampersais" ir net nešdavau pietums buteliuką pieno, nes be jo neužmigdavo. Dėl to nekilo jokių problemų. Palaipsniui atprato ir nuo vieno, ir nuo kito smile.gif

Tai gerai tada! ax.gif Maniskis irgi pietu miego uzmiega tik su buteliuku pieno blush2.gif
Tikiuosi, pradejes lankyti darzeli, tas mano mamyciukas taps tikru vyru biggrin.gif
Dar norejau paklaust: kaip pratint vaika prie darzelio? Kiek laiko (dienu) palikinet tik keliom val., kada jau galima palikt miegot pietu, ir kada jau visai dienai palikt? Taip baisu man... Verksim jauciu abu su lelium verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 04 15, 12:15)
Dar neznau, i kokia grupe pateksim, tik vakar buvau nuvaziavus pasikalbet su direktore, prasyma parasiau. Beliko tik pazymas susirinkt is daktaru (su akinukais mes). Tada jau keliausiu su visais dok-ais ir viska issamiai suzinosiu wink.gif

Papildyta:
Tai gerai tada!  ax.gif  Maniskis irgi pietu miego uzmiega tik su buteliuku pieno  blush2.gif
Tikiuosi, pradejes lankyti darzeli, tas mano mamyciukas taps tikru vyru  biggrin.gif 
Dar norejau paklaust: kaip pratint vaika prie darzelio? Kiek laiko (dienu) palikinet tik keliom val., kada jau galima palikt miegot pietu, ir kada jau visai dienai palikt? Taip baisu man... Verksim jauciu abu su lelium  verysad.gif

jei su akinukais tai i Boruzeliu grupe turetumet keliauti, nes ten vaikuciai su akinukais.

mes tai pradejom pratintis po truputi. pirma savaite pasilikdavau po kokia 15-20 min is ryto, paskui vis pasakydavau kad vaziuoju namo ar i darba ir kad grisiu pasiimt veliau. visad atsisveikindavom ir viskas. po menesio nebereikejo pasilikinet. tai mes pietu miego likome gal jau kita diena ar dar kita, kad zodziu ilgai neteko laukt. baisu tikrai nera ko, nes aukletojos nuostabios, vaikais pasirupina kuo puikiausiai, mes darzeli lankom nuo rugsejo menesio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 04 15, 13:15)

Papildyta:
Tai gerai tada!  ax.gif  Maniskis irgi pietu miego uzmiega tik su buteliuku pieno  blush2.gif
Tikiuosi, pradejes lankyti darzeli, tas mano mamyciukas taps tikru vyru  biggrin.gif 
Dar norejau paklaust: kaip pratint vaika prie darzelio? Kiek laiko (dienu) palikinet tik keliom val., kada jau galima palikt miegot pietu, ir kada jau visai dienai palikt? Taip baisu man... Verksim jauciu abu su lelium  verysad.gif

Mes jau nuo rugsejo lankom smile.gif Zuikiu grupej...

Na as pratinau apie kelias savaites po kelias valandas,o poto palikau miegucio,sake,kad paverke ir nuejo miegucio..O db lankau normaliai,tik aisku daznai sirgom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(arabas1 @ 2011 04 15, 13:27)
jei su akinukais tai i Boruzeliu grupe turetumet keliauti, nes ten vaikuciai su akinukais.

mes tai pradejom pratintis po truputi. pirma savaite pasilikdavau po kokia 15-20 min is ryto, paskui vis pasakydavau kad vaziuoju namo ar i darba ir kad grisiu pasiimt veliau. visad atsisveikindavom ir viskas. po menesio nebereikejo pasilikinet. tai mes pietu miego likome gal jau kita diena ar dar kita, kad zodziu ilgai neteko laukt. baisu tikrai nera ko, nes aukletojos nuostabios, vaikais pasirupina kuo puikiausiai, mes darzeli lankom nuo rugsejo menesio.  4u.gif

mmm kokioj jus grupeje?
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2011 04 15, 13:27)

mes tai pradejom pratintis po truputi. pirma savaite pasilikdavau po kokia 15-20 min is ryto, paskui vis pasakydavau kad vaziuoju namo ar i darba ir kad grisiu pasiimt veliau. visad atsisveikindavom ir viskas. po menesio nebereikejo pasilikinet. tai mes pietu miego likome gal jau kita diena ar dar kita, kad zodziu ilgai neteko laukt. baisu tikrai nera ko, nes aukletojos nuostabios, vaikais pasirupina kuo puikiausiai, mes darzeli lankom nuo rugsejo menesio.  4u.gif

Smagu, jei busim boruziukais tongue.gif
Tikiuosi, kad ir mes greitai priprasim, nes labai jau pergyvenu, kazkaip reikes istvet ta laika... Jis toks mamyciukas pas mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2011 04 15, 13:29)

Na as pratinau apie kelias savaites po kelias valandas,o poto palikau miegucio,sake,kad paverke ir nuejo miegucio..O db lankau normaliai,tik aisku daznai sirgom  doh.gif

Na ziuresim, kaip mums seksis pratintis, tikuosi be problemu. As netgi atostogu paemiau 2 savaites, kai prades darzeli lankyt. Lankysim kartu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincik: 15 balandžio 2011 - 12:43
Dar klausimukas:
kelinta val is ryto vedate vaikucius i darzeli? Yra kazkoks konkretus laikas ar kaip jums patogiau, pvz. vaziuojant i darba, nuvezat ir vaika.
As klausiau direktores, tai pasake nuo 06:30 iki 18:30 blink.gif
Gal ka ne taip supratau, gal cia kokios budincios grupes darbo laikas?
Nes man i darba 08:30, jeigu reiketu vaika 06:30 vest i darza, butu ne kas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2011 04 15, 12:59)
Dar klausimukas:
kelinta val is ryto vedate vaikucius i darzeli? Yra kazkoks konkretus laikas ar kaip jums patogiau, pvz. vaziuojant i darba, nuvezat ir vaika.
As klausiau direktores, tai pasake nuo 06:30 iki 18:30  blink.gif
Gal ka ne taip supratau, gal cia kokios budincios grupes darbo laikas?
Nes man i darba 08:30, jeigu reiketu vaika 06:30 vest i darza, butu ne kas...  g.gif

mes vedam apie 8.45, kai pusryciai prasideda, o pasiemu po pietu miego arba po vakarienes. vedat Jus kada jums patogu, o direktore jums pasake, tik nuo kada anskciausiai galima atvest vaika ir iki kada veliausiai palikt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2011 04 15, 12:29)

Na as pratinau apie kelias savaites po kelias valandas,o poto palikau miegucio,sake,kad paverke ir nuejo miegucio..O db lankau normaliai,tik aisku daznai sirgom  doh.gif
Papildyta:

mmm kokioj jus grupeje?

mes Boruzeliu grupeje smile.gif
Atsakyti