Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

QUOTE(paulauskes dukryte @ 2010 11 24, 10:01)
tikrai taip mano urte lanko tai vakar sako aukletoja rinksim po200 litu sakau kam sako zaislams ir su forumiete vainaviciene jos nedas lanko si darziuka pakalbejom tai sake ir jos prase nu baisu is kur tokie pinigai unsure.gif

QUOTE(paulauskes dukryte @ 2010 11 24, 10:09)
mes su neduku vainavicienes lankom zemaituka tai baisu pernai vaikas uteliu pasigaves buvo schmoll.gif

apsispręskit visgi kur jūs lankot darželį doh.gif
čia tema apie darželį "Žibutė" Vilniuje, jei ką rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas žinot kaip baigėsi su darželio direktore? kas visgi laimėjo konkursą?
Atsakyti
gaila, bet darželio direktore netapo pavaduotoja Rolanda. pradirbo 27 metus, gi viską ji ir darė tame darželyje, ne buvusi direktorė. gaila kad neįvertino Rolandos darbo ir vadovauti atėjo jauna, be patirties moteriske
Atsakyti
O mano nuomone, tai gerai, kad atėjo žmogus iš išorės. Šiam darželiui reikia šviežaus vėjo. Pavaduotoja tikrai nuostabus žmogus, bet negali būti vadovas pavaldinių geriausias draugas. Kartais reikia ir griežtesnio žodžio ir daugiau kontrolės auklėtojoms. Mes pabėgom iš šio darželio. Tikėkimės situacija pagerės. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as irgi noriu jungtis prie Jusu, kadangi mano vaikas lanko si darzeli, tad daznai daug visokiu klausimu kyla, i kuriu atsakymus ne visada gali atsakyti grupes aukletojos. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
noriu Jusu nuomones del grupes Boruzeles. Yra aukletoja Zita, apie kuria skaiciau daug geru atsiliepimu. taciau ar yra ji verta tu pagirimu? Ar is tiesu ji yra maloni, patikima ir vaikus mylinti?
Buciau labai dekinga uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2011 01 27, 12:04)
Sveikos mamytes,
noriu Jusu nuomones del grupes Boruzeles. Yra aukletoja Zita, apie kuria skaiciau daug geru atsiliepimu. taciau ar yra ji verta tu pagirimu? Ar is tiesu ji yra maloni, patikima ir vaikus mylinti?
Buciau labai dekinga uz nuomone  4u.gif

Mes kaip pradėjom lankyti boružiukų grupę, tai iš pradžių irgi atrodė, kad Zita gan šalta. Tačiau labai greit nuomonę pakeičiau. Šiaip galiu pasakyti, kad Zita dirba su vaikais, o Birutė su tėveliais. Visada, kai vakare būna Zita, tai vaikai su žaidimais žaidžia, o kai kitos auklėtojos - tai vaikai be jokios veiklos po grupę malasi. Vieną kart iš kart po pietų teko pasiimti, tai su Zita pasileidę muzikėlę su mikrofonais dainavo. Mano manymu, tai auklėtoja iš didžiosios raidės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
norejau pasitikslinti - ar siame darzelyje grupes misrios ar yra atskiros vaikuciams su regos sutrikimais ir sveikiems?
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 01 28, 13:59)
Sveiki,
norejau pasitikslinti - ar siame darzelyje grupes misrios ar yra atskiros vaikuciams su regos sutrikimais ir sveikiems?

Kiek zinau, tai yra atskira grupe ir tik priesmokyklinukai jungiami visi kartu.
Gal dar kas pakomentuos, kas labiau susidures 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 01 28, 13:59)
Sveiki,

Sveika, na as kiek zinau, kad Boruzeliu grupe, kur jauniausi vaikuciai, tai toje grupeje yra ir sveiki ir su regos sutrikimais. del vyresniu grupiu nezinau. kita grupe Zuikuciu berods, kur irgi jauniausi vaikuciai lanko, tai toje grupe tik sveiki.
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2011 01 29, 13:40)
Sveika, na as kiek zinau, kad Boruzeliu grupe, kur jauniausi vaikuciai, tai toje grupeje yra ir sveiki ir su regos sutrikimais. del vyresniu grupiu nezinau. kita grupe Zuikuciu berods, kur irgi jauniausi vaikuciai lanko, tai toje grupe tik sveiki.

Mane butent ir domina jauniausiuju grupe, nes noreciau, kad butu misri.. blush2.gif
Dekui uz atsakyma, bet turbut reiks dar del visa ko pasiskambint ir paklaust, bus tiksliausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 01 18, 15:54)
gaila, bet darželio direktore netapo pavaduotoja Rolanda. pradirbo 27 metus, gi viską ji ir darė tame darželyje, ne buvusi direktorė. gaila kad neįvertino Rolandos darbo ir vadovauti atėjo jauna, be patirties moteriske

Kaip gaila... Aš visa širdimi tikėjausi, kad bus Rolanda.

QUOTE(arabas1 @ 2011 01 27, 11:04)
Sveikos mamytes,
Buciau labai dekinga uz nuomone  4u.gif

Mes lankom šią grupę antrus metus. Man ji labai patinka. Vaikas taip pat patenkintas, niekada nieko blogo nesakė... o pasakyt dabar jau tikrai moka.

Atsakyti