Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

QUOTE(brasta @ 2010 04 22, 10:58)
Nu kol kas labai džiaugiuosi šiuo darželiu. Geros, rūpestingos auklėtojos, maloni aplinka... vaikui ten patinka, tad ko daugiau ir bereik... biggrin.gif

atvirai pasakius,keista tokius zodzius girdeti
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 24, 11:38)
atvirai pasakius,keista tokius zodzius girdeti

O kodėl keista?
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 04 26, 09:07)
O kodėl keista?

nes teko susidurti su zuikuciu grupes aukletojom
nebent,gal pasikeite jos
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 27, 01:33)
nes teko susidurti su zuikuciu grupes aukletojom
nebent,gal pasikeite jos

Tikrai neteko. Mes kitoj grupėj.
Atsakyti
jau dabar yra sąrašai. buvau nuėjusi pasitikslinti ar mažoji yra sąraše. užraišinėjau kai jai buvo keli mėnesiukai, pildžiau prašymą. sakė - viskas ok, pakliūsim, nes ir dičkė lanko šį daržiuką.
o vakar pasakė, kad sąrašuose nėra, kadangi pildžiau seną prašymo formą, kur nereikėjo įrašyti vaiko asmens kodo. dabar nauja prašymo forma, su asmens kodu. visus duomenis suveda į kompą ir sąraše būna tik tie vaikai kurių asmens kodai žinomi. o visi kiti - laukiančiųjų eilėje. tai užpildžiau naują prašymą ir sakė į sąrašus įtrauks nes yra pirmenybinė sąlyga. bet ateiti dar birželio pradžioj pasitikslinti ar tikrai įtraukė.
Papildyta:
žinau, kad erikiuxxx nepatiko auklėtojos. mano dičkė lankė zuikių grupių. viskas ok, neturiu nusiskundimų, gal auklėtoja marija biški šaltoka. dabar dičkė eina į peledžiukų grupę, tai vis vien sako kad zuikiuose labiau patiko.
mažoji turėtų irgi eiti į pas zuikius, nes kiek girdėjau ši grupė bus sudaryta iš vaikučių kurie neturi problemų su akytėm.
tai kažkaip ramu - tos pačios žinomos auklėtojos, žinoma tvarka ir pan.
Atsakyti
ačiū už išsamią info Vikta, užsirašėm mes į kitą smile.gif sakė ten pakliuvom smile.gif
Atsakyti
Yra jau sarasai g.gif ir pagal grupes,taip supratau?
Atsakyti
sąrašai jau yra, ir pagal grupes

nors kai nuėjau pasitiksint ar vis gi tikrai pakliuvom (po bajerio gegužės mėn) - tai ką - vėl nepakliuvom. tai pradėjom dėliot visas pirmenybes kodėl turim būti, tai įrašė už brūkšnio.
buvom sutikę būsimą auklėtoja (pasišnekam su ja, nes pirmoji pas tą pačią auklėtoją buvo), tai sakė, kad matėsąrašus, jog mažoji pas tą auklėtoją ir bus.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 05 04, 08:39)
jau dabar yra sąrašai. buvau nuėjusi pasitikslinti ar mažoji yra sąraše. užraišinėjau kai jai buvo keli mėnesiukai, pildžiau prašymą. sakė - viskas ok, pakliūsim, nes ir dičkė lanko šį daržiuką.
o vakar pasakė, kad sąrašuose nėra, kadangi pildžiau seną prašymo formą, kur nereikėjo įrašyti vaiko asmens kodo. dabar nauja prašymo forma, su asmens kodu. visus duomenis suveda į kompą ir sąraše būna tik tie vaikai kurių asmens kodai žinomi. o visi kiti - laukiančiųjų eilėje. tai užpildžiau naują prašymą ir sakė į sąrašus įtrauks nes yra pirmenybinė sąlyga. bet ateiti dar birželio pradžioj pasitikslinti ar tikrai įtraukė.
Papildyta:
žinau, kad erikiuxxx nepatiko auklėtojos. mano dičkė lankė zuikių grupių. viskas ok, neturiu nusiskundimų, gal auklėtoja marija biški šaltoka. dabar dičkė eina į peledžiukų grupę, tai vis vien sako kad zuikiuose labiau patiko.
mažoji turėtų irgi eiti į pas zuikius, nes kiek girdėjau ši grupė bus sudaryta iš vaikučių kurie neturi problemų su akytėm.
tai kažkaip ramu - tos pačios žinomos auklėtojos, žinoma tvarka ir pan.

tau vikta turi buti pirmenybe, pas mus darze irgi eile dydele,bet pazymejo,kaip pirmenybe del pirmo vaiko,pasidarem 5eilei smile.gif

kas del aukletoju,tai jos tikrai saltos, sirdies nerasta,nesinorejo,kad su tokiom mano vaikas butu...manau jai padarytu trauma Urtei tokia,irgi nesinoretu vesti i tokia grupe

na bet sena jau istorija,nenoriu plestis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 liepos 2010 - 22:52
gal kas zino, kokios aukletojos dabar Bituciu grupeje? iki rugsejo 1 d.?
Atsakyti
Man pasidarė aktuali papildomų rinkliavų tema šitame darželyje.
Atsakyti
tikrai taip mano urte lanko tai vakar sako aukletoja rinksim po200 litu sakau kam sako zaislams ir su forumiete vainaviciene jos nedas lanko si darziuka pakalbejom tai sake ir jos prase nu baisu is kur tokie pinigai unsure.gif
Atsakyti