Labukas,
Dėl vėmimo turiu įtarimą, kad čia bus virusas (noro, ar kaip jis ten vadinasi), nes savaitgalį visa likusioji šeimyna sirgo, , o pentadieni buvom svečiuose, tai ir jiems dovanėlę palikom
sveikos
maniske palanke 4 d. susirgi, savaite sedejom namie, savaite darziuka palankem ir vel akar su temperatura, sloga
maniske palanke 4 d. susirgi, savaite sedejom namie, savaite darziuka palankem ir vel akar su temperatura, sloga
QUOTE(Tomassella @ 2009 09 21, 10:34)
sveikos
Sveikit greičiau ir nesirkit daugiau
QUOTE(Tomassella @ 2009 09 21, 10:34)
sveikos
Aš šiandieną nuvedžiau Džiugą jau žiūrėsim kaip bus ar neatkris, auklėtoja minėjo, kad yra sloguojančių vaikų, tai bijau kad tas mūsų pasveikimas laikinas irgi.
QUOTE(amaz @ 2009 09 21, 11:12)
Aš šiandieną nuvedžiau Džiugą jau žiūrėsim kaip bus ar neatkris, auklėtoja minėjo, kad yra sloguojančių vaikų, tai bijau kad tas mūsų pasveikimas laikinas irgi.
Reikalinga vaikams adaptacija, dauguma vaikų serga pirmus metus, kartais ir antrus lankymo metus. Mūsų dukrytė sirgo ganėtinai sunkiai du metus, svaitę palanko, tris namie ir taip du metus , tačiau dabar jau viskas ok.
QUOTE(,,Šinšilis",2009 09 21, 10:12)
Labukas,
Dėl vėmimo turiu įtarimą, kad čia bus virusas (noro, ar kaip jis ten vadinasi), nes savaitgalį visa likusioji šeimyna sirgo, , o pentadieni buvom svečiuose, tai ir jiems dovanėlę palikom
Aš jau irgi supratau, kad čia virusiukas prasisuko... nes mano vyresnėliai irgi savaitgalį vėmė.
siandien kiek poliklinikoje serganciu vaiku su temperaturomis buvo... aplink kazkaip irgi pazistamu serganciu nemazai, kazkokie virusai siaucia
QUOTE(Tea @ 2005 01 28, 00:56)
Mes kazkada prie Zibutes gyvenom - kiek vaiksciodavom po darzeli, pro langus matydavau - grupes skurdokos - sienos baisios, zaislu mazai. O be to esu girdejusi is aukletojos, kuri ten dirba, kad maistas ten prastas.
Papildyta:
QUOTE(Tea @ 2005 01 28, 00:56)
Mes kazkada prie Zibutes gyvenom - kiek vaiksciodavom po darzeli, pro langus matydavau - grupes skurdokos - sienos baisios, zaislu mazai. O be to esu girdejusi is aukletojos, kuri ten dirba, kad maistas ten prastas.
labas,mes einam i ta darzeli su malonumu,ten labai grazu,daug nauju zaislu,padarytas remontas,gal kada uzeikit -paziuresit
Papildyta:
labas,labai geras darzelis,mums labai patinka,labai gera aukletoja,einam tik nuo 1 rugsejo,bet jau miegam pietu miego,nauji zaislai,padarytas remontas,pakeista grindu danga,maistas labai ivairus,3 aukletojos keiciasi
QUOTE(amaz @ 2009 09 03, 12:03)
O mes jau lankom šią grupę. Greičiau Jonuką atveskitę, nes Džiugas kol kas vienas tarp mergaičių karaliauja
mes irgi lankom ta grupe,labai patinka
Papildyta:
QUOTE(malevskaja @ 2009 09 22, 18:46)
mes irgi lankom ta grupe,labai patinka
milana irgi 13 rugsejo namo,buvo blogai,dabar sedim su biuleteniu,kiek prisimenu musu auklyte Jolanta slogavo labai,ar kas zino ar dar sloguoja?kada saket susirinkimas?
O Džiugas vemia. Vis tik tas virusas dar yra grupėje ir mes jo neišvengėme
Susirinkimas 24 d. 17 val.
QUOTE(amaz @ 2009 09 22, 18:42)
O Džiugas vemia. Vis tik tas virusas dar yra grupėje ir mes jo neišvengėme
Tik dar gerai, kad tas virusas toks trumpalaikis... Mikas virusu pasidalino su sese, broliu, tėčiu, dviem pusseserėm ir močiute...
QUOTE(brasta @ 2009 09 22, 21:25)
Tik dar gerai, kad tas virusas toks trumpalaikis... Mikas virusu pasidalino su sese, broliu, tėčiu, dviem pusseserėm ir močiute...
ir mūsiškis buvo dosnus, dovanėlę perdavė ir mamai ir krikšto mamai, tėčiui, sesei, pusbroliui, tetai na mes tą sav. šventę turėjom, tai dovanėlių pridovanojom vajei vajei čia jau kaip žaidimas, perduok kitam, bet ne man viskas gerai kas gerai baigiasi