Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

Labukas,

Dėl vėmimo turiu įtarimą, kad čia bus virusas (noro, ar kaip jis ten vadinasi), nes savaitgalį visa likusioji šeimyna sirgo, verysad.gif , o pentadieni buvom svečiuose, tai ir jiems dovanėlę palikom doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

maniske palanke 4 d. susirgi, savaite sedejom namie, savaite darziuka palankem ir vel akar su temperatura, sloga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2009 09 21, 10:34)
sveikos  4u.gif

maniske palanke 4 d. susirgi, savaite sedejom namie, savaite darziuka palankem ir vel akar su temperatura, sloga  verysad.gif

Sveikit greičiau ir nesirkit daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2009 09 21, 10:34)
sveikos  4u.gif

maniske palanke 4 d. susirgi, savaite sedejom namie, savaite darziuka palankem ir vel akar su temperatura, sloga  verysad.gif

Aš šiandieną nuvedžiau Džiugą jau žiūrėsim kaip bus ar neatkris, auklėtoja minėjo, kad yra sloguojančių vaikų, tai bijau kad tas mūsų pasveikimas laikinas irgi.
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2009 09 21, 11:12)
Aš šiandieną nuvedžiau Džiugą jau žiūrėsim kaip bus ar neatkris, auklėtoja minėjo, kad yra sloguojančių vaikų, tai bijau kad tas mūsų pasveikimas laikinas irgi.

Reikalinga vaikams adaptacija, dauguma vaikų serga pirmus metus, kartais ir antrus lankymo metus. Mūsų dukrytė sirgo ganėtinai sunkiai du metus, svaitę palanko, tris namie ir taip du metus doh.gif , tačiau dabar jau viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(,,Šinšilis",2009 09 21, 10:12)
Labukas,
Dėl vėmimo turiu įtarimą, kad čia bus virusas (noro, ar kaip jis ten vadinasi), nes savaitgalį visa likusioji šeimyna sirgo,  verysad.gif , o pentadieni buvom svečiuose, tai ir jiems dovanėlę palikom  doh.gif

Aš jau irgi supratau, kad čia virusiukas prasisuko... nes mano vyresnėliai irgi savaitgalį vėmė.
Atsakyti
siandien kiek poliklinikoje serganciu vaiku su temperaturomis buvo... aplink kazkaip irgi pazistamu serganciu nemazai, kazkokie virusai siaucia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tea @ 2005 01 28, 00:56)
Mes kazkada prie Zibutes gyvenom - kiek vaiksciodavom po darzeli, pro langus  matydavau - grupes skurdokos - sienos baisios, zaislu mazai. O be to esu girdejusi is aukletojos, kuri ten dirba, kad maistas ten prastas.

Papildyta:
QUOTE(Tea @ 2005 01 28, 00:56)
Mes kazkada prie Zibutes gyvenom - kiek vaiksciodavom po darzeli, pro langus  matydavau - grupes skurdokos - sienos baisios, zaislu mazai. O be to esu girdejusi is aukletojos, kuri ten dirba, kad maistas ten prastas.

labas,mes einam i ta darzeli su malonumu,ten labai grazu,daug nauju zaislu,padarytas remontas,gal kada uzeikit -paziuresit nono.gif nono.gif
Papildyta:
labas,labai geras darzelis,mums labai patinka,labai gera aukletoja,einam tik nuo 1 rugsejo,bet jau miegam pietu miego,nauji zaislai,padarytas remontas,pakeista grindu danga,maistas labai ivairus,3 aukletojos keiciasi
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2009 09 03, 12:03)
O mes jau lankom smile.gif šią grupę. Greičiau Jonuką atveskitę, nes Džiugas kol kas vienas tarp mergaičių karaliauja smile.gif

mes irgi lankom ta grupe,labai patinka
Papildyta:
QUOTE(malevskaja @ 2009 09 22, 18:46)
mes irgi lankom ta grupe,labai patinka

milana irgi 13 rugsejo namo,buvo blogai,dabar sedim su biuleteniu,kiek prisimenu musu auklyte Jolanta slogavo labai,ar kas zino ar dar sloguoja?kada saket susirinkimas?
Atsakyti
O Džiugas vemia. Vis tik tas virusas dar yra grupėje ir mes jo neišvengėme sad.gif

Susirinkimas 24 d. 17 val.
Atsakyti
QUOTE(amaz @ 2009 09 22, 18:42)
O Džiugas vemia. Vis tik tas virusas dar yra grupėje ir mes jo neišvengėme sad.gif

Susirinkimas 24 d. 17 val.

Tik dar gerai, kad tas virusas toks trumpalaikis... Mikas virusu pasidalino su sese, broliu, tėčiu, dviem pusseserėm ir močiute...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 09 22, 21:25)
Tik dar gerai, kad tas virusas toks trumpalaikis... Mikas virusu pasidalino su sese, broliu, tėčiu, dviem pusseserėm ir močiute...

ir mūsiškis buvo dosnus, dovanėlę perdavė ir mamai ir krikšto mamai, tėčiui, sesei, pusbroliui, tetai doh.gif na mes tą sav. šventę turėjom, tai dovanėlių pridovanojom vajei vajei blush2.gif čia jau kaip žaidimas, perduok kitam, bet ne man biggrin.gif viskas gerai kas gerai baigiasi smile.gif
Atsakyti