QUOTE(nelli @ 2006 09 07, 09:40)
Nezinau ar gerai darau, bet soskes neduodu, nors jau atsibodo pastoviai klausyti, kad kankinu vaika. Mano mazius labai neramus, sunkiai uzmiega - tik prie papo, bet as dar labiau usispyrus ir soskes net nebandau duoti - ir cia ir daug kur skaiciau apie soskes nenauda, todel bandau atrasti kitu nuraminimo budu. Juk kai neuzkimsta burnyte, tai vaikas ir pabendrauja ir paciulpia kumstuka, taip susipazindamas su pasauliu.
as ir neduodu. Bet mano vaikiukas tikrai nera is neramiuju.Jis palyginus ramus,nors gal kiek irpamego buvima ant ranku.. taciau musu soske graziai uzpakuota guli stalciuj.Ne reksniukas jis,parekia tik po maudyniu arba kai rengiames i lauka.Bet as pakeliu ji stacia,prisiglaudziu prie saves ir ramu- matyt mamytes siluma ji nuramina.Ir as skaiciau daug kur apie soskes nenauda,todel tikrai ne nebandau duot soskes,nors tikrai knisa kai uosviai sako - duok tu jam soske.Nu bet blyn o kuriu galu,jei vaikui jos nereikia! Plius c ia tai tikrai,bendravimas tai per krastus liejas,tik ir kalbina mane kai tik pamato,o mato istisai