Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukas, čiulptukas ir žindymas

O kam reikalinga soskė dar ligoninėj? unsure.gif Taigi katik gimęs mažiukas tik valgo ir miega... Nu gal ne visi vaikai taip ,bet mano tai angelėlis tik taip ir buvo. išvis net tada nepagalvojau kad soskė reikalinga būtų.. ax.gif
Atsakyti
o sakykit, mamytes, ar lelius neuzsimanys soskes po kurio laiko? g.gif db maniske neima visai - as ir nekisu biggrin.gif nes kolkas tik MP valgo. O kaip veliau buna, kai jau primaitinimas prasideda? o jei pienas baigtusi tai soskytes noretu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 09 02, 22:40)
O kam reikalinga soskė dar ligoninėj? unsure.gif Taigi katik gimęs mažiukas tik valgo ir miega...

Kiekvienam individualu. Mano mažius verkė kelias valandas, kol griežtai liepiau duot soskę. Aš pati buvau po komplikacijos, po narkozės, pieno nei lašo ir dar dėl vaistų negalėjau net bandyt duot krūties.
Ir dabar soskė mūsų friends.gif Nes Mantukas pavalgo max per 5-7 minutes, o pažįst jam dar norisi. Tai soskė labai nuramina jį. Kartais net krūtis jo nenuramina - nenori jis ten to čiurkšle varančio pieno, nori tiesiog ramiai pačiaumot soskiuką wub.gif
Atsakyti
Mano mažiukei jau metai ir 5 mėn. per visą tą laiką taip ir neprireikė čiulptuko clap.gif . Maitinu pati, tai gal todėl ir neėmė, nor kartais norėdavosi, kad imtų čiulptuką blush2.gif , bet ji kategoriškai spjaudavo lauk lotuliukas.gif . Man atrodo , tai yra labai individualus dalykas, vieni leliukai apsieina be to, kiti negali gyventi be "soskės".
Atsakyti
QUOTE(Rita@ @ 2006 09 04, 10:03)
Kiekvienam individualu. Mano mažius verkė kelias valandas, kol griežtai liepiau duot soskę. Aš pati buvau po komplikacijos, po narkozės, pieno nei lašo ir dar dėl vaistų negalėjau net bandyt duot krūties.
Ir dabar soskė mūsų friends.gif Nes Mantukas pavalgo max per 5-7 minutes, o pažįst jam dar norisi. Tai soskė labai nuramina jį. Kartais net krūtis jo nenuramina - nenori jis ten to čiurkšle varančio pieno, nori tiesiog ramiai pačiaumot soskiuką wub.gif

na tikrai kad kiekvienam individualu tada.Nes mano tai maziukas ligoninej kaip angelelis miegojo tik ir valge.Balseli isgirst budavo galima tik kai rengtis reikedavo. Tai apie jokias soskes net minciu nebuvo.Ir jis net kai gime tai as nors uzmigdyta buvau,operavo mane,bet girdejau,kad sureke tik du kartus ir tai labai trumpai.Nu ne reksniukas jis pas mane smile.gif
O mes tai irgi greit pasisotinam,irgi ciuksle didziausia bega pienas,tai Vakariukas tada pyksta labai,bet as istraukiu papa ir burnos ir leidziu kad isbegtu stipriausiai kur bega,kai nustoja vel duodu ir taip jis istustina visa kruti.Tad ir soskutes paskui jam nereikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif Musu soske iki siol geriasias draugas.......ir man dzin kad mano Milijonas didelis, ale, geriau nei pirsta ciulpt...... 4u.gif kaip jus manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 09 04, 22:09)
ale, geriau nei pirsta ciulpt......  4u.gif kaip jus manot  g.gif

Čia jau kaip mamytei patinka wink.gif
Man labai nepatinka kai vaikas pirštą čiulpia. Kitoms labai negražu soskės.
Taip kad dzin, kas ką galvoja, svarbiausia kas patiems su mažium priimtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 09 04, 23:09)
blush2.gif  Musu soske iki siol geriasias draugas.......ir man dzin kad mano Milijonas didelis, ale, geriau nei pirsta ciulpt......  4u.gif kaip jus manot  g.gif

QUOTE(Rita@ @ 2006 09 05, 11:51)
Čia jau kaip mamytei patinka wink.gif
Man labai nepatinka kai vaikas pirštą čiulpia. Kitoms labai negražu soskės.
Taip kad dzin, kas ką galvoja, svarbiausia kas patiems su mažium priimtina smile.gif

Aš irgi galvoju, kad geriau žindukas, negu pirštą čiulpti. Kaip po to atpratinti nuo to piršto .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 09 04, 22:09)
blush2.gif  Musu soske iki siol geriasias draugas.......ir man dzin kad mano Milijonas didelis, ale, geriau nei pirsta ciulpt......  4u.gif kaip jus manot  g.gif

blink.gif Nelabai supratau.. O kiek tavo lelkai laiko??? blink.gif
Man dar kai leliukai maziukai su soskytem tai viskas normaliai,bet teko matyt apie metuku amziaus vaikiuka su tiutka burnoj nu tai nekaip nekaip ziurisi ... unsure.gif

O kas del pirsto.. Irgi neiseitis. Mano mazius pirstuka isikisa tik prabudes,kai alkanas buna,kad suprasciau ko jam reik.Paskui pavalgo ir rankytes savo vietose buna.. bet kai istisai burnytej buna pas kitus rankyte tai irgi negerai..
Atsakyti
su zinduku draugavome nuo 3men nes rankyte pradejo gyventi burnyteje ,taip draugavome iki 1.8 metu ,tai greitai menuo kai eidami pametem[na taip galvojome ,nes po keliu dienu dukra rado savo rankineje]vakare paprase bet paaiskinau kad mes pametem eidami ,ir suniukas rades suvalge,tai liepe prisukti karusele apsikabino zuiki ir uzmigo ,taip atsisveikinome su savo [tyte] thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 09 02, 23:40)
O kam reikalinga soskė dar ligoninėj? unsure.gif Taigi katik gimęs mažiukas tik valgo ir miega... Nu gal ne visi vaikai taip ,bet mano tai angelėlis tik taip ir buvo. išvis net tada nepagalvojau kad soskė reikalinga būtų.. ax.gif

Buvo porą kartuųkai naktį vis verkė ir verkė. Ir krūtį kišau,ir pilvuką gluosčiau. Pabandžiau duot soskę,tai spjaudavo lauk.Tas pats ir namie buvo. Teko tą "įrankį" paslėpti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.M.: 06 rugsėjo 2006 - 14:16
Nezinau ar gerai darau, bet soskes neduodu, nors jau atsibodo pastoviai klausyti, kad kankinu vaika. Mano mazius labai neramus, sunkiai uzmiega - tik prie papo, bet as dar labiau usispyrus ir soskes net nebandau duoti - ir cia ir daug kur skaiciau apie soskes nenauda, todel bandau atrasti kitu nuraminimo budu. Juk kai neuzkimsta burnyte, tai vaikas ir pabendrauja ir paciulpia kumstuka, taip susipazindamas su pasauliu.
Atsakyti