Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukas, čiulptukas ir žindymas

QUOTE(kregzde @ 2006 02 20, 18:01)
Aš lygiai dėl to pačio vaiko noro žįsti ir pradėjau duoti žinduką, nes tikrai nenorėjau, kad papas visą parą būtų pas jį burnoje, nors kai laukėmės vaiko, tai su vyru galvojome, kad tikrai neduosime žinduko bigsmile.gif Galiu pasakyti, kad pieno tikrai neumažės, nes jis tikrai rėks, jei norės valgyti, tikrai nekentės alkį žįsdamas žinduką bigsmile.gif Bent jau maniškis nekenčia bigsmile.gif

pas mane lygiai taip pat buvo- tai dabar ir miegam kartais su čiulptuku. O vyresnėlė užaugo be jo.
Atsakyti
Mano dukrai setas menuo, puikiai be zinduko apsieinam... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu didelę problemą. Mano mažylis, kuriam jau virš trijų mėn. (sveria 8kg.300g!!!) niekaip neima buteliuko. Kadangi turiu savo versliuką, tai norėčiau dieną nebemaitinti, o tik ryte, vakare ir naktį (girdėjau, kad taip galima), bet maniškis kategoriškai protestuoja, klykia kaip pjaunamas, net man ašarą išslysta.. Gal žinote kokių nors gerų "prijomų" kaip tai padaryti? Buteliuke būna mano nutrauktas pienas, keičiau antgalius, turiu 3 skirtingų firmų, bet niekaip.. verysad.gif
Atsakyti
Labai tave suprantu.. maniskis lygiai taip pat spjove i visus buteliukus su mano pienu ar misiniu.. jam, deja, tik krutis tiko.. tiesa, pora kartu gere misinuka, kai buvau palikusi kitiems, nes buvo reikalu.. bet tik is didelio bado ir gerai parekes..
nezinau, ka patarti.. stiprybes ir kantrybes.. o gal is kitu zmoniu (pvz vyro, mociutes, tavo sesers) ranku gertu is buteliuko? mano mazas tai tik is svetimu ranku buteliuka eme.. bet ir tai, sakau, is didelio bado.. o paskutini kart visai nevalge -verke, okol as spejau grizt - uzmigo nuvarges... oj, tie kudikeliai...
Atsakyti
Na pagaliau ir į mano namus atėjo šventė. biggrin.gif pagalaiu dvi dienas parėkęs suprato, kad buteliukas irgi nera taip blogai. Dabar jau netaip prieštarauja. ir netgi jau išmoko ji traukti, nes prieš tai tai vartė burnoj ir laukė kad pienas pradės pats bėgti, kaip ir iš krūtinės.
Taigi galėsiu pradėti ji palikti mamai. dar šiandien bandysiu atšildyti sušaldytą nutrauktą pieną, žiurėsiu kas gausis. Girdėjau, kad ne visada vaikai ji geria. Gal patarsite koki mišinuką pirkti 3mėn. kūdykiui? ir ka daryti su krūtine diena? kad tas pienas taip nesigamintų? nutraukinėt nelabai norisi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane panaši situacija: mažasis ne už ką nevalgo iš buteliuko. Jaučiu, kad pas mane mažėja pieno, todėl po truputį noriu primaitinti mišinuku, o taip pat prie jų pripratinti. Bet mažasis geriau bus pusiau alkanas, bet iš buteliuko nevalgys. Nežinau ką daryti ir neįsivaizduoju kas bus kai pas mane dings pienas blink.gif
Atsakyti
Emiau duoti zinduka, kai vaikui suejo 1 menuo, nes truko kantrybe, kai valgyt prase ir prase kas 5 min. Neapsikenciau krutu skausmo ir pasiuliau zinduka, vaikas truputi paciulpe ir uzmigo, pasirodo jam nusiramint reikejo. Svorio gerai priaugo, zindukas nepakenke. Zinduko jam neisiulysi kai alkanas, nebent pries miega. Taip pat gerai ekstrinese situacijose, kai ima rekt lauke ar pas daktarus, tai galima keliom minutem galima nukreipt demesi. O siaip tai musiskis zinduko ne per didelis gerbejas. Labai naudingas daiktas, as galvoju maziau gali imt valgyt naujagimiai, kurie nesusiorientuoja kur kaip kas, o jau musiskio 2,5 men. zindukais kai nori valgyt, neapgausi lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mažyliui 4mėn 1sav. augam be žinduko. bet nuo 2,5mėn. pradėjo čiulpti savo nykštuką kai nori valgyt, šiaip nečiulpia, turi idomesnių užsiėmimų. nei karto nebandė ir neturim namie nei vieno žinduko. man visai nesunku, nes nežinau ką reiškia su juo gyventi. užmiega dažniausia prie papuko pavalgęs (žinau, kad nelabai gerai) tongue.gif
Atsakyti
Mūsų Rusnytei taip pat žinduko galėtų nebūt, geriau mamos papukas mirksiukas.gif
Ji su žinduku žaidžia ir visa nauda lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu soskute stalciuj kazkur metos... Nugi dar kai su pilvuziku vaiksciojom,vyras nupirko tokia grazia,gera... Bet mums jos nereik,net nebandziau duot,O kam,jeigu nematau poreikio? Mes labai graziai nusiraminam ir pabendraujam ir be jokiu soskiu.Man tai truputi vaiko apgavimas.aisku kiekvienas vaikas individualus,bet bent jau mano mazius tai kai nori zyst,jis valgo ir pavalgo,o kai rekia,tai ir papo neikisi,jau tikrai soske nebutu pamainomas daiktas. ka zinau.. iki siol nereikejo zinduko,manau veliau irgi neprireiks. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mes tai tikrai neapsiėjom be soskės.Taip tai užmigdavo su papuku ,o dabar tai man pačiai geriau o tuti turime trik kai miegučio norim tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HONDIKĖ: 30 rugpjūčio 2006 - 16:43
Aš ligoninėj bandžiu įkišti,bet išspjaudavo lauk. Užaugom be "soskės". ax.gif
Atsakyti