Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

Dėl nuolaidų kelionėms - jų dar galima gaut per darbovietę, dažnai būna darbovietės sudaryta sutartis su kelionių agentūra mirksiukas.gif
Mes pernai gegužės pabaigoj skridom į Turkiją, bet kelionę pirkom vasarį ar kovą, tai gavom iš Novaturo 20% "pirmos minutės" nuolaidą + 7% iš agentūros per vyro darbovietę mirksiukas.gif
Atsakyti
su darbovietėm tai mums biškį nelabai schmoll.gif , o Novaturas jau dabar 15% duoda.
Atsakyti
seoiės bėga kai apie keliones skaitau doh.gif geriausia,kad vyras sako,kad galiu varyt kada ir kur noriu,o aš dūra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingoša: 11 sausio 2008 - 19:23
QUOTE(Ingoša @ 2008 01 11, 20:22)
seoiės bėga kai apie keliones skaitau doh.gif geriausia,kad vyras sako,kad galiu varyt kada ir kur noriu,o aš dūra  doh.gif

Nu čia dabar kas per savęs vertinimas blink.gif Vaikus paauginsim ir dėsim gastrolių..... thumbup.gif Ir vyrų neatsiklausim mirksiukas.gif Oi, laukiu nesulaukiu. Jau šiais metais galvojau viena palėkti pas draugę į Olnadiją vasario mėn. pasitūsint Amsterdame.
Atsakyti
Tute,čia ne tai kad savęs nuvertinimas,bet apie save negerai galvojimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 01 11, 19:22)
seoiės bėga kai apie keliones skaitau doh.gif geriausia,kad vyras sako,kad galiu varyt kada ir kur noriu,o aš dūra doh.gif

Matai kaip tau gerai vyras išleidžia, belieka tik per save peržengti, kompanija susirasti ir į trąsą thumbup.gif

Pas mus šiuo klausinu sudėtingiau, sesė kalbino vasario men iki usa pašokti tipo shopintis svaitėlei, tai kai viską išdėščiau, išgirdau klausimą: O MES ?????
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2008 01 11, 09:56)
Dėl nuolaidų kelionėms - jų dar galima gaut per darbovietę, dažnai būna darbovietės sudaryta sutartis su kelionių agentūra  mirksiukas.gif
Mes pernai gegužės pabaigoj skridom į Turkiją, bet kelionę pirkom vasarį ar kovą, tai gavom iš Novaturo 20% "pirmos minutės" nuolaidą + 7% iš agentūros per vyro darbovietę  mirksiukas.gif

Kuriam viešbutyje buvot ????

Kartu su mumis nori važiuoti draugai, bet problemėlė ta, kad pas juos 3 vaikai, tai višbučių pasiūla minimali doh.gif , o ir kainą jų šeimynai labai solodi gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2008 01 15, 09:35)
Kuriam viešbutyje buvot ????

Kartu su mumis nori važiuoti draugai, bet problemėlė ta, kad pas juos 3 vaikai, tai višbučių pasiūla minimali  doh.gif , o ir kainą jų šeimynai labai solodi gaunasi.

Mes buvom Konaklio miestelyje Arancia viešbuty.
Pilnas viešbutis rusų ir lietuvių, nes kaip 5***** tai pigus buvo lotuliukas.gif
Aptarnavimas tikrai nesiekia to lygio, bet aplinka man patiko, didelė teritorija, dideli baseinai su čiuožyklom, ant jūros kranto, žaidimų kambariai, auklės vaikams. Yra ką veikti ir tėvams, ir vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 01 11, 18:08)
su darbovietėm tai mums biškį nelabai schmoll.gif , o Novaturas jau dabar 15% duoda.

Kam duoda g.gif g.gif g.gif

Į Turkija, dar niekam nieko neduoda, nes neturi ką pardavinėti tongue.gif , katalogai dar nepasirode, tad nežino nei kainų, nei viešbučių ax.gif

Tute, kaip gal jau vėjaraupiai apsilankė ????

Pas mus baigėsi karantinas yahoo.gif , tuo pasinaudojom ir 6y jau buvom medžioklėje, mes su Ryte nuvažiavusios į vietą, tai nusprendėm iš mašinos nelipti blush2.gif (tokia buza doh.gif ) apsisukom ir į viešbutį, o Vakarė tai sėkmingai varovu su tėčiu pabuvojo, grįžo visa patenkinta, įspūdžių prisigaudžiusi, o labiausiai, kad vieną fazaną rankomis pagavo biggrin.gif

Varėne, užsiregistruoti nenori mirksiukas.gif , pagal juostele paskutinė dienelė turėtų būti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 21 sausio 2008 - 09:16
Sveikos. biggrin.gif Mes jau turim brolį ir jau esam namie biggrin.gif
Atsakyti
Varėne,sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai Varėnei 4u.gif
ar didelis gimė?

O mes be jokių vėjauraupių.... g.gif nors buvau tikra, kad pasičiupo, su dviem vaikais kontakte buvo g.gif

Ingoša, 4u.gif
Atsakyti