Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(Tutė @ 2008 01 03, 19:26)
Maksai, nuoširdžiai sveikinu sulaukus  moteriško "Aukso amžiaus". Džiaugsmo, sveikatos, gerų draugų ir sėkmės 4u.gif

Kaip tik norėjau paklaust kam tau restoranas reikalingas, ar svečius priimti ar patiems pasisėdėti... doh.gif

Dėkui dėkui blush2.gif

Jums taip pat iki to auksinio amžiasu ne tiek jau dauk beliko smile.gif

O dėl restorano, tai nieko ypatingo nesugalvojau, nes kaip ir kiekvienais metais, dalis dar iš kelionių negrįžo, kiti jau išvažiuoja, tai jeigu sulaukti visų tai balių tektų sausio pabaigoje daryti doh.gif , o aš tam visiškai nenusiteikusi smile.gif
Tad su sese ir vyro tėvais noriu kur nors pasėdėti, mūsų topinis restoranas Laikinoji sostinė, bet jau atsibodo, Apvaliam stale, Rytės krikštynas darysim. Odaugiau nieko kito dar neatkasėm, kas mums priliptų blush2.gif Ai dar visai neblogas Čagino restoranas, tik ten su vaiku nelabai patogu.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2008 01 04, 10:58)
Dėkui dėkui  blush2.gif

Jums taip pat iki to auksinio amžiasu ne tiek jau dauk beliko  smile.gif

O dėl restorano, tai nieko ypatingo nesugalvojau, nes kaip ir kiekvienais metais, dalis dar iš kelionių negrįžo, kiti jau išvažiuoja, tai jeigu sulaukti visų tai balių tektų sausio pabaigoje daryti  doh.gif , o aš tam visiškai nenusiteikusi  smile.gif
Tad su sese ir vyro tėvais noriu kur nors pasėdėti, mūsų topinis restoranas Laikinoji  sostinė, bet jau atsibodo, Apvaliam stale, Rytės krikštynas darysim. Odaugiau nieko kito dar neatkasėm, kas mums priliptų  blush2.gif Ai dar visai neblogas Čagino restoranas, tik ten su vaiku nelabai patogu.

Aha, mes su Ingoša irgi "be penkių minučių" "auksinės" doh.gif lotuliukas.gif
O Čaginas man nelabai patiko. Tuščioj salėj meniu laukėm 20min. Be to tie laiptai į rūsį tai doh.gif Man dar "Freskose" patinka.
O geriausia važiuokit ir jūs paskui draugus į kalnus jubiliejų švęsti. Mane MB žadėjo vežtis į Alaniją "auksinio" trečiojo nuliuko švęsti.
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 01 04, 21:31)
Aha, mes su Ingoša irgi "be penkių minučių" "auksinės" doh.gif  lotuliukas.gif
  O Čaginas man nelabai patiko. Tuščioj salėj  meniu laukėm 20min. Be to tie laiptai į rūsį tai doh.gif  Man dar "Freskose" patinka.
O geriausia važiuokit ir jūs paskui draugus į kalnus jubiliejų švęsti. Mane MB žadėjo vežtis į Alaniją "auksinio"  trečiojo nuliuko švęsti.

Vat vat ir sakau, kad su vaikais Čiaginas nelabai ax.gif

Tai kad MB labai žiemos nemėgsta schmoll.gif , tai su darugais į slovakoja varėm naujų sutikinėt, o kartu ir ant slidžiū pastovėti lotuliukas.gif , tai ten pražūtis buvo, viso mūsų kompanijos apie 20 žmonių buvo, tai visas atrakcijas išbandėm, pilis aplankėm, restoranus visus aplankėm, (ryklienos ir dar visokių biesų priragavom) .............. ir dar kai kuriems iki trasų nuvažiuoti, slidės išsinuomoti pavyko, o kai kurie jau nesugebėjo hihihi.gif Šeip viskas buvo thumbup.gif , bet atgal kai reikėjo grįždinėti, snigt pradėjo, kelius lenkijoj uždarinėjo, važiuojant n apvirtusiu nuo kelio nulėkusių automobilių matėm doh.gif Mums tai nieko dar vis transo būsenoje buvom, bet va kas namuose laukė, tai stresavo juodai.
Be to tada dar vaikų nebuvo, o db su mažaja tai dar vargelis slidinėti.

Kas liečia Alanija, tiksliau turkija, tai nežinau kelis kartus buvom, ir db geguže planuojam važiuoti, jeigu niekas nepasikeis, tai Rytei jau bus antra kelionė į turkiją.

Šeip žiemas mes važiuojam savaitei į Druskininkus, SPA Vilniuje sąlygos su vaikais thumbup.gif . Praeitą sausį buvom, tai tokį relaksą apturėjau, nors mažei tik 1,5 mėn buvo. Vyras vėl jau planuojasi, o aš tai labiau į Egiptą noriu, bet vėl gi galim tik su vaikais smile.gif Dar draugai ruošiasi į Laplandiją sausio pabaigoje, kalbina kartu važiuoti, tik įdomu ar mažė atlaikys g.gif
Atsakyti
ale tai jūs kiauliaunykai... thumbup.gif aš kadangi didelės patirties kelionėse su vaikais neturiu tai sunku pasakyti...
bet balandžio mėn. visdėlto planuojam į Turkiją. O maniškis tai protėja dėl kalnų. Vasarį į Šveicariją palėks.
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 01 05, 22:09)
ale tai jūs kiauliaunykai... thumbup.gif aš kadangi didelės patirties kelionėse su vaikais neturiu tai sunku pasakyti...
bet balandžio mėn. visdėlto planuojam į Turkiją.  O maniškis tai protėja dėl kalnų. Vasarį į Šveicariją palėks.

Šeip tai neskubėkit balandį ten važiuoti sulaukit bent gegužės vidurio, tada dar vėsoka gali būti ir ant lietaus pataikyt galit. praeitais metasi mes buvom geguže, tai kai tavažiavom, tai viešbutis buvo pustuštis, visos atrakcijos dar neprasidėja buvo, amfiteatras dar neveikė, nors musm viso to labai ir nereikėjo, nes 21 po vaikų diskotekos jau ir į kambarį žygiavom biggrin.gif . Paskutinę dieną akivaiždžiai žmonių buvo daug daugiau, pasijautė prie baseinų ir restoranuose ax.gif

Jeigu įdomu dėl kainų . Vasario mėn pabaigoje bus naujų katalogų pristatymas, tada ir palankiausias metas pirkti keliones, gali gauti didžiausias nuolaidas. Nežinau ar turit savo žmogų dirbantį kelionių agentūroje, jeigu ne tai dar keketa suptilybių galėsiu pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
vat vasario naujienų mes ir laukiam. O mūsų draugai vieni visada balandį važiuoja ir būtent į Alaniją. Sako, viskas labai čiki. Bet mielai priimsiu ir tavo rekomendacijas ir patarimus. Tad prašom plačiau...Gal toj srity "verdi"?
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 01 06, 13:52)
vat vasario  naujienų mes ir laukiam. O mūsų draugai vieni visada balandį važiuoja ir būtent į Alaniją. Sako, viskas labai čiki. Bet mielai priimsiu ir tavo rekomendacijas ir patarimus.  Tad prašom plačiau...Gal toj srity "verdi"?

Alanijos pusėja sezonas ankščiau prasideda ir vėliau baigiasi, pati neesu buvusi balandį. Anksčiausias laikas kuriuo sesu buvusi tai buvo gegužė vėliausias tai spalį. Negali karegoriškai teigti, kad geriausia tada ar tada, nes kai norėsi prikibti tai visada rasi dėl ko, pradžioje sežono dar jūra šalta, vasarą labai karšta, rudenį labai trumpa diena, praktiškai iki 15, o tada jau pradeda vėsti...............................

kas liečia kelionių agentūra, tai prie esamų nuolaidų kataloge, reikalaukit (neprašykit), dar kad ir jie savo nuolaidą duotų, nors kai kurie siūlo iškarto, nes katalogo kainas + nuolaidas jūs gausit bet kurioje agentūroje.

Vakar Ryte jau išbėrė smile.gif , tai buvo 17-likta inkubacinio periodo diena ax.gif Bent jau įsitikinau, kad Vakarei tikrai vėjaraupiai buvo, nes buvau pradėjusi abejoti doh.gif
Įdomu kaip mažei seksi su vėjaraupiais draugauti.
Dar dvi savaites niekur neislysim, kaip mane visa tai užkniso verysad.gif
Atsakyti
ačiū ačiū už patarimus. 4u.gif Dar laukiu turizmo parodos Litexpo. Viena pažystama nerealias nuolaidas gavo.
O mes irgi vėjaraupių laukiam. Sako, žiemą būna lengvesnė forma. mums mėnesio pabaigoj bus praėjęs inkubacinis. laukiam.
Ingoša, aūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 01 07, 17:35)

aš čia biggrin.gif skaityt savo paštą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 01 07, 17:35)
ačiū ačiū už patarimus. 4u.gif  Dar laukiu turizmo parodos Litexpo. Viena pažystama nerealias nuolaidas gavo.
O mes irgi vėjaraupių laukiam. Sako, žiemą būna lengvesnė forma. mums mėnesio  pabaigoj bus praėjęs inkubacinis.  laukiam.

Tai gal užkrato norit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Turiu namuose viena ir turėtų būti labai veiksmingas ir lengva forma hihihi.gif

O kas liečia nuolaidas, tai jos tokios pat visur būna, nes parodoje dalyvauja didžiosios kelionių agentūros ir kaip tik prieš pat parodą pasirodo katalogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 07 sausio 2008 - 17:56
nu tu cia su visais niuansais. aciu. 4u.gif
Atsakyti
Na ką vėl štilis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vakar visa apsipatenkinau, netoli kur brolis gyvena pasirodo yra ecco avalynės parduotuvė, kai kainytės tai visai ne tokios kai LT, tai prisisakiau savo merginom avalynės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , Rytei dvejus batelius (po 50 žalio) ir basutes (48), Vakarei sekančiai žiemai žieminukus (60), tai kaip primečiau tai aš čia tokiom kainom tik bartekus tegalėčiau nupirkti.

Tai dabar tokia patenkinta biggrin.gif
Atsakyti