Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(Tutė @ 2007 12 29, 18:09)
Visas su praėjusiom ir artėjančiom šventėm 4u.gif kaip sekasi frontą laikyti?
Mes Kūčias ir Kalėdas tai super atšventėm, savam rate, taip labai ramiai, harmoningai. vakar kalėdų senis buvo, bet jau toooks be ryšio ir visa gero. Vaikai maži, o žaidimai kaip suaugusiems. Neišbuvo net savo žadėto/susitarto laiko. Maksai,jei dar ne per vėlu tai ir nekviesk, nes tikrai nieko gero. Dar daug patirties jiems reiktų pasisemti bendravime  su vaikais. Vien žo pirkau viena - gavau kitą. O šiaip - show must go on drinks_cheers.gif

Dėkui už perspėjimus, bet aš jiems ir nepaskambinau, kai Vakare išbėrė doh.gif
Man taip pat patinka šventės savam rate, kažkaip nemėgstam mes su vyru didelių susibūrimu, kur daug žmonių tai dingsta benravimas, kaip toj dainoj: visi tvorom...................,

Gal žinot kokį nors padoresnį restoraną g.gif , be Laikonosios sostinės, Apvalaus stalo klubo ir Sirnių, kur nors Vilniuje blush2.gif
Atsakyti
"Sorennto" thumbup.gif na mes jau senokai ten buvom, bet ten labai jauku...
Jis prie buvusio "Lietuvos" kt., itališkas. Maistas skanus, aptarnavimas irgi geras.
O aš einu lazaniją daryti.
Atsakyti
Sveikos
tai ką jau tuoj baigism senus metus,ačiū dievui,nes daugiau tokių metų pabaigos,tai galima ir išprotėt doh.gif biggrin.gif
tai gerai palydėkit senus,man kažkaip norisi ne vieniems sutikt,bet jaučiu bus atvirščiai biggrin.gif
Atsakyti
O mes irgi jau tradiciškai visi keturiese saliutus pasitinkam. Na dar kažkuriais metais pas mus draugai atlėkė iki vidurnakčio pabuvo, nes su mažais vaikais, ir mes kažkada taip pasisvečiavom . Ai, vienus metus visi žiauriai sirgom...Vaikai yra vaikai, ir nieko nepadarysi, jie keičia mūsų gyvenimą (kad ir kaip banaliai tai skambėtų)stipriai koreguoja mūsų norus. Nedarau iš to tragedijos. Pasibaigė triukšmingų balių periodas. Be to, sako su kuo metus sutiksi su tuo ir būsi, o kol kas aš noriu būti su savo šeima smile.gif
Ingoša, tai pasveikot pagaliau? Maniškės abi antibus atgėrė po kursiuką, kol kas ramu. Laukiu vėjauraupių, nes buvom kontakte. blink.gif doh.gif
Atsakyti
Tute,po kelis kart atsirgom,abi po antibus gėrė,paskui Liepa vėmė,penktadienį aš vėmiau doh.gif ,ai dar ketvirtadienį Liepai kaktą siuvo,nu va visai linksma lotuliukas.gif ai dar grįžo miegot į mano kambarė,nes kokią savaitę miegojau po pora val,nes lanksčiau tai pas vieną tai pas kitą,su vyru normaliai nebendraujam,o šiaip viskas gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 12 30, 16:35)
Tute,po kelis kart atsirgom,abi po antibus gėrė,paskui Liepa vėmė,penktadienį aš vėmiau doh.gif ,ai dar ketvirtadienį Liepai kaktą siuvo,nu va visai linksma lotuliukas.gif ai dar grįžo miegot į mano kambarė,nes kokią savaitę miegojau po pora val,nes lanksčiau tai pas vieną tai pas kitą,su vyru normaliai nebendraujam,o šiaip viskas gerai lotuliukas.gif

Nu jūs pavarot..... doh.gif tai kur Liepa kaktą prasikirto? Tai vieni nervai, vargšelė ir dar šventės... console.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
Nu jūs ir pavaro doh.gif , kaip supratau antibijotikus vaikai kaip "saldainius" gauna verysad.gif

Mano vyresnioji su jais draugavo vieną kartą blush2.gif , mažoji dar negavusi (tfu, tfu, tfu)

Sweikinimai su artėjančiais, visas ligas ir negndas palikim senuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ačiū Tute už pasiūlyma reiks pasižiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2007 12 31, 10:55)
Nu jūs ir pavaro  doh.gif , kaip supratau antibijotikus vaikai kaip "saldainius" gauna  verysad.gif

deja,ne kaip sladainius,Liepa pirmą kart gavo.
Su Naujais visus,kad būtų žymiai geresnis 4u.gif
nors man prasidėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 01 01, 14:30)
deja,ne kaip sladainius,Liepa pirmą kart gavo.
Su Naujais visus,kad būtų žymiai geresnis 4u.gif
nors man prasidėjo cool.gif

tai ne dėja, o thumbup.gif , jeigu vaikas tik pirma kartą gauvo antibijotikus mirksiukas.gif

Kiaulės metai daug kam buvo kiauliški, tikėkimės, kad šie bus bent truputį geresni, nors man tai jie labai blogi nebuvo, aišku jeigu neįvardinant netekties, bet tai buvo neišvengiama verysad.gif
Atsakyti
O man tai praeiti metai buvo vieni geriausių thumbup.gif, net neatsimenu kada taip ramiai gyvenau. Be jokių didesnių nesklandumų, netekčių, be didesnio streso. O vat ateinantys nusimato prastesni. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2008 01 03, 10:31)
tai ne dėja, o  thumbup.gif , jeigu vaikas tik pirma kartą gauvo antibijotikus  mirksiukas.gif

deja todėl parašiau,jog pmaniau jog tau susidarė įspūdis jog pumpuoju vaiką antibais dažnai mirksiukas.gif
QUOTE(Tutė @ 2008 01 03, 17:41)
O man tai praeiti metai buvo vieni geriausių thumbup.gif, net neatsimenu kada taip ramiai gyvenau. Be jokių didesnių nesklandumų, netekčių, be didesnio streso. O vat ateinantys  nusimato  prastesni. unsure.gif

eik tu,tai reiškia va čia ir skyrėsi mūsų gyvenimėlis,pabaiga išvis,pradžia dar geresnė doh.gif kas laukjia ateity galima tik nuspėti biggrin.gif
Atsakyti
Maksai, nuoširdžiai sveikinu sulaukus moteriško "Aukso amžiaus". Džiaugsmo, sveikatos, gerų draugų ir sėkmės 4u.gif

Kaip tik norėjau paklaust kam tau restoranas reikalingas, ar svečius priimti ar patiems pasisėdėti... doh.gif
Atsakyti