Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(Tutė @ 2007 12 13, 17:35)
nemanau, kad tai pačiai seniūnijai, mes gi ne Vilniaus miestas, o rajonas. Priklausom Paberžei. Bet kažkaip ten keistai.
O iš ko sprendi, kad neišlendu į miestą? g.gif
Tai gal į Nykštukų mokyklėlę vežioji? mirksiukas.gif

Aš nesprendžiu tik taip parašiau blush2.gif , kad pasimatyt ir mieste galima mirksiukas.gif

Ne, ne į nykštukų, vežam į Spalvą ir garsą, groja fleita, dabar jau įvedinėja klavišinius, aišku dainuoja ir dailės pamokėlės būna, o į baseiną tai moksleivius, bet tik rytiniam laike vietų yra doh.gif ir tai kai pradėjom nuo rugsėjo, tai buvo apie 15 vaikų grupėje blink.gif , o db per užsiėmimus kokie 5 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2007 12 14, 10:04)
Aš nesprendžiu tik taip parašiau  blush2.gif , kad pasimatyt ir mieste galima  mirksiukas.gif

Su mielu noru susitikčiau su varėniškėm. drinks_cheers.gif Tik jaučiu po švenčių, net dabar tai kažkoks beprotiškas ritmas, skubėjimas, pasiruošimas šventėm ir kt. Karnavalinių kostiumai, dovanos, Kalėdų senį į namus pasikvietėm...
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 12 16, 12:15)
Su mielu noru susitikčiau su  varėniškėm.  drinks_cheers.gif Tik jaučiu po švenčių, net dabar tai kažkoks beprotiškas ritmas, skubėjimas, pasiruošimas šventėm ir kt. Karnavalinių kostiumai, dovanos, Kalėdų senį į namus pasikvietėm...

Pas mus daželyje šiandien šventė, tai teko vakar supirkti vaikams vaišes doh.gif , žmonių masė, nieko nerandi ko reikia verysad.gif , eilės tai kaip tais anais laikais................, niekur labai ir nepaskubėsi smile.gif

Su sese susitarėm, kad šeis metais per kalėdas kadangi jų LT nebus tai dovanas perkam tik vaikams, nereikia sukt galvos ką dar jiems pirkti thumbup.gif

Mes irgi vienais metais buvom pasikviete, senis thumbup.gif buvo, atvarė su savais žaidimasi, muzikos instrumentasi gerą pusvalandį vaikus užiminėjo, visiškai nesigailiu sumokėtų pinigų.

Gera mintį mestelėjai, reik pabandyti per rytės gimtadienš pasikviesti, aišku, jeigu dar kur nors rasiu laisvą blush2.gif

Gal gali mestelėti savojo telefono numerį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2007 12 17, 10:57)
Pas mus daželyje šiandien šventė, tai teko vakar supirkti vaikams vaišes  doh.gif , žmonių masė, nieko nerandi ko reikia  verysad.gif , eilės tai kaip tais anais laikais................, niekur labai ir nepaskubėsi  smile.gif

Mes irgi vienais metais buvom pasikviete, senis thumbup.gif buvo, atvarė su savais žaidimasi, muzikos instrumentasi gerą pusvalandį vaikus užiminėjo, visiškai nesigailiu sumokėtų pinigų.

Gera mintį mestelėjai, reik pabandyti per rytės gimtadienš pasikviesti, aišku, jeigu dar kur nors rasiu laisvą  blush2.gif

Gal gali mestelėti savojo telefono numerį  mirksiukas.gif

Taigi ir sakau, kad neįmanoma už tų žmonių...pilnos parduotuvės. Važiuoju arba iki 10val. ryto arba apie 21val.tai dar laisviau blink.gif
Senį užsakinėjau lapkričio vid., o dabar pabandyk, gal pasiseks smile.gif . Aš skambinau čia - http://personazai.lt/
Tikiuosi mes seniu irgi liksim patenkinti.O pinigai nėra tokie ir dideli.
Atsakyti
Tai šventėmis rūpinatės,gerai...
aš tai kažko visai jau nelaukiu,nes žiūriu jei vienai geriau,kitai iš naujo prasideda,laukiu pavasario...
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 12 18, 16:07)
Tai šventėmis rūpinatės,gerai...
aš tai kažko visai jau nelaukiu,nes žiūriu jei vienai geriau,kitai iš naujo prasideda,laukiu pavasario...

Maniškės lyg ir baigia, jei vėl kokio viruso nepasigaus. doh.gif Aš pavasario pradėsiu laukti po švenčių. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 18 gruodžio 2007 - 18:33
Jo su tom ligom, tai užsiknist galima doh.gif

Šiuo metu siaučia roto ir noro virusai, o dar visokie vaikų susibūrimai ant nosies verysad.gif , baisu ko nors nepasigauti
O mano mažąjai krūminiai lenda tai ir taip imunitetas silpnesnis doh.gif
Atsakyti
graziu ir siltu artejanciu svenciu visoms mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ramaus ir jaukaus jums vakaro wub.gif wub.gif wub.gif Ir dosnaus senio naktį wub.gif
user posted image
Atsakyti
Visas su Šv.Kalėdomis santa2.gif
Atsakyti
Sweikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visas ir visus su praėjusiom šventėm.

Pas mus jos praeina labai jau ramiai, nes Vakarė vėjaraupiais susirgo doh.gif , dabar laukiu, kada Rytei prasidės smile.gif ir ben jau paiškės, kiek laiko turėsim namuose sėdėti, kas yra sudėtingiausia blush2.gif
Vakarei viskas labai lengva forma, visai nedaug pabėrė, jokios temperos ir savijauta thumbup.gif , tai vaikas nesupranta, kas čia per liga ir kodėl ji negali su vaikais kontaktuoti
Atsakyti
Visas su praėjusiom ir artėjančiom šventėm 4u.gif kaip sekasi frontą laikyti?
Mes Kūčias ir Kalėdas tai super atšventėm, savam rate, taip labai ramiai, harmoningai. vakar kalėdų senis buvo, bet jau toooks be ryšio ir visa gero. Vaikai maži, o žaidimai kaip suaugusiems. Neišbuvo net savo žadėto/susitarto laiko. Maksai,jei dar ne per vėlu tai ir nekviesk, nes tikrai nieko gero. Dar daug patirties jiems reiktų pasisemti bendravime su vaikais. Vien žo pirkau viena - gavau kitą. O šiaip - show must go on drinks_cheers.gif
Atsakyti