Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(Ingoša @ 2007 12 08, 15:59)
Sveikos
šiandien sėdau už vairo,nes labai reikėjo,važiuot,nu ir ką gyva biggrin.gif
ieškau Liepai vaikiško kompiuterio,atsirado kažkoks lietuviškas,niekru nerandu,visi išpirkta,ypač kai dabar nuolaidos doh.gif
ką jūs vaikam dovanų ieškot mirksiukas.gif

pirmą kart apie tokį girdžiu...Na dičkė jau su normaliu "lavinasi", o mažė turi tokį ale loptopą, bet anglišką ir telefoną irgi kalbantį tipo kompiuteris. Bet jau atsibodę...O aš su dovanom tai labai paprastai, matau kas maniškėms dabar aktualiausia tai tą ir perku ( per galvą nesiverčiu dėl dovanų). Nu tiesa, neradau pas mus LT vieno personažo, tai pas margaritą užsisakinėjau....bet šiaip turiu tokią nuomonę, kad vaikų daiktais per daug lepinti nereikia, net vis sunkiau darosi juos kuo nors nustebinti
Nu tai šaunuolė, kad važuoji. Stenkis kuo dažniau, ir pati pamatysi kaip viskas bus čiki thumbup.gif , va pvz. pas mane atlek.
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 12 08, 21:08)
pirmą kart apie tokį girdžiu...Na dičkė jau su normaliu "lavinasi", o mažė turi tokį ale loptopą, bet anglišką ir telefoną irgi kalbantį tipo kompiuteris. Bet jau atsibodę...O aš su dovanom tai labai paprastai, matau kas  maniškėms dabar aktualiausia tai tą ir perku ( per galvą nesiverčiu dėl dovanų).  Nu tiesa, neradau pas mus LT vieno personažo, tai pas margaritą užsisakinėjau....bet šiaip turiu tokią nuomonę, kad vaikų daiktais per daug lepinti nereikia, net  vis sunkiau darosi juos kuo nors nustebinti
Nu tai šaunuolė, kad važuoji. Stenkis kuo dažniau, ir pati pamatysi kaip viskas bus čiki thumbup.gif , va pvz. pas mane atlek.

atisrdao toks,tai vat norėjau dėl to,kad lietuviškas,bet irgi per galvą nesiverčiu,apsieis,nebent kokiom Velykom biggrin.gif nes dabar visko ir taip pripirkau biggrin.gif
oi iki tavęs tai dar ilgai važiuosiu,nebent prie Gariūnų galim susitikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 12 10, 16:49)
atisrdao toks,tai vat norėjau dėl to,kad lietuviškas,bet irgi per galvą nesiverčiu,apsieis,nebent kokiom Velykom biggrin.gif nes dabar visko ir taip pripirkau biggrin.gif
oi iki tavęs tai dar ilgai važiuosiu,nebent prie Gariūnų galim susitikt lotuliukas.gif

Aš čia taip pagalvojau, kam mums e - mailu susirašinėti, mes ir čia tik abi bendraujam. Reikia keist pavadinimą - tutės ir ingošos plepalai lotuliukas.gif kur visos varėniškės dingo?????
Tai, kad mes ne Gariūnų pusėj esam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 10 gruodžio 2007 - 17:42
QUOTE(Tutė @ 2007 12 10, 17:42)
Aš čia taip pagalvojau, kam mums e - mailu susirašinėti, mes ir čia tik abi bendraujam. Reikia keist pavadinimą - tutės ir ingošos plepalai lotuliukas.gif  kur visos varėniškės dingo?????
Tai, kad mes  ne Gariūnų pusėj esam...

pervadinsim lotuliukas.gif
tai kas kad ne Gariūnų,bet aš iki ten žinau kelią,tai teks tau iki ten varyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 12 11, 16:43)
tai kas kad ne Gariūnų,bet aš iki ten žinau kelią,tai teks tau iki ten varyt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu nebent tik kad kelią žinai Gariūnų link. lotuliukas.gif
Tai ką per dienas veikiat?
Atsakyti
Sweikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Ingoša @ 2007 12 08, 14:59)
Sveikos
šiandien sėdau už vairo,nes labai reikėjo,važiuot,nu ir ką gyva biggrin.gif
ieškau Liepai vaikiško kompiuterio,atsirado kažkoks lietuviškas,niekru nerandu,visi išpirkta,ypač kai dabar nuolaidos doh.gif
ką jūs vaikam dovanų ieškot mirksiukas.gif

Mačiau jų maximose, kaina 250 buvo, taip pat vaiku mieste, čipoline, kainos nežiūrėjau, nes jau išsiaiškinau, kad jis nevertas dėmesio blush2.gif , ekranas vienos eilutės, nespalvotas................., žodžiu man nepatiko, o gal mano mergina jam jau ir per didelė.

Vakarė pas mus užsiprašė batuto, problema ta, kad db ne sezonas, radom seniuose padoresnį, bet jis mums perdidelis, su visasi bortais apie 5 metrus gaunas doh.gif
Apturėjau su ja pokalbį, kas bus jeigu senis neras pirkti batuto, o ji man, tai juk jis dovanų neperka, o pats daro lotuliukas.gif , bet sakė, nieko tokio gali ką nors kitą atnešti biggrin.gif , saraše, n-toji barbė, ponis..........................., su ja tai problemų nėra, bet va su Ryte 23 dieną gimtadienis, nesugalvoju ką nupirkti g.gif , norėtūsi ką nors išliekamo rolleyes.gif

Įmečiau kelias savo merginų foto jeigu įdomu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingoša @ 2007 12 11, 15:43)

Tai tau nuo pilaitės iki jos jaučiu būtų papraščiau nei iki Gariūnų g.gif
Toks gi greitkelis dabar padarytas, tiesiai tiesiai iki pedagoginio, tada nusuki į geležinį vilką ir vėl tiesiai, viso 2 šviesaforai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 12 gruodžio 2007 - 09:32

Įmečiau kelias savo merginų foto jeigu įdomu blush2.gif
Papildyta:
Tai tau nuo pilaitės iki jos jaučiu būtų papraščiau nei iki Gariūnų g.gif
Toks gi greitkelis dabar padarytas, tiesiai tiesiai iki pedagoginio, tada nusuki į geležinį vilką ir vėl tiesiai, viso 2 šviesaforai ax.gif
[/quote]
NU merginų tavo grožis bigsmile.gif Vyresnėlė musėt manekenė bus, nes pozavimas kaip profės mirksiukas.gif
Nu va Ingoša, tiksliai nurodytas kelias. Be to, Maksas kelią žino, Ingoša instrukcija duota, tai gal kada susibėgsim... mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žiūriu naujū narių mūsų su Tute temoj lotuliukas.gif
tikrai tep paprasta pas tavi atvaryc,tadu reiks pamislyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 12 12, 18:54)
Žiūriu naujū narių mūsų su Tute temoj lotuliukas.gif
tikrai tep paprasta pas tavi atvaryc,tadu reiks pamislyt biggrin.gif

Ale žiūriu greita, tamsta, su atsakymu...
Nu ir man smagu, kad pagaliau mūs dialogai gal gi baigės?
Atvažiuok, pasprakcikuosi vairavimi 4u.gif
Atsakyti
Maksai, labai gražios merginos ir jų nuotraukytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 12 12, 17:50)
NU merginų tavo grožis bigsmile.gif Vyresnėlė musėt manekenė bus, nes pozavimas kaip profės mirksiukas.gif
Nu va Ingoša, tiksliai nurodytas kelias. Be to, Maksas kelią žino, Ingoša instrukcija duota, tai gal kada susibėgsim... mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Toks ten ir žinojimas, būtų gėda nežinoti, jaučiu dar tai pačiai seniūnijai priklausom ax.gif

O pati, irgi išlyst gali mirksiukas.gif užtenka ten sėdėt atvažiuok ir iki miesto lotuliukas.gif

QUOTE(Varėnė @ 2007 12 12, 21:57)
Maksai, labai gražios merginos ir jų nuotraukytės  thumbup.gif

O kaip tu laikaisi, kaip pilvelis ir jo gyventojas, gal jau žinot ką turėsit ????
Beja sweikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif nors greitai su 2.gif reiks veikinti blush2.gif

Dėkui už pagyras mano merginom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jo Vakarė pas mus mėgėja, papozuoti, pasimaivyti. Vyras visai norėtų, kad dar kur nors pavežiočiau, bet jau nepasirašau schmoll.gif ir taip užsiknisusi su vežiojimu, du katus į savaite baseinas, mokyklėlė, anglų kalba, į daželį eina tik 3 dienas per savaitę, gerai, kad dar senelis karst nuo karto nuveža doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2007 12 13, 10:54)
Toks ten ir žinojimas, būtų gėda nežinoti, jaučiu dar tai pačiai seniūnijai priklausom  ax.gif 

O pati, irgi išlyst gali  mirksiukas.gif  užtenka ten sėdėt atvažiuok ir iki miesto  lotuliukas.gif
O kaip tu laikaisi, kaip pilvelis ir jo gyventojas, gal jau žinot ką turėsit ????
Beja sweikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  nors greitai su 2.gif reiks veikinti  blush2.gif

Dėkui už pagyras mano merginom  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jo Vakarė pas mus mėgėja, papozuoti, pasimaivyti. Vyras visai norėtų, kad dar kur nors pavežiočiau, bet jau nepasirašau  schmoll.gif ir taip užsiknisusi su vežiojimu, du katus į savaite baseinas, mokyklėlė, anglų kalba, į daželį eina tik 3 dienas per savaitę, gerai, kad dar senelis karst nuo karto nuveža  doh.gif

nemanau, kad tai pačiai seniūnijai, mes gi ne Vilniaus miestas, o rajonas. Priklausom Paberžei. Bet kažkaip ten keistai.
O iš ko sprendi, kad neišlendu į miestą? g.gif
Tai gal į Nykštukų mokyklėlę vežioji? mirksiukas.gif
Atsakyti