Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(Tutė @ 2007 11 27, 17:19)
tai su nosim, gerklėm tvarkoj?
Gali būti mikoplazmos, labai dažnai darželiuose pasitaiko. Mano Marija irgi turėjo.

tai kad nieko nerado ax.gif
o tas kosulys koks,nu mažai ji kosti tikrai nepalyginsi kaip iš pradžių,bet kadangi vistiek pakosti,tai jaučiu kažkas sėdi doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
tai va pranesu dziugia zinia smile.gif , pagaliau i pasauli atkeliavo ir mano stebukliukas ilgai lauktas.
Gime ilgais juodais plaukuciais 4150gr ir 53 cm ilgakojis grazuoliukas. Va jau visa savaite supuoju ax.gif
Atsakyti
Agneja,dideli sveikinimai 4u.gif thumbup.gif toks visai nemažas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 11 29, 16:49)
Agneja,dideli sveikinimai 4u.gif  thumbup.gif toks visai nemažas biggrin.gif

Aciu uz sveikinimus smile.gif
nu mes su vyru irgi nemazi, tai ir vaikutis kaip priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2007 11 29, 16:47)
Sveikutes 4u.gif ,
tai va pranesu dziugia zinia smile.gif , pagaliau i pasauli atkeliavo ir mano stebukliukas ilgai lauktas.
Gime ilgais juodais plaukuciais 4150gr ir 53 cm ilgakojis grazuoliukas. Va jau visa savaite supuoju  ax.gif

Sveikinam nuoširdžiai naujai iškeptą mamytę 4u.gif kokie įspūdžiai, kaip sekėsi, kur gimdei?

O mes šiandien jau pasipuošėm šventėms ... taip smagu pasidarė, nuotaika net pasitaisė...
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 12 02, 21:33)
Sveikinam nuoširdžiai naujai iškeptą mamytę 4u.gif kokie įspūdžiai, kaip sekėsi, kur gimdei?

O mes šiandien jau pasipuošėm šventėms ... taip smagu pasidarė, nuotaika net pasitaisė...

aciu uz sveikinimus rolleyes.gif ispudziai nelabai kokie, bet jau viska pamirsau, svarbiausia dabar mazasis zmogutis, gimdziau Lazdijuose, nes arciausiai namu, o be to atsiliepimai geri smile.gif

as irgi sventem jau puosiuosi, nors dabar to laiko nelabai yra, gerai kad vyras atostogu paeme,o taip tai kutvela visai buciau, maziukas diena su naktim sumaises doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2007 12 04, 16:18)
aciu uz sveikinimus rolleyes.gif ispudziai nelabai kokie, bet jau viska pamirsau, svarbiausia dabar mazasis zmogutis, gimdziau Lazdijuose, nes arciausiai namu, o be to atsiliepimai geri smile.gif

as irgi sventem jau puosiuosi, nors dabar to laiko nelabai yra, gerai kad vyras atostogu paeme,o taip tai kutvela visai buciau, maziukas diena su naktim sumaises doh.gif

Nu svarbu, kad viską pamiršai... Tai gerą vyrą turi...Mažiukas sumaišė, tai ir tu sumaišyk lotuliukas.gif Juokauju, žinoma. Nepergyvenk, susitvarkys, kad tik tokios bėdos irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos
o aš dar visai nesiruošiu šventėm,dar mažoji serga,geriam antibus,kažko čia ilgai su tom ligom doh.gif
Tute,brūkštelk kada pagauta įkvėpimo,seniai jau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 12 05, 16:13)
Sveikos
o aš dar visai nesiruošiu šventėm,dar mažoji serga,geriam antibus,kažko čia ilgai su tom ligom doh.gif
Tute,brūkštelk kada pagauta įkvėpimo,seniai jau rolleyes.gif

Ale tai telepatija, tik išsiunčiau mirksiukas.gif Nu tos ligos tai mane irgi juodai gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 12 05, 17:44)
Ale tai telepatija, tik išsiunčiau mirksiukas.gif Nu tos ligos tai mane irgi juodai gun_bandana.gif  bash.gif

nu geras,skirtumas 1 min. bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2007 12 06, 15:53)
nu geras,skirtumas 1 min. bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Nu tai parašiau tau e-mailą ir į "mamkas" įlindau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
šiandien sėdau už vairo,nes labai reikėjo,važiuot,nu ir ką gyva biggrin.gif
ieškau Liepai vaikiško kompiuterio,atsirado kažkoks lietuviškas,niekru nerandu,visi išpirkta,ypač kai dabar nuolaidos doh.gif
ką jūs vaikam dovanų ieškot mirksiukas.gif
Atsakyti