Aš tikrai niekur neisiu nes jau metų gyvenu Vilniuje, bet su malonumu grįžtu pasivaikščiot ramiomis Varėnos gatvėmis
Sveikos, dzūkaitės
Gal galėtumėt parekomenduoti gerą kirpėją Varėnoje?
Esu nevietinė,bet jau kuris laikas čia gyvenu, nėra kas patartų... Eksperimentuoti ir pas bet kurią eiti nesinori...
Esu nevietinė,bet jau kuris laikas čia gyvenu, nėra kas patartų... Eksperimentuoti ir pas bet kurią eiti nesinori...
QUOTE(Aujusa @ 2012 11 15, 22:10)
Sveikos, dzūkaitės
Parašiau AŽ
QUOTE(crazy woman @ 2012 11 15, 21:27)
Parašiau AŽ
Ačiū , jau buvau (pas Jūsiškę), likau labai patenkinta
QUOTE(Aujusa @ 2012 11 23, 22:42)
Nėra už ką, džiaugiuosi, kad patiko
num num gal ir man i AZ apie kirpeja reik pasigrazint pries sventes
Sveikos,
o kur eglutę tikrą galima įsigyti? Mąstau, kad turbūt girininkijose prekiaus ar ne?
o kur eglutę tikrą galima įsigyti? Mąstau, kad turbūt girininkijose prekiaus ar ne?
QUOTE(Egloja @ 2012 12 13, 10:32)
Sveikos,
miške
o jei rimtai tai nežinau... tausojam gamtą ir dirbtinę puošiam
QUOTE(crazy woman @ 2012 12 13, 09:04)
Kad ne, negražu taip sau nueit ir nukirsti medį .
Kalėdoms juk specialiai jas augina, nekerta visų iš eilės .
Kaip gyvenat?
Papildyta:
Dar prisiminiau - gal matėt kur visokių dydžių stiklainėlių/indų? Mąstau šventėms džemo, pagardų visokių daryti dovanojimui, ieškau stiklainių .
QUOTE(crazy woman @ 2012 12 13, 22:59)
Kaip gera ruošti dovanas Kalėdoms: gaminti, pakuoti..
Ar tik ne muilas čia?