Laba
šiaip prisijungiau jau seniai, aš ir sukūriau šią temą
Gimiau ir augau Varėnoj, gyvenu Vilniuj Grįžtu tik paskutiniu laiku abai retai, nors visada norisi praeiti ramiomis Varėnos gatvėmis
QUOTE(Elija* @ 2011 02 20, 16:53)
Nu va sakiau kad ir kitos prabus ..... sveika prisijungus...
Ar ir gyveni Varenoje , ar tik uzaugus ? As siuo metu gyvenu kitam mieste, bet visad i Varena dziaugiuosi sugryzus , o ypac vasara ...Vasara dar vaziuojam i mociutes kaimuka ,ant Ulos kranto . ,kuriame prabego grazios vaikystes vasaros ....
Nu grazi ta musu Varena ... mmm...
Ar ir gyveni Varenoje , ar tik uzaugus ? As siuo metu gyvenu kitam mieste, bet visad i Varena dziaugiuosi sugryzus , o ypac vasara ...Vasara dar vaziuojam i mociutes kaimuka ,ant Ulos kranto . ,kuriame prabego grazios vaikystes vasaros ....
Nu grazi ta musu Varena ... mmm...
Ar senai negyveni Varėnoj?
Sveikos, ar yra gyvų?.... tema senokai apleista...
Yra
o, dabar jau esam dviese
Kaip gi sekasi augti?..
Kaip gi sekasi augti?..
ir as dar esu
Laba,
o kaip tuščia temoje, bet gal dar lankotės kuri nors? Būtų smagu pabendrauti
o kaip tuščia temoje, bet gal dar lankotės kuri nors? Būtų smagu pabendrauti
Lankomės kartais
O kaip smagu .
Aš tokia labai nauja varėniškė, dar tik antras mėnuo čia, tad labai norisi su vietinėm mergaitėm pabendrauti .
Ar einat į D.Tamulevičiūtės festivalį?
Aš tokia labai nauja varėniškė, dar tik antras mėnuo čia, tad labai norisi su vietinėm mergaitėm pabendrauti .
Ar einat į D.Tamulevičiūtės festivalį?
Lankomes kartas nuo karto temukėj
Į festivalį neisiu, bet šiaip susitikt jei norėsi laiko turėsiu... Geriausia iki pietų
Į festivalį neisiu, bet šiaip susitikt jei norėsi laiko turėsiu... Geriausia iki pietų