Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(MichGirl @ 2008 11 25, 00:21)
o ka tu su savishkiu neplanuoji tiek...  g.gif  biggrin.gif

su saviškiu biggrin.gif žinai,prieš daug metų sakyčiau,kadtikrai planuoju,bet gyveni,matai,pergalvoji ir niekada negali sakyti niekada mirksiukas.gif šiaip norėčiau,o kaip gausis-matysim biggrin.gif
su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
MichGirl , sveikinimai tavo mergytei 4u.gif

user posted image
Atsakyti
esu padagogė(pradinių klasių mokytoja su ikimokyklinio ugdymo specializacija) turiu tokią mintį- noriu įkurti mažyliams nuo 3 metukų privatų būrelį, kuris užsiimtų menine kūrybine veikla( įvairiais darbeliais, daile, drama(lėlių teatru)). Turiu puikių kolegų, kurie ,manau, sutiktų man padėti- šokių , muzikos vadovų(tai pat pedagogų), todėl ateityje galimėtų veiklos akiratį plėsti. būtų įdomu sužinoti ar atsirastų tokių mamų, kurios norėtų leisti savo pupulius į tokią mokyklėlę. juk vilniuje tokių mokyklėlių labai daug, o štai varėnoje kaip ir negirdėti. Aš pati turiu 4 metukų dukrelę- visos jos lavinimas tik darželio lygmenyje, o ten juk mes žinome koks jis paviršutiniškas. Taigi būtų įdomu sužinoti varėniškių mamyčių nuomonę
Atsakyti
Sveika,
Andzelika, dauguma čia bendraujančių mamyčių yra varėniškės, gyvenančio NE Varėnoje. Todėl labai sunku ką ir pasakyti. Vln tokios mokyklėlės gan populiarios, tačiau ir jas mamos labai išrankiai renkasi. Varėnoje, manau, daug ką lemtų kaina.

Visas varėniškes su parėjusiom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2009 01 03, 13:56)
Sveika,
Andzelika, dauguma čia bendraujančių mamyčių yra varėniškės, gyvenančio NE Varėnoje. Todėl labai sunku ką ir pasakyti. Vln tokios mokyklėlės gan populiarios, tačiau ir jas mamos labai išrankiai renkasi. Varėnoje, manau, daug ką lemtų kaina.

Visas varėniškes su  parėjusiom 4u.gif

pilnai pritariu drinks_cheers.gif gal geriau kokia apklausa paskelbti per darzelius, kazkokiu budu? g.gif
mes Druskininkuose lankom Yamahos mokyklele, cia irgi neseniai atsidare, tai labai dziaugiuosi, kad yra kur su tokiu mazu vaikuciu iseiti, o beto ir jo raidai labai gerai, jeigu gyvenciau Varenoje, tai zinoma noreciau, kad kazkas panasaus irgi butu mirksiukas.gif
tikrai gaila, kad cia neuzsuka mamytes, kurios gyvena dabar ten rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos naujais metais biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu aktyvu kaip niekada biggrin.gif
Greit jau pavasaris o nieks nosies nekiša,kaip gyvenat mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
koks pavasaris, pas mus tai dar ziema uz lango hihihi.gif laukiam tikro pavasario ax.gif
Atsakyti
hi.gif sveikutes bigsmile.gif jau senai cia bebuvau... ax.gif kaip sekasi? kas naujesnio? kokie pliotkai paskutiniai topsecret.gif
Atsakyti
Labas labas visoms,tikrai jau seniai bebuvę biggrin.gif
net nežinau kokie pliotkai,Varėnoj buvom praeitą savaitgaly, nieko gero nemačiau biggrin.gif gerai,kad ir blogo ne biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos smile.gif

oj VArenoj tai uzpraeita savaite buvau, tai tik nauja dalyka atradau, kad prie antros vidurines stato ten kazkoki sporto centra g.gif na man tai naujove rolleyes.gif , nes toj pusej jau gal kokie du metai nebuvau nuzirgliojus, tai va tokios tokeles...
siaip nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 03 12, 16:55)
sveikos, merginos smile.gif

oj VArenoj tai uzpraeita savaite buvau, tai tik nauja dalyka atradau, kad prie antros vidurines stato ten kazkoki sporto centra g.gif na man tai naujove rolleyes.gif , nes toj pusej jau gal kokie du metai nebuvau nuzirgliojus, tai va tokios tokeles...
siaip nieko unsure.gif

ai šitą tai matėm matėm,buvau prie jo biggrin.gif ten baseinas lyg planuojamas,bet kadangi savivaldybė finansuoja,tai kažin kaip ten bus,nes kaip žinia savivaldybės dabar ne kaip laikosi biggrin.gif
Atsakyti