Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(Ingoša @ 2008 10 30, 15:27)
kaip visada slogom parsidėjo,o vakar vakare Liepai tempa pakilo,gerklė baisoka,virusas bus,sakė siaučia dabar doh.gif
kaip jūs gyvenat  mirksiukas.gif

mum irgi savaitgali buvo tempa baisuline pakilus, taip pat nuo gerklytes viskas blink.gif ...bet pasveikom labai greitai thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif truputi paveluotai blush2.gif
mazaja Ula su gimtadieniu 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Na ir mes dar kartelį sveikiname su gražiu antruoju gimtadieniu jau didelę princesę Ūlytę happybday.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, prisidedam ir mes prie sveikinimu 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
Dėkojam visiems už sveikinimus rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif ui as ir vel truputi paveluotai blush2.gif
sveikinu Agneja ir jos suneli su pirmuoju gimtadieniu birthday.gif alc.gif alc.gif alc.gif
Atsakyti
oi tikrai blush2.gif
Su mažuoju gimtadieniu - 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
labai aciu uz sveikinumus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinam su gimtadieniu jau paaugusį vyruką 4u.gif
kaip tik tą dieną mano tėvų vestuvių metinės,aš kaip pagalvoju,kažin ar įmanoma šiaip laikais išgyvent kartu 39 metus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 11 24, 13:53)
kaip tik tą dieną mano tėvų vestuvių metinės,aš kaip pagalvoju,kažin ar įmanoma šiaip laikais išgyvent kartu 39 metus doh.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif labai jau daug 39 metai bigsmile.gif ziurek tuoj ir iki 50 "datrauks"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.pukotukas: 24 lapkričio 2008 - 22:50
QUOTE(Ingoša @ 2008 11 24, 07:53)
kaip tik tą dieną mano tėvų vestuvių metinės,aš kaip pagalvoju,kažin ar įmanoma šiaip laikais išgyvent kartu 39 metus doh.gif  biggrin.gif

o ka tu su savishkiu neplanuoji tiek... g.gif biggrin.gif

su gimtadieniais visus mazuosius, ziuriu daug cia lapkritiniu pas mumis smile.gif Mes ka tik parsibastem is savo visu kelioniu, dabar kovojam su laiko skirtumu ir po truputi ruosiames visom artejanciom sventem smile.gif
Kas naujesnio pas kitas varenishkes, kokie kaledu planai?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 11 25, 00:21)
ziuriu daug cia lapkritiniu pas mumis smile.gif

biggrin.gif su gimtadieniu ir jus mirksiukas.gif
Atsakyti