Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(Agneja @ 2008 09 23, 19:47)
tai ir as prisijungiu prie sveikinimu happybday.gif
kiek metuku dukrytei?

Ačiū 4u.gif
Kažkaip labai greitai ir staiga netikėtai sukako treji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 09 24, 09:36)
Ačiū 4u.gif
Kažkaip labai greitai ir staiga netikėtai sukako treji bigsmile.gif

tikrai greitai tie vaikai auga ax.gif nespeji nei apsiziuret ax.gif
Atsakyti
gossip.gif papasakokit kas nors kaip grybu svente bigsmile.gif
Atsakyti
na mes tai truputi tik pabuvom smile.gif , apejom visa muge beveik, nieko nepirkom biggrin.gif vaikas pradejo isterikuot, nes aplinkui labai daug zmoniu, labai daug dumu visokiu- prirukyta, nuo kepsniniu visokie kvapai, tai teko gryzt namo bigsmile.gif
bet va pora foto
user posted imageuser posted image

kitos gal daugiau papasakos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos
aš kaip niekad 3 kartus šventėj pabuvojau biggrin.gif pirmąžsu merginos,kai sušalo,ir šiaip nieko ten su vaikais nepažiūrėsi,antrą jau tik su tėvais,va tada pažiūrėjau,bet nieko yaptingo,kaip ir kasmet-tas pats,trečias geriausias kartas thumbup.gif vakare su viena faina mamyte,Tute gal plačiau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 09 29, 14:35)
Sveikos
aš kaip niekad 3 kartus šventėj pabuvojau biggrin.gif pirmąžsu merginos,kai sušalo,ir šiaip nieko ten su vaikais nepažiūrėsi,antrą jau tik su tėvais,va tada pažiūrėjau,bet nieko yaptingo,kaip ir kasmet-tas pats,trečias geriausias kartas thumbup.gif vakare su viena faina mamyte,Tute gal plačiau lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Niu ką čia plačiau...
Mamkos atsipalaidavo...
O šiaip man kuo toliau tuo labiau šventė darosi komercializuota. Visą autentiškumą ir specifiką "ištirpo" alaus palapinės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 10 01, 12:05)
O šiaip man kuo toliau tuo labiau šventė darosi komercializuota. Visą autentiškumą ir specifiką  "ištirpo"  alaus palapinės doh.gif

pirma dali-sutinku,antra g.gif pagalvok,ką vakare veikt be tų palapinių,į rankdarbius jau nelabai norisi žiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 10 01, 13:13)
pirma dali-sutinku,antra g.gif pagalvok,ką vakare veikt be tų palapinių,į rankdarbius jau nelabai norisi žiūrėt lotuliukas.gif

Vakare alaus palapinės netgi yra būtinos drinks_cheers.gif
Atsakyti
KU KU
kur visos dingote????
Atsakyti
Mes čia biggrin.gif
Sirgalioja merginos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 10 30, 15:55)
Mes čia biggrin.gif
Sirgalioja merginos doh.gif

eilinis persalimas? ar kas rimciau?
Atsakyti
kaip visada slogom parsidėjo,o vakar vakare Liepai tempa pakilo,gerklė baisoka,virusas bus,sakė siaučia dabar doh.gif
kaip jūs gyvenat mirksiukas.gif
Atsakyti