O, kažkas naujo
Ingoša,
QUOTE(varijot @ 2008 06 27, 08:30)
neuzsislepusi tik nesireklamuoju... nera laiko kada... dar mazas mano coliukas. nors jau visi 7 kg
bet vistiek,kad apie vedybas nelabai girdėjau,ne taip kaip dabar,du klasiokai per pora mėn.veda
QUOTE(Tutė @ 2008 06 27, 12:20)
Ingoša,
varom ryt į vestuves,šiandien sesei įteikia diplomą,varysim sveikint
Linksmai pabaliavot
Aha bandysim kadangi be vaikų,tai pavyks atsipalaiduot,ne taip kaip per savo balių
QUOTE(Agneja @ 2008 06 27, 03:08)
ale ziuriu tarp musu coliuku tik 5 dienu skirtumas
gerai, lendu is spintos ir as... ex varenishke esu - bet dabar JAV gyvenu... mano mergiote tarp jusu bernu gimus 11.26
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 30, 07:18)
gerai, lendu is spintos ir as... ex varenishke esu - bet dabar JAV gyvenu... mano mergiote tarp jusu bernu gimus 11.26
Sveikutė,
Prašom plačiau apie save...
Žiūriu čia visas būrys lapkritį gimusių susidarė
Ingoša, kaip baliukas?
Mes irgi neblogai pabaliavojom (tiksliau MB), o aš po visas Aukšatdvario apylinkes prasinešiau su merginom savo. Gražu ten... bet dzūkų kraštas vistiek mielesnis
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 30, 07:18)
laba lysk lysk,kur mokeisi,gal pažįstam
QUOTE(Tutė @ 2008 06 30, 08:22)
Ingoša, kaip baliukas?
Mes irgi neblogai pabaliavojom (tiksliau MB), o aš po visas Aukšatdvario apylinkes prasinešiau su merginom savo. Gražu ten... bet dzūkų kraštas vistiek mielesnis
neblogas baliukas,buvo keletą dalykų nekokių.bet šiaip faina
o tai ką jūs čia atskirai šventėt smagu,kad su merginom gerai laiką praleidot
QUOTE(Ingoša @ 2008 06 30, 15:14)
Ne, kaip ir kartu, bet pati supranti koks balius su vaikais šalia. Tai atsižymėjom (pavalgėm) , ir į trasą patraukėm. O koie dalykai ne kokie buvo, pasakok suintrigavai. Tiesa, Varėnoj baliavojot?
QUOTE(Tutė @ 2008 06 30, 15:57)
Ne, kaip ir kartu, bet pati supranti koks balius su vaikais šalia. Tai atsižymėjom (pavalgėm) , ir į trasą patraukėm. O koie dalykai ne kokie buvo, pasakok suintrigavai. Tiesa, Varėnoj baliavojot?
Aišku
šiaip viskas normaliai,bet muzikantas beveik viską rusiškai dainavo,o jei lietuviškai,tai geriau neklausyt,apie tarimą nakalbu,o padėjėja taip į šoną varė
Prie Trakų
QUOTE(Ingoša @ 2008 06 30, 08:14)
tai is matymo turbut visi vieni kitus pazistam Varenoj as baigiau Ryto vid. 1999-ais 12a
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 30, 16:10)
tai is matymo turbut visi vieni kitus pazistam Varenoj as baigiau Ryto vid. 1999-ais 12a
tą pačią mokyklą baigėm tik aš kelias metais anksčiau
QUOTE(Ingoša @ 2008 06 30, 09:17)
tą pačią mokyklą baigėm tik aš kelias metais anksčiau
zinau, is matymo pazistu, atpazinau pagal vyresne dukra, kai kazkada nuotrauka buvai idejus - mamos kopija