Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

O, kažkas naujo mirksiukas.gif 4u.gif
Ingoša, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varijot @ 2008 06 27, 08:30)
ax.gif  ax.gif  ax.gif  neuzsislepusi smile.gif tik nesireklamuoju... nera laiko kada...  gossip.gif  dar mazas mano coliukas. nors  schmoll.gif  jau visi 7 kg  thumbup.gif

bet vistiek,kad apie vedybas nelabai girdėjau,ne taip kaip dabar,du klasiokai per pora mėn.veda biggrin.gif

QUOTE(Tutė @ 2008 06 27, 12:20)

4u.gif drinks_cheers.gif
varom ryt į vestuves,šiandien sesei įteikia diplomą,varysim sveikint biggrin.gif
Atsakyti
Linksmai pabaliavot 4u.gif
Atsakyti
Aha bandysim smile.gif kadangi be vaikų,tai pavyks atsipalaiduot,ne taip kaip per savo balių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 06 27, 03:08)
ale ziuriu tarp musu coliuku tik 5 dienu skirtumas ax.gif  4u.gif

gerai, lendu is spintos ir as... ex varenishke esu - bet dabar JAV gyvenu... mano mergiote tarp jusu bernu gimus 11.26 tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 30, 07:18)
gerai, lendu is spintos ir as... ex varenishke esu - bet dabar JAV gyvenu... mano mergiote tarp jusu bernu gimus 11.26  tongue.gif  tongue.gif

Sveikutė,
Prašom plačiau apie save...
Žiūriu čia visas būrys lapkritį gimusių susidarė bigsmile.gif
Ingoša, kaip baliukas?
Mes irgi neblogai pabaliavojom (tiksliau MB), o aš po visas Aukšatdvario apylinkes prasinešiau su merginom savo. Gražu ten... bigsmile.gif bet dzūkų kraštas vistiek mielesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 30, 07:18)
gerai, lendu is spintos ir as... ex varenishke esu - bet dabar JAV gyvenu... mano mergiote tarp jusu bernu gimus 11.26  tongue.gif  tongue.gif

laba lysk lysk,kur mokeisi,gal pažįstam bigsmile.gif

QUOTE(Tutė @ 2008 06 30, 08:22)
Ingoša, kaip baliukas?
Mes irgi neblogai pabaliavojom (tiksliau MB), o aš po visas Aukšatdvario apylinkes prasinešiau su merginom savo.  Gražu  ten... bigsmile.gif bet dzūkų kraštas vistiek mielesnis mirksiukas.gif

neblogas baliukas,buvo keletą dalykų nekokių.bet šiaip faina mirksiukas.gif
o tai ką jūs čia atskirai šventėt mirksiukas.gif smagu,kad su merginom gerai laiką praleidot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 06 30, 15:14)
neblogas baliukas,buvo keletą dalykų nekokių.bet šiaip faina mirksiukas.gif
o tai ką jūs čia atskirai šventėt mirksiukas.gif smagu,kad su merginom gerai laiką praleidot thumbup.gif

Ne, kaip ir kartu, bet pati supranti koks balius su vaikais šalia. Tai atsižymėjom (pavalgėm) biggrin.gif , ir į trasą patraukėm. O koie dalykai ne kokie buvo, pasakok suintrigavai. Tiesa, Varėnoj baliavojot?
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 06 30, 15:57)
Ne, kaip ir kartu, bet pati supranti koks balius su vaikais šalia. Tai atsižymėjom (pavalgėm) biggrin.gif , ir į trasą patraukėm. O koie dalykai ne kokie buvo, pasakok suintrigavai. Tiesa, Varėnoj baliavojot?

Aišku biggrin.gif
šiaip viskas normaliai,bet muzikantas beveik viską rusiškai dainavo,o jei lietuviškai,tai geriau neklausyt,apie tarimą nakalbu,o padėjėja taip į šoną varė biggrin.gif
Prie Trakų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 06 30, 08:14)

tai is matymo turbut visi vieni kitus pazistam Varenoj mirksiukas.gif as baigiau Ryto vid. 1999-ais 12a
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 30, 16:10)
tai is matymo turbut visi vieni kitus pazistam Varenoj  mirksiukas.gif as  baigiau Ryto vid. 1999-ais 12a

tą pačią mokyklą baigėm drinks_cheers.gif tik aš kelias metais anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 06 30, 09:17)
tą pačią mokyklą baigėm drinks_cheers.gif tik aš kelias metais anksčiau mirksiukas.gif

zinau, is matymo pazistu, atpazinau pagal vyresne dukra, kai kazkada nuotrauka buvai idejus - mamos kopija wink.gif
Atsakyti