Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(Tutė @ 2008 05 21, 10:15)
oi, ačiukas mirksiukas.gif
kai jus augate?

na kaip mamytes, jau ir vasareles sulaukem, orelis tai pasakele smile.gif

o mes augam tai kaip ant mieliu, jau ir viena dantuka turim, viskuo domimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 06 02, 13:52)
na kaip mamytes, jau ir vasareles sulaukem, orelis tai pasakele smile.gif

o mes augam tai kaip ant mieliu, jau ir viena dantuka turim, viskuo domimes smile.gif

Aha, orelis thumbup.gif
Šaunuoliai, turbūt mielės labai geros mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 06 02, 15:43)
Aha, orelis thumbup.gif
Šaunuoliai, turbūt mielės labai geros mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha lotuliukas.gif
Atsakyti
Tute,tai ar jau baliauninkė vėl ramiai gyvena,visos dovanos išpakuotos,jau atsibodę turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 06 03, 16:18)
Tute,tai ar jau baliauninkė vėl ramiai gyvena,visos dovanos išpakuotos,jau atsibodę turbūt biggrin.gif

Princesė ilsisi, dovanas patikrinusi. tongue.gif Kažkuriam laikui apetitas sumažėjo. thumbup.gif Visos dovanos labai fainos, kol kas dar neastibodo. Šeštadienį mergaitėms atrakciją darysiu - važiuosim į Varėną su traukiniu. Jau dabar krykštauja iš džiaugsmo thumbup.gif
Kaip taviškės įspūdžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 03 birželio 2008 - 17:20
QUOTE(Tutė @ 2008 06 03, 18:18)
Princesė ilsisi, dovanas patikrinusi.  tongue.gif Kažkuriam laikui apetitas sumažėjo. thumbup.gif Visos dovanos labai fainos, kol kas dar neastibodo. Šeštadienį mergaitėms atrakciją darysiu - važiuosim į Varėną su traukiniu. Jau dabar krykštauja iš džiaugsmo thumbup.gif
Kaip taviškės įspūdžiai?

tai sakai,jau išeis važiuoti biggrin.gif
viskas gerai,kartais užsideda ir vaikšto su auskarais lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas Labas mirksiukas.gif
sia tema visai netycia radau bigsmile.gif
ir ingosa berods klasioke mano g.gif (lina)
pati niekaip neprisiregistruoju, tai landzioju vyro acountu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varijot @ 2008 06 19, 18:27)
Labas Labas  mirksiukas.gif
sia tema visai netycia radau  bigsmile.gif
ir ingosa berods klasioke mano  g.gif (lina)
pati niekaip neprisiregistruoju, tai landzioju vyro acountu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

labas mirksiukas.gif ,
tai junkis greiciau, nes ko tai cia musu labai jau retos gretos bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 19 birželio 2008 - 21:31
QUOTE(varijot @ 2008 06 19, 19:27)
Labas Labas  mirksiukas.gif
sia tema visai netycia radau  bigsmile.gif
ir ingosa berods klasioke mano  g.gif (lina)
pati niekaip neprisiregistruoju, tai landzioju vyro acountu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Labas ohoho kokie žmonės bigsmile.gif Jei čia Lina B. biggrin.gif nežinojau kad vaikiuką turi,užsislėpus mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif ax.gif neuzsislepusi smile.gif tik nesireklamuoju... nera laiko kada... gossip.gif dar mazas mano coliukas. nors schmoll.gif jau visi 7 kg thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varijot @ 2008 06 27, 07:30)
ax.gif  ax.gif  ax.gif  neuzsislepusi smile.gif tik nesireklamuoju... nera laiko kada...  gossip.gif  dar mazas mano coliukas. nors  schmoll.gif  jau visi 7 kg  thumbup.gif

ale ziuriu tarp musu coliuku tik 5 dienu skirtumas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
lens.gif aha friends.gif
Atsakyti