Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

Neseniai iš varėnos grįžom,pasibuvom normaliai biggrin.gif
kaip tau visi svečiai mirksiukas.gif
Atsakyti

Labukas visoms 4u.gif

Su pavasariu, su pagerėjusiu oru jus visas. Žiūriu čia išlikusios esate tik kelios kurios palaikote ryšį. Aš taip pat buvau pasitraukusi, nes niekaip interneto namuose negalėjome prisišaukti, gyvename pačiame Kauo centre, o interneto nebuvo, bet dabar reikalai pasikeitė, manau kad ir aš čia dažniau užsuksiu, per ta laiką žiūriu kai kurios jau po antrą vaikiuką susižvejojote, šaunu, aš tai vis pinigus taupau antram lialiui, niekaip nesutaupau biggrin.gif
Atsakyti
Kokie žmonės bigsmile.gif užsuk dažniau,galvojau kur dingus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 11, 16:11)
Neseniai iš varėnos grįžom,pasibuvom normaliai biggrin.gif

tai gal kur sudalyvavot linksmai?
gal tikrai mūsų su Ingoša dialogai pagaliau baigsis... norėtūsi dažniau ir kitas išgirsti:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 03 11, 20:02)
tai gal kur sudalyvavot linksmai?
gal tikrai mūsų su Ingoša  dialogai pagaliau baigsis...  norėtūsi dažniau ir kitas išgirsti:mirksiukas:

niekur labai nesudalyvavau,buvau nuvarius iki tos sodybos,šiaip dar paderinau,šiaip daug vaikšiojom,ypač pirmad.,kai labai geras oras buvo,tai su mergom varinėjom po varėną,norėjosi man kur išlyst pasėdėt,bet nebuvo su kuo mirksiukas.gif
o kaip tau savaitgalis,buvo svečių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 13, 16:18)
o kaip tau savaitgalis,buvo svečių mirksiukas.gif

aha, buvo, bet labai trumpam. Mes buvom išlėkę. Pirmadienio ankstų rytą išėjom į mišką pasivaikčioti. Taip faina...pavasaris jaučiasi, žibutės žiedus krauna.
Atsakyti
Sweikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Tutė @ 2008 03 13, 21:20)
aha, buvo, bet labai trumpam. Mes buvom išlėkę. Pirmadienio ankstų rytą išėjom į mišką pasivaikčioti. Taip faina...pavasaris jaučiasi, žibutės žiedus krauna.

Na va db grausiuosi, kad i soda nevaziavau doh.gif , siandien vyras isvaziavo medziu pjauti, kviete kartu, bet del mazes nepasirasiau ir taip su sloga, o ten zibuciu nereikia eiti i miska paciam sklype uz namelio pilana thumbup.gif

Praeita svaitele, taip visai smagiai Druskinkiuose pasibovom wub.gif , ten man laikas sutoja, niekur neskubi, nueini i proceduras ir ju metu nesuku sau galvos, kad kazkas dar nepadyta, kad kazkur reikias skubeti, be to pailsi nuo bliudu, puodu, tavrkymosi thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

pagaliau pavasaris, net nuotaika geresne, kai saulute pasildo smile.gif
mes va su mazium jau varinejam po Druskininku miskelius smile.gif gaudom vitamina D biggrin.gif
pritariu Maksui, cia viskas puiku, nereikia nei proceduru, gamta - oras thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
jaučiu kad faian Druskininkuose,tik niekaip nenuvažiuoju doh.gif
vakar Kirkorovo koncerte buvau,vyras sakė trečią kartą neis lotuliukas.gif man tai faina padainuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2008 03 17, 14:51)
Sweikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Praeita svaitele, taip visai smagiai Druskinkiuose pasibovom  wub.gif , ten man laikas sutoja, niekur neskubi, nueini i proceduras ir ju metu nesuku sau galvos, kad kazkas dar nepadyta, kad kazkur reikias skubeti, be to pailsi nuo bliudu, puodu, tavrkymosi  thumbup.gif

Oi užpavydėjau net... (baltai, o gal ir juodai biggrin.gif ) Kaip faina būtų "iššokti" iš rutinos rato....

QUOTE(Agneja @ 2008 03 17, 15:29)
sveikutes 4u.gif

pagaliau pavasaris, net nuotaika geresne, kai saulute pasildo smile.gif
mes va su mazium jau varinejam po Druskininku miskelius smile.gif gaudom vitamina D biggrin.gif
pritariu Maksui, cia viskas puiku, nereikia nei proceduru, gamta - oras  thumbup.gif

Kaip lelius auga, ar pamiegot naktimis leidžia?

QUOTE(Ingoša @ 2008 03 17, 16:19)
Sveikos
jaučiu kad faian Druskininkuose,tik niekaip nenuvažiuoju doh.gif
vakar Kirkorovo koncerte buvau,vyras sakė trečią kartą neis lotuliukas.gif man tai faina padainuot biggrin.gif

Oi tu, Kirkorovo fanė... biggrin.gif taip ir žinojau, kad varysi...
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 03 17, 17:17)
Oi tu, Kirkorovo fanė... biggrin.gif taip ir žinojau, kad varysi...

ne fanė schmoll.gif kažkada seniai pirkau kasetę,ir vakar diską,bet šiaip patiko jo dainos mirksiukas.gif
iš kur žinojai,kad varysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 17, 20:14)
ne fanė schmoll.gif kažkada seniai pirkau kasetę,ir vakar diską,bet šiaip patiko jo dainos mirksiukas.gif
iš kur žinojai,kad varysiu biggrin.gif

Praieitais metais buvai, sakei labai patiko. Kai pamačiau jo reklama iškart pagalvojau, kad turbūt tu varysi. lotuliukas.gif atspėjau
Atsakyti