Neseniai iš varėnos grįžom,pasibuvom normaliai
kaip tau visi svečiai
Labukas visoms
Su pavasariu, su pagerėjusiu oru jus visas. Žiūriu čia išlikusios esate tik kelios kurios palaikote ryšį. Aš taip pat buvau pasitraukusi, nes niekaip interneto namuose negalėjome prisišaukti, gyvename pačiame Kauo centre, o interneto nebuvo, bet dabar reikalai pasikeitė, manau kad ir aš čia dažniau užsuksiu, per ta laiką žiūriu kai kurios jau po antrą vaikiuką susižvejojote, šaunu, aš tai vis pinigus taupau antram lialiui, niekaip nesutaupau
Kokie žmonės užsuk dažniau,galvojau kur dingus
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 11, 16:11)
tai gal kur sudalyvavot linksmai?
gal tikrai mūsų su Ingoša dialogai pagaliau baigsis... norėtūsi dažniau ir kitas išgirsti:mirksiukas:
QUOTE(Tutė @ 2008 03 11, 20:02)
tai gal kur sudalyvavot linksmai?
gal tikrai mūsų su Ingoša dialogai pagaliau baigsis... norėtūsi dažniau ir kitas išgirsti:mirksiukas:
niekur labai nesudalyvavau,buvau nuvarius iki tos sodybos,šiaip dar paderinau,šiaip daug vaikšiojom,ypač pirmad.,kai labai geras oras buvo,tai su mergom varinėjom po varėną,norėjosi man kur išlyst pasėdėt,bet nebuvo su kuo
o kaip tau savaitgalis,buvo svečių
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 13, 16:18)
o kaip tau savaitgalis,buvo svečių
aha, buvo, bet labai trumpam. Mes buvom išlėkę. Pirmadienio ankstų rytą išėjom į mišką pasivaikčioti. Taip faina...pavasaris jaučiasi, žibutės žiedus krauna.
Sweikos
Na va db grausiuosi, kad i soda nevaziavau , siandien vyras isvaziavo medziu pjauti, kviete kartu, bet del mazes nepasirasiau ir taip su sloga, o ten zibuciu nereikia eiti i miska paciam sklype uz namelio pilana
Praeita svaitele, taip visai smagiai Druskinkiuose pasibovom , ten man laikas sutoja, niekur neskubi, nueini i proceduras ir ju metu nesuku sau galvos, kad kazkas dar nepadyta, kad kazkur reikias skubeti, be to pailsi nuo bliudu, puodu, tavrkymosi
QUOTE(Tutė @ 2008 03 13, 21:20)
aha, buvo, bet labai trumpam. Mes buvom išlėkę. Pirmadienio ankstų rytą išėjom į mišką pasivaikčioti. Taip faina...pavasaris jaučiasi, žibutės žiedus krauna.
Na va db grausiuosi, kad i soda nevaziavau , siandien vyras isvaziavo medziu pjauti, kviete kartu, bet del mazes nepasirasiau ir taip su sloga, o ten zibuciu nereikia eiti i miska paciam sklype uz namelio pilana
Praeita svaitele, taip visai smagiai Druskinkiuose pasibovom , ten man laikas sutoja, niekur neskubi, nueini i proceduras ir ju metu nesuku sau galvos, kad kazkas dar nepadyta, kad kazkur reikias skubeti, be to pailsi nuo bliudu, puodu, tavrkymosi
sveikutes
pagaliau pavasaris, net nuotaika geresne, kai saulute pasildo
mes va su mazium jau varinejam po Druskininku miskelius gaudom vitamina D
pritariu Maksui, cia viskas puiku, nereikia nei proceduru, gamta - oras
Sveikos
jaučiu kad faian Druskininkuose,tik niekaip nenuvažiuoju
vakar Kirkorovo koncerte buvau,vyras sakė trečią kartą neis man tai faina padainuot
vakar Kirkorovo koncerte buvau,vyras sakė trečią kartą neis man tai faina padainuot
QUOTE(maksas @ 2008 03 17, 14:51)
Sweikos
Oi užpavydėjau net... (baltai, o gal ir juodai ) Kaip faina būtų "iššokti" iš rutinos rato....
QUOTE(Agneja @ 2008 03 17, 15:29)
sveikutes
Kaip lelius auga, ar pamiegot naktimis leidžia?
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 17, 16:19)
Sveikos
Oi tu, Kirkorovo fanė... taip ir žinojau, kad varysi...
QUOTE(Tutė @ 2008 03 17, 17:17)
Oi tu, Kirkorovo fanė... taip ir žinojau, kad varysi...
ne fanė kažkada seniai pirkau kasetę,ir vakar diską,bet šiaip patiko jo dainos
iš kur žinojai,kad varysiu
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 17, 20:14)
ne fanė kažkada seniai pirkau kasetę,ir vakar diską,bet šiaip patiko jo dainos
Praieitais metais buvai, sakei labai patiko. Kai pamačiau jo reklama iškart pagalvojau, kad turbūt tu varysi. atspėjau