Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

Tute,gal ir nevažiuosi su vyru,bet gal su kuo kitu biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 03 03, 17:39)
O aš jau galvoju kur maksas prapuolė?
Ačiū, tik mano merginų akys - pas vyresnėlę - žydros, o pas mažę - pilkai žalios blink.gif
Ne, kelionės neišsirinkom, nes kaip tik tuo metu vyrui gerokai darbelio nusimato. Neišleidžia atostogų verysad.gif

Neprapuoliau blush2.gif , tik šeip tylos metas atėjo smile.gif , be to ir nelabai kas vyksta, apart to, kad mažė lipa kur tik įmanoma aukščiau, tik spėk nuo visų palangių nukėlinėti, pgavo kampą, kad su kėdutės pagalbą gali daugiau pasiekti doh.gif
Žodžiu pradeu nespėti paskui savo merginas eiti ir tvarkos namuose koreguoti.

Nesuprantu, kaip mus tėvai augino g.gif , juk buitis buvo primytivesnė

įmečiau keleta svo mažės naujų nuotraukų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 04 kovo 2008 - 10:45
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 03, 18:53)
Tute,gal ir nevažiuosi su vyru,bet gal su kuo kitu biggrin.gif  drinks_cheers.gif

jo, gegužės pradžia nusimato superinė mirksiukas.gif,bet nenoriu afišuotis ir prisišnekėti.

QUOTE(maksas @ 2008 03 04, 11:44)
Neprapuoliau  blush2.gif , tik šeip tylos metas atėjo  smile.gif , be to ir nelabai kas vyksta, apart to, kad mažė lipa kur tik įmanoma aukščiau, tik spėk nuo visų palangių nukėlinėti, pgavo kampą, kad su kėdutės pagalbą gali daugiau pasiekti  doh.gif
Žodžiu pradeu nespėti paskui savo merginas eiti ir tvarkos namuose koreguoti.

Nesuprantu, kaip mus tėvai augino  g.gif , juk buitis buvo primytivesnė

įmečiau keleta svo mažės naujų nuotraukų  ax.gif

Mano vyresnėlė labai visur lipdavo. irgi nuo virtuvės spintelių, knygų lentynų keldavau. Dabar visus artimiausius medžius išlaipiojus. Bet ji jau pas mane tokia yra. Ramiai nepabūna. Mažė ramesnė, atsargesnė.
Vat ir aš kartais susimąstau kaip ten mūsų tėvai kankindavosi doh.gif
garžios nuotraukytės wub.gif wub.gif
Jūs nepatikėsit - šiandiena savo kaime girdėjau vyturį bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 04 kovo 2008 - 17:20
Tute,tu dar skiri paukščių balsus doh.gif gegutę tai pažįstu,bet daugiau jaučiu nieko biggrin.gif
Atsakyti
o gegutės bash.gif dažniausia jas girdžiu ryte atsidarius langa, su chalatu ir be pinigų kišenėse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 03 04, 17:45)
o  gegutės  bash.gif dažniausia jas girdžiu ryte atsidarius langa, su chalatu ir be pinigų kišenėse doh.gif

bet kokia romantika,čia mieste tai nieko neišgirsi,o jei dar namas prie gatvės tai doh.gif tai tu įsidėk kokią dešimtinę ir vaikščiok su chalatu biggrin.gif
Atsakyti
aha, prisigrūsiu pilnas kišenes ir stovėsiu laukdama kol kokia užsimanys pakukuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 04, 18:21)
Tute,tu dar skiri paukščių balsus doh.gif gegutę tai pažįstu,bet daugiau jaučiu nieko biggrin.gif

matai - aš didesnė kaimietė mirksiukas.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 03 04, 18:55)
aha, prisigrūsiu pilnas kišenes ir stovėsiu laukdama kol kokia užsimanys pakukuoti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Tutė @ 2008 03 04, 19:26)
matai - aš didesnė kaimietė mirksiukas.gif  blush2.gif  biggrin.gif

čia gerąja prasme biggrin.gif
Atsakyti
ir vėl žiema blink.gif doh.gif
Atsakyti
nu jo pas jus ten kaime jaučiu išvis atrodo viskas balta thumbup.gif čia vėl gerąja prasme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 06, 18:52)
nu jo pas jus ten kaime jaučiu išvis atrodo viskas balta thumbup.gif čia vėl gerąja prasme 4u.gif

vakarais tamsu nors į akį durk.O dieną labai smagu. kokie planai savaitgaliui ilgąjam?
Atsakyti