Tute,gal ir nevažiuosi su vyru,bet gal su kuo kitu
QUOTE(Tutė @ 2008 03 03, 17:39)
O aš jau galvoju kur maksas prapuolė?
Ačiū, tik mano merginų akys - pas vyresnėlę - žydros, o pas mažę - pilkai žalios
Ne, kelionės neišsirinkom, nes kaip tik tuo metu vyrui gerokai darbelio nusimato. Neišleidžia atostogų
Ačiū, tik mano merginų akys - pas vyresnėlę - žydros, o pas mažę - pilkai žalios
Ne, kelionės neišsirinkom, nes kaip tik tuo metu vyrui gerokai darbelio nusimato. Neišleidžia atostogų
Neprapuoliau , tik šeip tylos metas atėjo , be to ir nelabai kas vyksta, apart to, kad mažė lipa kur tik įmanoma aukščiau, tik spėk nuo visų palangių nukėlinėti, pgavo kampą, kad su kėdutės pagalbą gali daugiau pasiekti
Žodžiu pradeu nespėti paskui savo merginas eiti ir tvarkos namuose koreguoti.
Nesuprantu, kaip mus tėvai augino , juk buitis buvo primytivesnė
įmečiau keleta svo mažės naujų nuotraukų
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 03, 18:53)
jo, gegužės pradžia nusimato superinė ,bet nenoriu afišuotis ir prisišnekėti.
QUOTE(maksas @ 2008 03 04, 11:44)
Neprapuoliau , tik šeip tylos metas atėjo , be to ir nelabai kas vyksta, apart to, kad mažė lipa kur tik įmanoma aukščiau, tik spėk nuo visų palangių nukėlinėti, pgavo kampą, kad su kėdutės pagalbą gali daugiau pasiekti
Mano vyresnėlė labai visur lipdavo. irgi nuo virtuvės spintelių, knygų lentynų keldavau. Dabar visus artimiausius medžius išlaipiojus. Bet ji jau pas mane tokia yra. Ramiai nepabūna. Mažė ramesnė, atsargesnė.
Vat ir aš kartais susimąstau kaip ten mūsų tėvai kankindavosi
garžios nuotraukytės
Jūs nepatikėsit - šiandiena savo kaime girdėjau vyturį
Tute,tu dar skiri paukščių balsus gegutę tai pažįstu,bet daugiau jaučiu nieko
o gegutės dažniausia jas girdžiu ryte atsidarius langa, su chalatu ir be pinigų kišenėse
QUOTE(Tutė @ 2008 03 04, 17:45)
o gegutės dažniausia jas girdžiu ryte atsidarius langa, su chalatu ir be pinigų kišenėse
bet kokia romantika,čia mieste tai nieko neišgirsi,o jei dar namas prie gatvės tai tai tu įsidėk kokią dešimtinę ir vaikščiok su chalatu
aha, prisigrūsiu pilnas kišenes ir stovėsiu laukdama kol kokia užsimanys pakukuoti
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 04, 18:21)
matai - aš didesnė kaimietė
QUOTE(Tutė @ 2008 03 04, 18:55)
aha, prisigrūsiu pilnas kišenes ir stovėsiu laukdama kol kokia užsimanys pakukuoti
QUOTE(Tutė @ 2008 03 04, 19:26)
matai - aš didesnė kaimietė
čia gerąja prasme
ir vėl žiema
nu jo pas jus ten kaime jaučiu išvis atrodo viskas balta čia vėl gerąja prasme
QUOTE(Ingoša @ 2008 03 06, 18:52)
nu jo pas jus ten kaime jaučiu išvis atrodo viskas balta čia vėl gerąja prasme
vakarais tamsu nors į akį durk.O dieną labai smagu. kokie planai savaitgaliui ilgąjam?