Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės iš Varėnos ir jos miškų

QUOTE(Tutė @ 2008 01 21, 17:31)

tau irgi 4u.gif
pasiūlymas thumbup.gif thumbup.gif dabar naktim nemiegosiu doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū wub.gif
Gimėm 3240g ir 51 cm smile.gif Gavom 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2008 01 21, 16:56)
Sveikos.  biggrin.gif Mes jau turim brolį ir jau esam namie  biggrin.gif

Sweikinimai 4u.gif ,

QUOTE(Tutė @ 2008 01 21, 17:31)
O mes be jokių vėjauraupių.... g.gif nors buvau tikra, kad pasičiupo, su dviem vaikais kontakte buvo g.gif

kviečiau savais pasidalinti nenorėjai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nuo Vakrės tai trys gerai žinau, kad užsikrėtė ax.gif , puseserės sūnus (pati labai prašė, kadto gero užveštumėm, nes vaikis jau antrokas ), Rytė ir Draugės berniukas, patys sausio pirmą į svečius pasisiųlė, mes priėmėm, prieš tai įspėdami, kad karantinas iki sausio 3 ax.gif
O jaučiu kiek aš dar nežinau doh.gif , nes pirmą dieną ji dar ir baseine pabuvojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2008 01 22, 10:50)

kviečiau savais pasidalinti nenorėjai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nuo Vakrės tai trys gerai žinau, kad užsikrėtė  ax.gif , puseserės sūnus (pati labai prašė, kadto gero užveštumėm, nes vaikis jau antrokas ), Rytė ir Draugės berniukas, patys sausio pirmą į svečius pasisiųlė, mes priėmėm, prieš tai įspėdami, kad karantinas iki sausio 3  ax.gif
O jaučiu kiek aš dar nežinau  doh.gif , nes pirmą dieną ji dar ir baseine pabuvojo  blush2.gif

Nu matai, buvau tikra, kad susirgs... gal būčiau ir susiorganizavus kažką. Preiš vasarą, rimtesnius kolektyvs tai visai gerai būtų buve, ale tuščiajų doh.gif

Ingoša, pradėjai gal jau miegoti? cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 01 24, 21:09)
Ingoša, pradėjai gal jau miegoti? cool.gif  mirksiukas.gif

kartais miegu,kartais ne,jei vaikai neramiai miega biggrin.gif o dėl to,tai rolleyes.gif
Atsakyti
Visų visų mamyčių labai PRAŠAU užpildyti apklausą, esančią mano paraše blush2.gif čia aš tinginė pagaliau prisiruošiau kursinį rašyti ir prašau jūsų pagalbos blush2.gif 4u.gif

soriux už spam'a
Atsakyti
nius tai kaip savaitgalis?
Atsakyti
Sveikos
savaitgalis geras,prisibaliavojom draugės gimtadieny,ech ir aš užsimaniau dabar ieškau sodybos muzikantų lotuliukas.gif
kaip jūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai o kiek tai draugei metų? (aš čia pasikartosiu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 01 29, 17:34)
Tai o kiek tai draugei metų? (aš čia pasikartosiu ax.gif )

pasikartosiu biggrin.gif tiek kiek ir mums greit žada būti biggrin.gif
Atsakyti
nu jo , tada linksma.
Atsakyti
kur visos išsislapstėt? g.gif mirksiukas.gif
Ar daug blynų prisivalgėt? drinks_cheers.gif
Atsakyti