LT vištos nešeriamos hormonais, na iš kur tas įsitikinimas..Šiaip jau įeiti į paukštyną, tai daug sunkiau, nei patekti į kokį slaptą objektą..Viščiukus tik vakcinuoja, jau nebenaudojami augimo stimuliatoriai, t.y. hormonai.
O kuo bloga LT mėsa? Labai gera mėsa, bet žmonės vis senais kažkokiais prietarais gyvi. Kombinuotu pašaru išauginti gyvulį daug pigiau kainuoja, nei įpirkti reilalingus augimo stimukliatorius..Pažiūrėkit, kultūristai sumoka apie 2000 Lt per mėnesį tam, kad padidinti raumenų masę, tai ką, kaimietis jums iš kiaulės kultūristes anaboliniais steroidais "gamins"

Aš maitinuosi kiek galima sveikiau. Neturiu dirbtinų baubų, nesveiko įsitikinimo, kad daug kas kenkia, išmokau rinktis..Sveika mityba tapo įpročiu. Aš sveikai mitybai nusižengiu, kai man to norisi, nes nieko nėra baisiau, nei savęs žaginimas.
Kepenis valgyti sveika, ypač veršio, bet piknaudžiauti nereikia, nes kaip žinia kepenyse kaupiamos vit. A atsargos, taigi dažnai valgant galima sau ir pakenkti. Nesveika labai daug valgyti pomidorų, rabarbarų kadangi nesaikingas vartojimas gali skatinti akmenų inkstuose susidarymą, "smėlio" atsiradimą..Saikingai geriamos morkų sultys, pomidorų sultys. Išvis, kai buvau viename seminare, o ir vėliau teko skaityti, kad žmogaus organizmas įsisavina tik 40 ml. grynų, natūralių sulčių..Taip kad nebūtina pirkti stiklinę spaustų sulčių, nes organizmas naudą "pasiims" tik iš apie 40 ml. sulčių. Tokį kiekį galima skiesti su virintu vandenuku ir sveika, kaip išgėrus stiklinę natūralių. Jei dar ką prisiminsiu, tai parašysiu