Body Shape Description:
Hourglass
Big breasts, small waist, short waist, big hips and generous thighs
Cello
Big breasts, short waist, big hips, big bottom, big thighs and slim lower legs
Skittle
Average breasts, slim waist, okay stomach, big thighs and chunky calves
Vase
Big breasts, gently curving longer waist, hips equal to breasts, slim thighs and legs
Pear
Small breasts, long waist, flat stomach and heavy legs
Apple
Average breasts, stomach bigger than breasts, quite flat bum and okay legs
Column
Shoulders same width as hip width, slight waist and longer legs
Bell
Short shoulders, small breasts, small and short waist, big thighs and big bottom
Goblet
Broad shoulders, big breasts, no waist, narrow hips and long legs
Cornet
Broad shoulders, small breasts, no waist, slim hips and long, slim legs
Brick
Broad shoulders, no waist, average stomach, flat bum, generous thighs and chunky calves
Lollipop
Big breasts, slight waist, slim hips and long legs
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2009 09 28, 20:10)
Jei kojos ilgos ir liemuo ilgas - tai ne trūkumas. Kai kojos ilgos, o liemuo trumpas- tai , na, gal ne trūkumas, o figūros ypatumas, dažnai keliantis problemas, nes rūbai siuvami proporcingai figūrai, o ne ypatingai.
Švarkų liemuo būna per žemai, ko pasėkoje garankščiojasi nugara, darosi pūslė ir pan.
Kaip taisyklė- kojos prie tokio liemens būna ilgos
Švarkų liemuo būna per žemai, ko pasėkoje garankščiojasi nugara, darosi pūslė ir pan.
Kaip taisyklė- kojos prie tokio liemens būna ilgos
man atrodo blogiau kai mazas drabuziu dydis, aukstas ugis ir liemuo ilgas, cia as tokia, tai megstukai istisai per trumpi, dzinsus tik paauksintu liemeniu galiu nesiot, svarkeliu irgi sunku rast buna
QUOTE(Letali @ 2012 10 28, 23:17)
man atrodo blogiau kai mazas drabuziu dydis, aukstas ugis ir liemuo ilgas, cia as tokia, tai megstukai istisai per trumpi, dzinsus tik paauksintu liemeniu galiu nesiot, svarkeliu irgi sunku rast buna
Tikriausiai kiekvienu atveju savi pliusai savi minusai, man va labai sunku rasti bet koki palta ar svarka, nes jeigu is peciu gerai tai per krutine nesueina, su dzinsais irgi vargo vakariene, jeigu graziai aptempia per uzpakali ir slaunis tai butinai neuzsisegu, o jeigu uzsisegu tai dazniausiai kitur per laisv, o man tinka tik aptempti.
Cia nemazai patarimu ivairioms figuroms
http://www.insideout...hapes-explained
please, merginos, patarkit kaip man rengtis, esu zema, 160cm, trumpos kojos, super kuda, neturiu uzpakalio, siek tiek turiu krutines ir viskas, kaip rengtis, ko vengti?
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 10 29, 01:13)
please, merginos, patarkit kaip man rengtis, esu zema, 160cm, trumpos kojos, super kuda, neturiu uzpakalio, siek tiek turiu krutines ir viskas, kaip rengtis, ko vengti?
Reiketu pradeti nuo savo figuros tipo nustatymo. Pagal tas figureles ir aprasymus, ka labiau sau primenat? Gali buti kad esat I arba H tipo, arba jeigu peciai platesni uz klubus tai ir V (yra tokie trumpinimai A tipas kai smulkus virsus platus klubai kriause, V tipas kai platus peciai siauri klubai, O - obuolys kai ties pilvu storiausia vieta, kartais ir +krutine, X - smelio laikrodis, I ir H kai viskas daugmad vienoda neisryskinta, tik I lieknesne)
Jeigu tipas I tai patarimai http://www.insideout...and-boyish.html ir http://www.insideout...y-shapes-i.html
Jeigu H http://www.insideout...y-shapes-h.html ir http://www.insideout...ey-h-shape.html
sakyciau daugiau I kuno forma, pasimatavau save, peciai 37, klubai cia per puse 36, liemuo 33, liemuo ilgokas...
Mano žiniomis, kriaušės figūrą turinčioms moterytėms tinka visi rūbeliai platėjantys nuo liemens, bliuskutės, megztiniai, tunikos, suknelės ir pan.. Obuoliukui irgi panašus stilius tinka, na o morkos stiliaus figūrai nelabai žinau Nors būtent mano figūra tokia, bet ką nešioti nežinau Nešioju viską kas man tinka ir patinka
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 10 29, 10:17)
sakyciau daugiau I kuno forma, pasimatavau save, peciai 37, klubai cia per puse 36, liemuo 33, liemuo ilgokas...
O matavot per placiausia klubu vieta? Jei taip, tai as tai jusu vietoj drasiai nesiociau visokius nuo liemens placius ar rauktus sijonus, Bet juosmuo turi buti ant liemens, ne zemintas. Man labai grazu, bet figura to neleidzia, pvz.:
Galima nebijoti nieko kas isplatina apatine dali, tuo labiau kad peciai cm platesni uz klubus, tai atsiras balansas.
QUOTE(Neriliene @ 2012 10 29, 22:29)
Mano žiniomis, kriaušės figūrą turinčioms moterytėms tinka visi rūbeliai platėjantys nuo liemens, bliuskutės, megztiniai, tunikos, suknelės ir pan.. Obuoliukui irgi panašus stilius tinka, na o morkos stiliaus figūrai nelabai žinau Nors būtent mano figūra tokia, bet ką nešioti nežinau Nešioju viską kas man tinka ir patinka
Del kriauses sutinku bet obuoliui truputi kiti modeliukai, nes reikia pilvuka pamaskuoti bet to ir krutine daznai didesne pas obuoli.
O morkos figura, tai kai virsus stambesnis? Tas pats kas V, apversto trikampio?
Papildyta:
Dar va koks skirstymas. Visos darzoves bet neblogi apibudinimai:
tikrai blogai pamatavau
90 bendras, o per puse 45
bet vis tiek tokie sijonukai graziai atrodyti turetu..
90 bendras, o per puse 45
bet vis tiek tokie sijonukai graziai atrodyti turetu..
Taip taip, matuotis reikia siose vietose
Apatineje dalyje priklausomai nuo figuros tipo gali buti placiausia vieta. Kriausems dazniausiai visai per sedmenis, obuoliams gali buti auksciau ir pan. Zodziu reikia imt pacia placiausia vieta savo klubu. O liemuo matuojamas per pacia ploniausia vieta.
Apatineje dalyje priklausomai nuo figuros tipo gali buti placiausia vieta. Kriausems dazniausiai visai per sedmenis, obuoliams gali buti auksciau ir pan. Zodziu reikia imt pacia placiausia vieta savo klubu. O liemuo matuojamas per pacia ploniausia vieta.
tai atrodo buvau gerai pasimatavusi, krutine 86, liemuo 66, o klubai 90, peciai 37...
Ziuriu ziuriu i tuos darzoviu aprasus Ir jau nebesuprantu kas as per darzove Visad laikiau save obuoliu,bet mano liemeniui dar tolokai iki klubu apimties..Gal kas patars kas as esu? Krutine 102cm "Liemuo" 77cm Klubai 101cm