nu labai gerai Khloei tas FN laisvumas (va čia atvira forma, tiesi ir tuo pačiu laisva, jungtys minkštos), nu ir visai pečių nestambina
Ja, kad kibinas subinės augimą mini tik prie dramų, labiausiai kriaušėja DC (rašo kuo storesnė, tuo didesnė kriaušė). Pas mane auga viskas visur, ypač feisas ir rankų bei kojų viršutinė dalis, taip ir rašo kibbis. Šiap aš savęs jokiame tipaže nematau, mano bruožai gan smulkūs, iš priekio galiu į klasikus drožt, nu profilis tai
Ja, kad kibinas subinės augimą mini tik prie dramų, labiausiai kriaušėja DC (rašo kuo storesnė, tuo didesnė kriaušė). Pas mane auga viskas visur, ypač feisas ir rankų bei kojų viršutinė dalis, taip ir rašo kibbis prie SD. Šiap aš savęs jokiame tipaže nematau, mano bruožai gan smulkūs, iš priekio galiu į klasikus drožt, nu tik profilis tai nelabai klasiškas . Plius klasikams liepia ten labai balansą pabrėžt, o pas mane viršus nuo apačios labai nebalansinis. Nu kai iškarvėjau, tai karvė do karvė... ką ten suprasi. Žinau kad reik kad viršus būtų ilgas, ir ilgesnis nei kibis klasikams siūlo, bo kojos per ilgos ir per stambios. O į kostiumėlius ir šiaip netelpu, ibo viršutinė rankų dalis labai stora, pečių nerasta, tai švarkelis gaunas su nukabusiais pečiais, plius didesnis nei man reik (ibo rankų viršus tai platus, o rankovės kostiumėlių sąlyginai tiesios). Gerai gula viršūs kaip TR, bet pas mane viršus per trumpas pagal kojas, tai apačios netinka.
Nu kriaušių kaip ir nėr pas kibbę Man su siaurais pečiais ir ilga bei stambia apačia (nes pas mane tiesiog viršus smulkus trumpas, o apačia stambi kaulų lygmenyje) nebent į FG, o ten aš su savo ūgiu nikaip. Ir šiaip su savo perilgom kojom tik prie dramos. Tai bet kuriuo atveju variantų neperdaugiausiai. Kaip sakiau, nelabai esu iki galo apsisprendus, savęs aš išvis niekur neįtalpinu.
Pas SD ne vertikalios klostės, ten jau įstrižos visokios... nu vat tarkim iš Kibbio knygos SD pavyzdys (nu nematau aš čia super pečių, anei krutinės labai iškilios, o va petukus įsabačino... nežinau gal dėl to meto mados ) -