Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga pagal figūros tipą

Ačiū labai už nuomonę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ar nebus taip, kad tuos dalykus, kuriuos neigiau, pasirodo beturinti smile.gif O tuos dalykus, kurie man kituose patiko, ant savęs klijavau. O iš šono geriau matyti. Kita vertus, FN buvo tarp svarstomų variantų, tad 1 obuolys į jo svarstyklių lėkštutę. Ir pakapsčius rasiu naudingų dalykų, kompromisų smile.gif

Va hercogienė ne kartą nužiūrėta dėl spalvinio tipo (lyg cool summer?), o kad ji FN praslydo. Kaip čia dabar taip biggrin.gif Užskaitau.
Atsakyti

Hercogienę kartais į SC deda (bet man tai iškart visiška nesamonė tokia versija), kartais į SN... nes labai jau ji malioniai šypsosi. Ale ūgis tai visai ne mažas - 178 cm. Tai va dėl veido papuola kaip ir SN, ir kai kurie meilumai jai tikrai tinka... bet gal dėl harakterio?  be to ir nesirėdo ji kaip FN, bo protokolas neleidžia, va tai ir nepapuola į pavyzdžius.

Jos spalvinis tipas yra nuomonė kad Cool summer arba soft summer... aš tai be nuomonės šiuo klausimu. Man jin labai gražiai tam tikrose spalvose, kurios neįeina į standartines paletes. Osinkoje viena pamenu su panašių spalvų asmenine palete buvo, tai save kaip ir prie soft summer prisiskyrė, ale ten yra kelios visai pavasarinės spalvytės. Tai kaip ir ne soft. Kita vertus gal hercogienei ryškesnės spalvytės dėl to tinka kad Flamboyant ji? nes nu kaip ir prašosi ryškumo tipažas. 

Dėl dalykų, tai labai sudėtinga suprast. Kartais visai atrodo kad kibinas nusišneka... vien pasižiūrėjus į jo žmoną, kuri pagal jį yra smėlio laikrodis (nes TR tai jau su talija ir pan. gėriais moteriškais)... o pagal mane... nelabai. Todėl kai pradedi žiūrėt tuos pavyzdžius ne kibbės parinktus labai susimakaluoja viskas, plius neaišku kas viršų ima.  

Atsakyti
Sudominot, padariau ir aš vieną testą smile.gif
Bet gavosi kažkaip keistai, ir tas, ir tas, ir galiausiai neaišku kas ax.gif

Balanced, with a Yang influence - Dramatic Classic
Balanced, with a Yin influence - Soft Classic

tik per vieną punktelį labiau Dramatic. Tai gal visgi Dramatic tada?

Ir kaip čia žinoti dabar čia gerai ar blogai tokia būti? biggrin.gif
Atsakyti
Bet to paties tipo žmonės gali būti labai skirtingo kūno sudėjimo. Kas tinka lieknai it liniuotė FN, netinka kriaušei FN. hmm.gif O kur dar asmeninis skonis ir stilius.

J. Lo taip pat FN smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sudominot, padariau ir aš vieną testą smile.gif
Bet gavosi kažkaip keistai, ir tas, ir tas, ir galiausiai neaišku kas ax.gif

Balanced, with a Yang influence - Dramatic Classic
Balanced, with a Yin influence - Soft Classic

tik per vieną punktelį labiau Dramatic. Tai gal visgi Dramatic tada?

Ir kaip čia žinoti dabar čia gerai ar blogai tokia būti? biggrin.gif

Ai visaip būt blogai jai nepatinka rengtis, kaip siūlo.

 

O jums iškart du variantus išmetė? 

Dažniausiai du variantus meta kai yra galimybė ir tuo ir anuo būti. Tada atseit eini skaitai apie tipažą, ir kuris variantas labiau atitinka, vadinasi tas ir esi. Nes tarkim rašo - SC niekada nebus aukšta arba dar ten kas niekada, ir jai išpuola kažkas ko tikrai negalima, vadinasi netinka ir tipažas. Be to yra galimybė save vertinti ne taip, dėl to kad sunku apibūdinti kas yra kas, ir šiaip galim save kiek kitaip įsivertinti, todėl 100 % tie testai neveikia. Pats Kibbe sakė nelabai juo vadovautis.

 

Balanced reiškia kad viskas pas jus subalansuota, viskas per viduriuką, o toks tipas yra klasika. Jai Dramatic punktų daugiau, vadinasi yra klasika su dramos įtaka. 

Atsakyti

J Lo ne naturalas išvis, ji romantikas su dramos įtaka, kitaip Theatrical romantic. 

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2016 12 21, 15:26)
<p>J Lo ne naturalas išvis, ji romantikas su dramos įtaka, kitaip Theatrical romantic. </p>

Rupus pupus, vėl nepataikiau biggrin.gif
Papildyta:
Žinau ir išsisaugojau tuos piešinukus. Bet kaip suprast FN kringelį? Va rombas - aišku, sraigės kiautas susisukęs aišku, o kaip iššifruoti FN kringeluką?
Atsakyti

Man labai patiko šitie supaprastinti piešinukai. Kampe figūra kuri atitinka moters linijas, ir kurią turėtų atkartoti rūbai. Nu o papiešti primityvūs bendri siluetai. e5f2bdf9203e39e0ce0473e60414bd0a.jpg

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2016 12 21, 15:23)
<p>O jums iškart du variantus išmetė? </p>
<p>Dažniausiai du variantus meta kai yra galimybė ir tuo ir anuo būti. Tada atseit eini skaitai apie tipažą, ir kuris variantas labiau atitinka, vadinasi tas ir esi. Nes tarkim rašo - SC niekada nebus aukšta arba dar ten kas niekada, ir jai išpuola kažkas ko tikrai negalima, vadinasi netinka ir tipažas. Be to yra galimybė save vertinti ne taip, dėl to kad sunku apibūdinti kas yra kas, ir šiaip galim save kiek kitaip įsivertinti, todėl 100 % tie testai neveikia. Pats Kibbe sakė nelabai juo vadovautis.</p>
<p> </p>
<p>Balanced reiškia kad viskas pas jus subalansuota, viskas per viduriuką, o toks tipas yra klasika. Jai Dramatic punktų daugiau, vadinasi yra klasika su dramos įtaka. </p>

Aš skaičiavau punktais, gal ne tokį testą radau, nes sena nuoroda neveikia. Tai pagal punktus, Dramatic dominuotų. Aš tai labai nustebau dėl klasikinio tipažo iš vis. Ta prasme gal jis man ir tiktų, nieko nesakau, kažkada vienu momentu kažkaip panašiau ir rengiausi, tik ant to visko taikiau odinius švarkus ir batai ne visai klasikiniai būdavo, bet šiaip klasika visai ne mano tipažas, ji man per rimta, aš ne tokia smile.gif
Nebent ne taip kažką suprantu, nes kaip minėjau, atsitiktinai į temą užbėgau, nesigilinau labai
Atsakyti
Apie tuos testus. Jie tokie durni, kad iš tikro dauguma žmonių juos pasidaro neteisingai. Kadangi žmogus iš esmės linkęs savęs objektyviai nevertinti, jis remiasi visokiais vaikystės vertinimais ir panašiais reikalais, užtai neina aiškiai suprasti, ko tas Kibingalys nori. Pvz. jei mano ūgis 168, mano mamos 155, sesės 160, tėvo 165, tai aš save jaučiu kaip labai aukštą. O jei mano giminės - virš 185, tada jau aš visada jausiuos maža. Lygiai taip pat aš galiu manyti, kad mano nosis didelė, nes sesės mažesnė - nors lyginant su bendra minia, gal mūsų abiejų nosys mažos arba abiejų didelės.

O kai ten pradeda alkūnių formos arba sąkandžio klausinėt, daugelis žmonių, nejaučiantys ten problemų, nurodo vidutinius ir išeina klasikai biggrin.gif

Geriausia tai skaityti visų aprašymus ir save atmesti pagal tai, koks tipažas tu tiksliai nesi. Pvz. jei aš aukšta, tai aš tikrai ne gaminas ir greičiausiai ne romantikas. Tai kas lieka - natūralai, dramatikai ir klasikas su įtaka... O iš trijų išsirinkti lengviau, negu iš visų. Mano asmeniškai atveju - grūbūs megztiniai netinka, labai gaila, nes man labai patinka, bet ant kitų gražiau - ne mane turėjo galvoj, juos projektuodami. Boho stilius - niekaip. Vadinasi, natūralus atmetam, lieka klasikas arba drama. Dramai mano figūra per moteriška - pas mane labai ryški talija, man reikia liemenuotų rūbų, gal su vos vos vyriškom detalėm, bet jau tikrai ne boyfriend. Vadinasi, DC, daugiau klausimų nėr, ačiū už dėmesį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 gruodžio 2016 - 20:20
O kad būtų taip viskas paprasta smile.gif
Jau antra diena per tą Kibbe negaliu normaliai dirbt. Bytte įžvalgomis, esu natūralas su dramatiko įtaka. Tik klausimas kiek to dramatiko manyje? FN apibūdinime rašo - nevaržoma laisvė. Bet tie plevenantys audiniai, susiūtos iš palų palaidinės ir visi rūbai be statytų rankovių - peilis. Aš stambėju per pečius. Man gali krist palos vietoj skvernų, bet pečiai turi būti savo vietoje. Ir rankovės ne kelnių pločio, o klasikinės, siauros. Visi tiek etno, indėniški ir rytietiški raštai - ne pro kur. Man reikia daugiau elegancijos, kažko subtilesnio ir ne tokio grubaus, turint galvoje kriaušės figūrą, amžių. Negaliu vaikščioti susisukusi į užuolaidas... Ir FN papuošalai - nemieli. Pažiūrėjau dramos - ten gerai pasikapsčius radau kažką, kas nėra aštru, išskaidyta, pasmulkina į dalis ir prie tam tikros FN aprangos tiktų. Rankinės mano irgi ne maišai, ne terbos ar kuprinės.
Atsakyti
man pagal viską, realiai, ne pagal kažkokius testus, negalima pūstų pečių rankovių, raukinukų ties ta vieta, nes pečiai ir taip išsportinti, platūs, bet man patinka ir kai žiūriu į save veidrodyje, tai nematau kažkokios negražios mano akiai disproporcijos, jei dar paryškinu pečius.
Pagal tą klasikinį gautą tipą, neva man aptemptukai džinsai netinka. Nesąmonė, labai tinka smile.gif
Atsakyti