QUOTE(bytte @ 2015 08 26, 11:53)
Natūralai turi tvirtą yangiška kaulų struktųra, +ūgį, bet minkštus kampus (na ten dar užsideda putlios lūpos, didelės akys, plaukai yiniški, kuo daugiau tuo arčiau romantiko). Tai pas juos nebūna ten smailų tarkim kelių, be to gana platūs jie (va kai klausiai kodėl ne rombas užapvalintas pas soft gaminus, tai jis yra ne gaminų, o soft natūralų figūra). Be to natūralai nebūna maži, arba bent neatrodo tokie. Man labai patinka natūralo pavyzdys Bredas Pitas, ne figūros prasme, bet veido - pas jį gi ir žandukai, ir lupos tokios putlutės, ir šiaip visas toks ne iš akmens kaltas, bet matosi kad ant "kvadrato" modeliuotas.
http://i2.cdnds.net/...12-portrait.jpg
Aisku... Na pas mane veidas atitiktu, bet kunas ne. As is tokiu kur su vistos kaulais ir net vistos raumenim, nepamirstant, neminesim kieno, lasiniu.
QUOTE(Noa @ 2015 08 26, 12:08)
Nu tokios visokios nestandartinės, su visokiais garbiniukais, širdelės formos, su kvalbonais, papuošimais ir dar visokia bybuva.
Man sykiais net būna gražu, bet ant pačios kažkaip atrodo nei šiaip, nei taip, kaip kito drabužį nusigrobus
Mano iškirptės - tai standartinės, ten visokie V ne iki bambos, golfas, apvali palei kaklą, marškinių, na tokios elementarios, kurias piešia ant visokių saugos instrukcijų, kai vaizduoja bobą
Oba
vos ne priesingai negu pas mane?
Mano visu laiku geriausia iskirpte:
V tipo ant manes - siaubas siaubeliausias, iskyrus tuos atvejus kai ji susidaro is drapiruotos apykales arba buna su kalnierium su atvartais kaip marskineliu. Dar esu turejus kur apacioj kaspinas susirisa, irgi visai neblogai ziurejosi.
Apvalios apykakles, jeigu jos visai paprastutes, irgi prastai, nebent tai butu vasarines maikutes.
Laivelio apyklakles tinka. Bet irgi turi turet kazkokia fakturine apdaila, minimalia, bent jau sagutes ant peciu, ar siules idomesnes.
Golfu apykakles kuo maziau prisispaudusios prie kaklo, tuo geriau, ir pageidautina is storu fakturisku siulu. Paskui dar tinka tokios kaip golfai tik atverstu kaklu.
Su kardiganais visai nelengva, tie paprasti v tipo - uzsegti man netinka, nebent nesiociau atsegtus, tada neblogai, o tie su apvalaus tipo iskirpte, kaip ir chanel tipo svarkeliai bei apvalaus kaklo striukeles, man yra didziausia bausme, laukiu nesulaukiu kada ta mada praeis.