QUOTE(bytte @ 2015 08 26, 08:49)
Noa skaitei gal apie
Dramatiškas Klasikas: Rachel Weisz ? Man jin tokia lyginant su kitom DC celebritėm kaip ir su apvalumais? Mačiau ją daugiau į SC grūda matyt dėl to, bet lyginant ją su kokia Emily Blunt jos išvaizda tikrai dramatiškesnė, vietomis man ji net į Monica Bellucci tempia.
Ale rimc.
Nors apvalumų aš pas ją neįmatau. Man ji labai kampuota, jeigu taip lygintis. Aš tikrai moteriškesnė, pas mane ir papai, ir talija yra nediskutuotinai, ir visada aiškiai buvo, net prie KMI 18. O pas ją - galas žino, kaip ten rašo, tipo, skaitykim, kad yra
O skaitant aprašymą - kas tinka, o kas nelabai. Išvis, ten pradžioj rašo, kad tinka A forma, o paskui jau liepia, kad visi siluetai į apačią siaurėtų, niekaip nesuprantu. A nesiaurėja į apačią!
Arba ten rašo - spalvotus aksesuarus reikia derinti ne vieną, o kelis, tada bus harmoniškiau. Ir įdeda nuotrauką, kur ana smėliava suknele ir tik bateliai raudoni, ir ten jau tipo gerai... kadangi ten vertimas iš Kibio, tai man regis, kad tas ponulis sykiais pats sau prieštarauja.
Man labiausiai tinka tie visi nurodymai, kur reikia viską išilginti, ne trumpiems švarkams ir bolero, ne beformiams maišams, debiliškoms iškirptėms, piešinukams su mikimauzais, spalvų fontanams, tai šitas taip. Nors aš ir pavasaris, netinka man visos tos papūgos, galiu kokią vieną padoresnę spalvą pasiimt, sudėt su kita, bet tai ir viskas, ir niekad negalėjau, net kai buvai tikrai geros figūros.
Taigi kaip suvokiu, aš sutinku su tuo, kas iš klasiko pusės, net su švarkais sutinku. O su drama - iš idėjos kaip ir sutinku, bet man kliudo visi tie niuansai, kurie išeina iš to, kad reikia turėti pečius, o neturėti subinės. Nėr pas mane tiek to jang šiknoje, nėr. Kita vertus... Ūgis yr. 20 kg štangą pakeliu. Tai gal ir ne visai in
Mačiau tokią vieną in sporto salėj, kaip ana isterikavo - nuimkite kas nors štangą, kas čia ją uždėjo, nuimkite, man sunku! O ten tokia basine štangelė be nieko, vaikai 12 metų su tokia dirba
Va, ten tiksliai in, ir dar klizma.
Man atrodo, pas mane ta subinė per klaidą, gamta pajuokavo. Ir dėl to visi pieštukai atrodo nekaip. Po teisybei, su tom pieštukinėm suknelėm ir šita babcė atrodo kraupiai. Tiesa, su kitom dar kraupiau. Ko ji negali nešioti ko nors Kenedienės tipo? Būtų jai ir gerai.
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2015 08 26, 11:14)
Ir dar musiskes pastebejau papuosalu nemegejos. Buvo cia momentas kai megdavau cia SM derinuku tema perzvelgt, tai ne karta radau pasisakymu jog, mano vieninteliai papuosalai - mazi auskariukai, vestuvinis ziedas ir laikrodis, ir cia kaip gero tono zenklas, pagirtina, atseit maziau yra daugiau ir pan. Tai gal taip del to ir yra, kad dauguma naturales? Ar cia labiau klasiku bruozas?
O kas tie naturalai apskritai yra, pagal tipizavima?
Raso kad Natural yra susvelnintas yang, bet kuo tada jis skirias nuo Dramatic Classic kuris yra subalansuotas tarp yin ir yang su persvara i yang puse? Arba nuo Soft Dramatic kuris irgi gaunas kaip susvelnintas yang?
Man atrodo, kad natūralams gal nieko tie papuošalai, tik jie tokie hipiški daugiau mažiau.
Natūralas toksai... Nu vat aš įsivaizduoju, kad Meilutytė natūralas
Žo, jei boba nukrypsta nuo pupytės (in) į diedo pusę (jan), tai ji nukrypsta arba į sportiško diedo pusę (natūralai), arba į tokio intiligento su švarku (dramatikai). Žo, arčiau Švarcenegerio - natūralas, arčiau Bondo - dramatikas, tame ir skirtumas, man regis, taip
Dramatikui - griežtas švarkas, natūralui - megztinis ir kutosai. Ir atrodo gerai, pečiai patys tą megztinį laiko. O DC aiškiai parašyta, be dirbtinių petukų - jokio rūbo... Bo kitaip subinė nusvers