QUOTE(bytte @ 2015 08 24, 12:46)
Nu aš tą tipažą ir įkėliau. Mačiau aš diskusijas ar ji ne klasika gryna net. Bet faktas, kad pas ją smakras "nukąstas, ir kakta per žema, dėl to ji tokias šukuosenas darosi. Todėl man ji ne klasika. Aš kartais nepagaunu esmės tuose tipažų rekomendacijose, labai jau ten visi traktuoja kaip nori. O Kibino parašymai cituojami yra, kaip supratau,
šitam forume, bet kai aš angliškai nelabai suprantu, tai pilnai galiu viską painioti. Juolab kad bobos jo knygoje baisiai aprengtos - visai ne įnformatyviai ta prasme.
Nu tai taip, bet tu jį įkėlei kalboj apie gaminus, motyvuodama, kad gaminas - tikras - gali ir taip atrodyt. O aš ir sakau - mano supratimu, jis taip atrodyt negali, jis nebent gali taip rengtis. O tai neįrodo, kad jis nieko bendro su amžina paauglyste neturi. Na tas papuošalų perteklius, sauja deimantų ir dvi saujos perlų viename outfite, ir jie dideli, pabrėžtinai ryški bižuterija, nes vargu ar tokio dydžio perlai pas moterį gatvėje bus tikri
Jis gal kompensuoja ar net pabrėžia tą "paaugliškumą", bet kaip tik dėl jo ir neatrodys juokingai, kaip atrodytų ant klasiko, o atrodo greičiau mielai, kaip atrodo mažos mergytės, besimatuojančios mamos karolius
O vat ant pačios Hepburn tai atrodo juokingokai. na, kaip į karnavalą, kažkas tokio. Bet sakau, gal čia pagal siužetą taip ir priklauso? Net pamėginau skaityti, apie ką tas siužetas, bet atvirai pasakius, niekaip nesupratau, prie ko ten tiffany ir tie papuošalai - ten kokia tai meilės istorija. Faktas, kad veikėja ten, bent pradžioj, tokia fyfavota