Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga pagal figūros tipą

Trapecija nepadarys backeles jei ji baigsis auksciau placiausios jusu klubu linijos arba zemiau. Tik zinoma kelnes turi buti siauros . Uzsidekit aukstesnius kulnus ir tikrai nebusit backute.
Pabandykit Zaroj- kur daug tokiu rubeliu tiesiog pasimatuoti- siauras kelnes ir trapecini svarkiuka- isitikinsit pacios.
Na o jei nepatiks- juk nieko nekainuos sis pasimatavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 22, 14:16)
tai kaip tik ilgas megztinis aptempia ir isryskina uzpakali schmoll.gif nebent jisai laisvas. dirzas taip pat isryskina plona liemeni , tuo paciu apatine kuno dalis atrodo neproporcingai

Zinoma, kad megztinis neaptemptas. Siaip ar taip man labai grazu pabrezi moteriska figura, jeigu ji daili ax.gif
Atsakyti
Turiu šį trūkumą ir daug vargstu,taikydama sau drabužius..Praktiškai neįmanoma nusipirkti švarko,nes ten,kur dar turėtų tęstis talija-pas mane jau klubai prasideda. doh.gif Žodžiu-kaip ir trūksta 5-10 cm.liemens... verysad.gif .Kaip sekasi rengtis "kolegėms"? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 31 sausio 2008 - 16:29
O man grazi tokia figura ax.gif
dazniausiai tada ir krutine buna nemaza, o jei liemuo neapauges rinkutem tai tikrai viskas OK smile.gif Man tokiom figurom baisiai grazu trumpos tiesaus ar siek tiek trapecijos silueto suknutes wub.gif
Atsakyti
Aha,trapecija-geriausias variantas.O liemuo toks-visada linkęs apaugti,todėl ir kovoju visą gyvenimą dėl kelių kilogramų viršaus...
Atsakyti
Mano figūra.
kovoju visą gyvenimą dėl kelių kilogramų viršaus...

Ir mano situacija.

Renkuosi kiek ilgesnius megztukus, kad neatrodytų, jog kojos auga iš krūtinės.
Atsakyti
Aš tai sakau,kad šikna iš pažastų auga.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 01 31, 20:52)
Aš tai sakau,kad šikna iš pažastų auga.. lotuliukas.gif

Tokiu atveju reikia rinktis džinsus/kelnes žemintu liemeniu ir ilgesnes bliuskutes/megztukus blush2.gif bent jau aš taip darau mirksiukas.gif

Su aukštakulniais irgi atsargiai,nes kojos ir taip ilgos ax.gif
Atsakyti
Ot tai problema, čia juk privalumas bigsmile.gif thumbup.gif Nieko nėr baisiau už atvirkščiai - ilgą liemenį ir trumpas kojas, kai užpakalis kabo palei žemę unsure.gif
Man labai patinka po krūtine surišamos ar po ja "įliemenuotos" palaidinės bei suknelės. Švarką galima prisitaikyt, tik reikia atidžiai matuotis, kad nebanguotų nugara. O aukštakulnių vengti nereikia - nė už ką, taigi kojos iš pažastų labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguted @ 2008 02 01, 00:27)
Tokiu atveju reikia rinktis džinsus/kelnes žemintu liemeniu ir ilgesnes bliuskutes/megztukus  blush2.gif  bent jau aš taip darau  mirksiukas.gif

Su aukštakulniais irgi atsargiai,nes kojos ir taip ilgos ax.gif

taip ir darau iki šiol,bet jau ateina aukštas liemuo,tai vėl vargo bus...Pastebėjau,kad labiausiai tinka viena spalva per visą kūną,tada nesupjausto liemens į kelias dalis...

Visus jūsų pasiūlytus variantus naudoju,ką dar pasiūlysite....?
Atsakyti
Labas,

Ir aš turiu šitą "malonumą". Be to, aš dar turiu pakankamai platų liemenį, ir ne patį kūdžiausią u****į. Viršutinė kūno dalis- veidas, rankos, pečiai, krūtinė- gana smulkūs, kojos (blauzdos) irgi nestoros. Bet visa kita...

Tai kaip jūs manot, kaip aš turėčiau rengtis?..
Taigi, jei esat pakankamai kūdos, nesukit galvos, nes būna ir blogiau...
Nusipirkti petinių rūbų dažniausiai neišeina. Kaip jau buvo rašyta, ten, kur pas kitus turi būti liemuo, pas mane prasideda klubai ir pilvas. Jei kostiumo kelnės tinka, tai švarkas tinka tik per klubus. Per pečius jis bala žino keliais dydžiais per didelis, rankovės per ilgos, bet pirštai dažniausiai iš po jų dar išlenda (tai nėra labai jau blogai).
Galiu nusipirkt ir atvirkščią variantą: švarkelis tiks per pečius ir per krūtinę, per pilvą turėtų apie 7- 10 cm nesueiti, o keltytės geriausiu atveju neužstrigs pusiaukelyje jas aunantis. Kaip manot, kuris variantas geresnis?

Išvada viena: dėkui Dievui, moku siūt, nes kitaip būtų prastokai.
Beje, mano proporcijos: ūgis 1,64 krūtinė apie 92, liemuo apie 82, klubai apie 106. Smagumelis...
Atsakyti
Aš labai į tave panaši,ir ūgis tas pats,tik mano dar ir pečiai platoki.. doh.gif Per pečius reikia L dydžio.per krūtinę ir liemenį-M,o šikna irgi M.Apie kostiumus net nekalbu,švarkas jei geras per pečius-liemuo tabaluoja,jei liemuo gerai-per pečius netelpu.Kelnės-36-mažos(jei be elastano),38-krenta,, g.gif
Jo,rankos kūdos,krūtinė vidutinė-C,o liemuo irgi ne siauras...apie 70,be to trumpas...
Pavydžiu,kad moki siūti,aš tai dažniausiai nešu pirktą rūbą taisyti,bet su švarkais tai vistiek negražiai gaunasi ir po taisymo..geriau būtų iškart siūti.

Dar sako-kokia čia problema... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 01 vasario 2008 - 15:02