Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga pagal figūros tipą

QUOTE(Noa @ 2015 07 14, 00:40)
O kodėl, beje, jis nepririnko celebričių, o pririnko kažkokių niekam negirdėtų neregėtų senų tarkų? Jis regis gi dar gyvas, ania? Tai pažiūrėtų TV pro akuliorius ir pririnktų! Visiems būtų lengviau ir pačiam reklama biggrin.gif

pagal tipažą kartais lepteli - meybi ta ir ta, o testui man rods nebuvo jokių pvz. ir šiaip testas yr blogis, nes labai sunku nuspręst ar jau tarkim mano šikna didelė ir didesnių nebūna, ar visgi tiesiog didelė... talija plona ar ploniausia... va vertikaliam vertinimui galim pasitelkt normalias proporcijas visiems žinomas (nu ten kur galvom matuoja pavyzdžiukai).
bet ko jis nesireiškia - klausimas... kažkur radau kad jis vis rašo antrą leidinį metamarfozių... ale ilgai rašo smile.gif
Atsakyti
piešinukai linija/siluetas (prie pavadinimo linija papaišyta, kurią reikia visur stengtis atkartot, nes ji yra ir pas žmogų siluete ir veido bruožuose, ypač svarbu veido bruožai) :
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dar tema apie gaminus rusiškai
Atsakyti
Rankinės pagal figūros tipą biggrin.gif
http://www.buzzle.co...-body-type.html
Atsakyti
šiaip lyg teisingi patarimai, bet paveiksliukai tai nelabai iškalbūs, nei ten aiškus rankenos ilgis, nei jų dydžiai.
Mano bėda kad man patogios rankinės tik kabinamos įstrižai, kas turi ir pliusų ir minusų. Man kaip turinčiai mažą krutinę, optiškai padidina tas diržas tarp krutų einantis, bet jai sutrumpint dirželį kad rankinė būtų virš klubų, labai juokingai atrodo, o jai nuleidi kur turi būt, optiškai prideda svorio ties klubais, kas kriaušėms (t.y. ir man) - ny ny ny. Tos rankinės kur kabinamos po pat pažastim (kurios rekomenduojamos kriaušėms) - visai nepatogios, smunka pastoviai, tenka laikyti įtempus petį, kas kenkia laikysenai... jau geriau ne pagal figūros tipą, nei persikreipus kulniuot smile.gif
Atsakyti
Radau paltuką, kuris man labai gražus... suku galvą kam tinka tokie siluetai pagal Kibbe... labai jau daug lenktų linijų, tai tikrai kažkur prie moteriškos energetikos, tik įdomu ar jau grynai romantikams, ar kokiems Soft gaminams... o gal Soft ntūralams ar teatriniams romantikams:
user posted image

peržiūrėjus polivore derinukus linkstu prie Soft gamine labiausiai...
tarkim toks labai jau tik gaminams tinkantis variantas, ir paltukas įsipaišo IMHO:
user posted image
Atsakyti
Gal teatriniams? Kažin ar romantikams tos asimetijos labai gerai?

O jei jiems asimetrijos gerai, gal tada jiems... Gaminams per vingiuota, mano suvokimu...

Gaila, bet tikrai ne man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 07 21, 12:51)
Gal teatriniams? Kažin ar romantikams tos asimetijos labai gerai?

O jei jiems asimetrijos gerai, gal tada jiems... Gaminams per vingiuota, mano suvokimu...

Gaila, bet tikrai ne man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mano akiai taip pagal drapiruotes sakyčiau Minkštiems natūralams, bet kur derinukai su natūralų rūbais, kažkoks jis ni toks... sakyčiau talija per ryški, o Teatriniams priešingai - per drapiruotas kažkoks, nors taip lyg tiktų... O romantiniams gaminams - galim vingiuotai, jiems ir asimetrija galim, bet kažkaip "per bobiškas", aniems gi kaip mažoms mergaitėms liepia rengtis.
Šiaip jis toks niekam jai grynai, bet labai man gražus... Jai TR tinka tokie siluetai galėčiau labiau kažką įsivaizduot ta puse... nes po kol kas man fantazija neišneša kaip net pasitikrint ar tikrai aš tas pamaivas. Beja anyta partysė iš lapatyno kelnes, nu tipo daržus ravėt, sukirpimo kaip Kibinas siūlo su klostelėm TR, tai lyg ir nieko šikna įsipakavo... vis labiau liūdžiu verysad.gif

Papildyta:
taip pagal kibino knygą lyg ir įsipaišo paltas į TR?
Atsakyti
Nu nelabai... Ar tu Ditą įsivaizduoji su tokiu paltu? Aš tai ne. Per grubu. Va jei jį lygiai nukirpus ir apykaklę sumergaitinus, gal tada, ką?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 07 21, 22:22)
Nu nelabai... Ar tu Ditą įsivaizduoji su tokiu paltu? Aš tai ne. Per grubu.  Va jei jį lygiai nukirpus ir apykaklę sumergaitinus, gal tada, ką?

Dita nesiskaito, ji labai jau tokiam savo stiliuje, sunku įsivaizduot ją kitokiam amplua... reik kokią Lopes ar Selmą bandyt įsivaizduot... Arba Kardašian... Nors įtariu prie tokio kirpimo jų užpakaliai būtų dar labiau optiškai išsipūtę g.gif Būtent dėl to aš pati tokių apačių nedėviu... Visgi kas tada?

Pati kaip įsigyvenai į DC siluetą rolleyes.gif ?
Aš jį pilnai sau atmečiau jau... labai teisinga iliustracija kaip aš atrodau su DC:
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 24 liepos 2015 - 08:33
QUOTE(bytte @ 2015 07 24, 09:30)
Pati kaip įsigyvenai į DC siluetą rolleyes.gif ?
Aš jį pilnai sau atmečiau jau... labai teisinga iliustracija kaip aš atrodau su DC:
My Webpage


Aš tai ką aš žinau - nu ką reiškia įsigyvenau /neįsigyvenau? biggrin.gif Neperku aš tiek rūbų, kad per mėnesį pyst ir pakeist visą garderobą pagal kažkokius nurodymus biggrin.gif Kitaip tariant, ką gaunu, tą perku... biggrin.gif Bet tikrai nedideliais kiekiais. Per tą laiką įsigijau paprasčiausias juodas kelnes ir basutes.
Tokias basutes:
https://www.vagabond...IA-3908-202-89/

Kažkokias tokias kelnes, nesu tikra, ar tai identiškai tas modelis, nu bet iš serijos: http://us.benetton.c...hino-pants.html

Ir ploščių, paprastą, juodą, dvibortį, bet vienos sagų eilės. Nerandu benetone dabar, gal čia koks modelis nuo caro riūriko biggrin.gif Ai, dar paprastus melsvus tiesius džinsus.

Ai, pala, dar rankinuką, čia vadinasi neperku biggrin.gif Paprastą delninę keturkampą. Galėsiu parodyt TEN biggrin.gif


Ir nežinau aš, ar čia į temą, ar ne į temą. Gal ir ne į temą, bet man tiesiog reikia oficialaus atrodymo, ir nieko aš kitko parduotuvėse nerandu. O tokio aiškaus suvokimo, kaip vis tik tas DC light spring turi atrodyt - neturiu. Žinau, kas netinka - raštai, multikų detalės, tašės - maišai, megztiniai reglamnai, per grubūs visokie reikalai, taipogi raukinukai, per daug liemenavimo, asimetrijos, drapiruočių ir pričiondalų.
O tai kas belieka? biggrin.gif

DC. Tai žo, kad nekliūtų į akis, ir tiek, galimi nedideli ekstravagantiški nukrypimai, bet jau tik nepersūdant.
Light spring. Guerlain meteoritų spalvos biggrin.gif Va kaip tik tų spalvų ekstravagantiški nukrypimai ir būna!
15 kg viršaus. Optiškai mažina tamsios spalvos. Su pastelėm atrodymas... Nu ***, toks ir atrodymas, kaip meteoritas, visi žiūri iš saugosi biggrin.gif

Žodžiu, man čia per sudėtinga, užta kaip pirkau elementarius visokius reikalus - mėlynus džinsus, juodas kelnes, juodus ploščius - taip ir perku, o ką aš žinau, ką dar pirkt. Man vaivorykštės spalvų organizmas netoleruoja, aš ne my little ponny.

Tai ką? Susigyvenau ar nesusigyvenau? Da krienas žino, gal aš jau seniai susigyvenus biggrin.gif DC vaivorykščių irgi niekas nesiūlo, tai ir labai gerai daro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 liepos 2015 - 10:53
Aš klausiu kaip ar tinka tas DC, ar kokių netikimų visgi yra...

oi aš tai nieko išvis neperku dar, tik matuoju, bet nešiojant geriau aišku įsivertint. Bet man tai protelis nelabai išneša ką matuot TR, nelabai aš jo suprantu. Na kad tinka rankovės pūstos, apačioje susiaurintos, kaip 19 a. tai jau ir be Kibbes žinojau, dar kad sijonai platėjantys, bet kad ne per daug, nei ilgi, nei trumpi - irgi žinojau... o toliau kas be kipiūro ir raštų - nesuprantu. Juolab kasdienai - visai nesugalvoju. O dar kiek ko randu pagal Kibbino rekomendacijas - viskas mažų dydžių, suprask - storoms netinka smile.gif Tiesa nusprendžiau, kad turimos pernykštės basutės visai tinka TR... su blizgučiais... pavingiuotos... stambesni elementai pasmulkinti... yra šiokia tokia pakulnė. Bent jau prie turimų sijonų (kurie mano akiai atitinka TR) jos žiūrisi neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 26 liepos 2015 - 16:41