QUOTE(bytte @ 2015 07 24, 09:30)
Pati kaip įsigyvenai į DC siluetą
?
Aš jį pilnai sau atmečiau jau... labai teisinga iliustracija kaip aš atrodau su DC:
My Webpage
Aš tai ką aš žinau - nu ką reiškia įsigyvenau /neįsigyvenau?
Neperku aš tiek rūbų, kad per mėnesį pyst ir pakeist visą garderobą pagal kažkokius nurodymus
Kitaip tariant, ką gaunu, tą perku...
Bet tikrai nedideliais kiekiais. Per tą laiką įsigijau paprasčiausias juodas kelnes ir basutes.
Tokias basutes:
https://www.vagabond...IA-3908-202-89/
Kažkokias tokias kelnes, nesu tikra, ar tai identiškai tas modelis, nu bet iš serijos:
http://us.benetton.c...hino-pants.html
Ir ploščių, paprastą, juodą, dvibortį, bet vienos sagų eilės. Nerandu benetone dabar, gal čia koks modelis nuo caro riūriko
Ai, dar paprastus melsvus tiesius džinsus.
Ai, pala, dar rankinuką, čia vadinasi neperku
Paprastą delninę keturkampą. Galėsiu parodyt TEN
Ir nežinau aš, ar čia į temą, ar ne į temą. Gal ir ne į temą, bet man tiesiog reikia oficialaus atrodymo, ir nieko aš kitko parduotuvėse nerandu. O tokio aiškaus suvokimo, kaip vis tik tas DC light spring turi atrodyt - neturiu. Žinau, kas netinka - raštai, multikų detalės, tašės - maišai, megztiniai reglamnai, per grubūs visokie reikalai, taipogi raukinukai, per daug liemenavimo, asimetrijos, drapiruočių ir pričiondalų.
O tai kas belieka?
DC. Tai žo, kad nekliūtų į akis, ir tiek, galimi nedideli ekstravagantiški nukrypimai, bet jau tik nepersūdant.
Light spring. Guerlain meteoritų spalvos
Va kaip tik tų spalvų ekstravagantiški nukrypimai ir būna!
15 kg viršaus. Optiškai mažina tamsios spalvos. Su pastelėm atrodymas... Nu ***, toks ir atrodymas, kaip meteoritas, visi žiūri iš saugosi
Žodžiu, man čia per sudėtinga, užta kaip pirkau elementarius visokius reikalus - mėlynus džinsus, juodas kelnes, juodus ploščius - taip ir perku, o ką aš žinau, ką dar pirkt. Man vaivorykštės spalvų organizmas netoleruoja, aš ne my little ponny.
Tai ką? Susigyvenau ar nesusigyvenau? Da krienas žino, gal aš jau seniai susigyvenus
DC vaivorykščių irgi niekas nesiūlo, tai ir labai gerai daro