QUOTE(bytte @ 2015 06 18, 23:35)
Man jau galvą skauda nuo to Kibbės
, nervuojuosi vis kas esu... ibo nors teste klausia kaip atrodai, bet pats kibbe sako - kad gaminai tik maži... o aš ne maža... pagal ūgį galėčiau tik į flamboyant gamine dar dar... ale man jie visai ne į temą...
Tai va... pagal testą turėjo išmest ir koks gaminas, jai parašė, kad gaminas, vadinasi tas tikrasis. Išvis yra trys gaminai, vienas su dramos įtaka (flamboyant gamine), kitas su romantico įtaka (soft gamine) ir tikrasis gaminas. Visi gaminai man susišaukia su Klasika pagal linijas (klasikos ir trys, tai atitinkamai ir susišaukia), tik man jų garderobas toks kaip klasika pritaikyta mažoms mergaitėms kiek.
testas daug maž manau teisingas, su nukrypimais savęs vertinimo... man vis dar kyla klausimų kaip kurį klausimą atsakyt, ypač kai klausia apie figūrą... kartais manau netinka man jokie iš pasiūlytų atsakymai.
Bet paziurek
cia raso (po Jean Seberg nuotrauka), kad buna zmoniu kurie atrodo zemi budami vidutinio ugio ar netgi auksti. Tai jie dazniausiai taip pat priklauso gamin tipui.
As pati tai realiai ir esu neauksta, bet taip kaip mane apibudina kiti zmones tai jauciuosi visiska mazge 150 ugio.
Tokia nediduke tikrai nesijauciu.
Dabar dar karta pasidariau, pakoregavau veido forma ir klubus (nes vis abejojau ar tuos ar ne tuos idejau) ir dar kazka nepamenu, ir ismete soft gamin. Bet paskui tik vien veido forma palikau pataisyta, tai vel gamin likau.
Kad geriau save isivertinciau atsidariau savo foto kompe pusnuoge visu ugiu,
paskui tos zvaigzdes kur nurodytos kaip pavyzdziai, ieskojau ju foto google su maudomais ir pan., ir lyginau su savo rankom, kojom, klubais ir t.t. Tai baisiai ilgai uztruko.
As kai pamaciau sita foto
tai man daug ka paaiskino.
Visa gyvenima mane trauke prie jureivisko, kareivisko, kaubojisko stiliaus elementu, bet tik elementu, derinamu su tikru moteriskumu. Per daug saldziai moteriska ir man jau nebetinka. Per daug minimalistiskai vyriskai griezta - ir vel nebe. Ir zaismingumo mano stiliuje turi but. Didele beda istinka tada kai priaugi svorio, kokiems naturalams turbut tai ne taip skaudziai kerta per stiliu?
Man atrodo kad kai ka galeciau skolintis ir is soft gamin. Dabar ziuriu i palaidinuke su tokio tipo apykakle kaip pirma juoda su taskiukais, jauciu man galetu tikti.
Pas gamine irgi kazka panasaus maciau. Prisimenu paauglystej sukneliu su tokiom apykaklem turejau, patinku sau kai i nuotraukas ziuriu.