Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė vaikams ir naujagimiams - 2

QUOTE(Mur mur @ 2010 03 17, 22:43)
o kaip jus manot, iki kokio amziaus uztektu anklodes 140x200? dar viena tokia patinkancia radau 135x200? ypac pas vokiecius toks matmuo populiarus  g.gif

Mano supratimu 140x200 yra suaugusiojo viengulė antklodė g.gif Bent aš po tokia miegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 03 18, 10:09)
Mano supratimu 140x200 yra suaugusiojo viengulė antklodė g.gif  Bent aš po tokia miegu biggrin.gif

nu jo, po leliukiniu eina jau tokios biggrin.gif tik galvoju, gal tada geriau iskarto pirkti koki 160 ar 150x200 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 03 18, 09:54)
nu jo, po leliukiniu eina jau tokios  biggrin.gif  tik galvoju, gal tada geriau iskarto pirkti koki 160 ar 150x200  g.gif

Tik reikėtų pasidomėti, ar nebus problemos su užvalkalais. Nes mes turim vieną 170x200, tai sunkoka rasti tokių išmatavimų užvalkalą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2010 03 18, 13:33)
Tik reikėtų pasidomėti, ar nebus problemos su užvalkalais. Nes mes turim vieną 170x200, tai sunkoka rasti tokių išmatavimų užvalkalą g.gif

standartas vaikisku uzvalkalu, jei neklystu 140x200 arba 135x200. tai pagalvojau, kad ir anklode pirkti 135x200. bus lengviau prisitaikyti uzvalkalus ar is vokietijos atsisiusti, nes ten buna neblogu akciju. tikiuosi tie 135 nebus per siaura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 03 18, 12:47)
standartas vaikisku uzvalkalu, jei neklystu 140x200 arba 135x200. tai pagalvojau, kad ir anklode pirkti 135x200. bus lengviau prisitaikyti uzvalkalus ar is vokietijos atsisiusti, nes ten buna neblogu akciju. tikiuosi tie 135 nebus per siaura  g.gif

Turėjau omenyje, kad gali būti sunkumų surasti užvalkalus 150 ar 160 cm pločio antklodei. O su 140x200 tikrai problemų nekils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzolina @ 2010 03 18, 11:37)
O aš galiu pasidžiaugti "Merkio" produkcija leliukams.  biggrin.gif  Kai gimė sūnelis viską pirkau jų gamybos.

Idomu, o kuom isskirtine si produkcija? tuom, kad is vilnos? kuom skiriasi nuo kitu naturaliu audiniu?smile.gif))
Atsakyti
Dabar tiek visokiu audiniu pasirinkimas didelis. Juk patalyne pasisiuti tai ne palta ar svarka... Ir dydziai atitiktu, ir savo ranku darbas...
Atsakyti
Man atrodo, kad linine patalyne bus perkieta. O be to linas labai lamdosi...
Atsakyti
QUOTE(rutami @ 2010 03 18, 16:56)
Man atrodo, kad linine patalyne bus perkieta. O be to linas labai lamdosi...

Bet nepamirskite ,kad nuo senoves gilios miegojo linineje patalyneje Nebuvo karsta vasara nebuvo šalta ziema ir+miegant linineje patalineje odos epitelis greiciau atsinaujina +++++ekologija Jieskom ekologisku prekiu bet linas ka blogai nemanau
Atsakyti
QUOTE(rutami @ 2010 03 18, 16:53)
Dabar tiek visokiu audiniu pasirinkimas didelis. Juk patalyne pasisiuti tai ne palta ar svarka... Ir dydziai atitiktu, ir savo ranku darbas...
Na, o jei reikia pagalbos -  http://public.fotki.com/rutami

Nu yra tu audiniu bet g.gif isirinkti tikrai nepaprasta Grazu ir pigu sunkoka rasti
Atsakyti

i 
Mamytės,

susitarkim taip, kad savo asmeninių reklamų čia nekaišiosit, ypač tos, kurios jau už tai buvote įspėtos, todėl informacijai pateikti raskite subtilesnį būdą
Atsakyti
o gal kas esate bandziusios vaikiska patalyne is IKEA? pasiziurejau, kad pas juos kainos pakankamai geros, o ir siaip gan mieli pataleliai atrodo g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

cia mane tokia neviltis apeme po apsilankymo keliose parduotuvese, kaip 1000 ir 1 naktis, kur vaikiskas patalynes komplektas su aplikacijom - 249lt, o paspalvintas - 209lt. (exclusiv'as) gal kada nors...... lotuliukas.gif
Atsakyti