Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė vaikams ir naujagimiams - 2

QUOTE(Ugniux @ 2009 08 03, 17:06)
Gal kas turite patalus su bambuko pluoštu??

dar neteko tokiu regeti bigsmile.gif ir man butu idomu smile.gif
Atsakyti
Užvalkaliukau medvilniniai, esu jais patenkinta ir vaikas nesiskundžia. Lininiai man patikrų bet brangoki ir kai jau yra tokie kokie yra, negi dabar pirksi.
Atsakyti
Mes tai irgi naudojam medvilne
Atsakyti
Aš perku irgi tik medvilninę, dažniausiai su vaikiškais personažais, mašinėlėmis ir pan.

Patalynė iš lino vaikams manau nėra labai populiari, nes ir glamžosi labiau nei medvilninė ir spalvų, paveikslėlių pasirinkimas skurdokas, daug kam kaina irgi per didelė g.gif

Aišku, jeigu vaikas turėtų kokių alergijų, tai ir mano pasirinkimas kitoks būtų smile.gif
Atsakyti
mes irgi medvilnine naudojame,bet ir linine gal kada isbandysime smile.gif
Atsakyti
Turiu nuostabia drauge kuri uzsiimineja patalyne tad ji mums tiek pridovanojusi,tiek as is jos prisipirkusi,tad sunui tik medvilnine ir tik vaikiskais paveiksliukais mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes lininė paklode naudojam, o antklodės , pagalvės užvalkalus medvelninius.
Atsakyti
Kažkaip net nebuvau atkreipus į tai dėmesio... Perku paprasčiausią patalynę, kurios pilna kiekvienam prekybcentry...
Man regis, kad čia svarbiau (nu, jei ne svarbiau, tai labai svarbu) kuo mes išskalbiame tą patalyną wink.gif
Atsakyti
Medvilnine smile.gif
Atsakyti
Aš medvilninę naudoji, kai kurios paklodės yra frotinės. Linas labai jau brangus. Po apačia abiem turiu vilnonius paklotus. Tik tiek, kad niekda savo patalynės nededu vaikams.
Atsakyti
naudojam medvilnine patalyne, bet ir linine noretusi kada nors pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svencele @ 2007 11 05, 00:37)
Mano sunus alergiskas namu dulkiu erkems ir kt.Gal zinote kur isigyti antialergine patalyne, ciuzini ir kt. Aciu

pirmiausia patarciau naikinti dulkiu erkutes su karstais garais g.gif .o jau tada ieskoti antialergines patalynes

Atsakyti