Ikelk ikelk, lauksiu
Labai jau taip sakyčiau idomiai iškelta tema, atrodo kad lininė patalynė butu kažkokia super naujiena. Bent pas mano mama jos nors vežimu vežk ir pas mane yra, bet labiau mėgstu medvilnine, o kodėl net pati nežinau, gal todėl , kad ji šiek tiek grubesnė .
QUOTE(Katinytis @ 2009 08 20, 15:41)
Labai jau taip sakyčiau idomiai iškelta tema, atrodo kad lininė patalynė butu kažkokia super naujiena. Bent pas mano mama jos nors vežimu vežk ir pas mane yra, bet labiau mėgstu medvilnine, o kodėl net pati nežinau, gal todėl , kad ji šiek tiek grubesnė .
Ne nenaujiena Siais laikais naujienu nera arba jos pamirstos
Naujienu ,tai gal ir yra, tarkim šilku kimšti patalai ir dar galima rasti visokiu bambukiniu audiniu, kas nėra labai paplite arba atėje iš amžiu gludumos. Bet linas atrodo mums toks ganėtinai iprastas audinys, kad net nekelia jokios nuostabos. Turbut ir ne pas vienos mama , močiute rastumėt dar glėbi lininės patalynės puoštos ranku darbo nėriniais .
Manau kad nebe pas visus Na o as tai tokia uz senas tradicijas naujoviu nelabai man jos netinka
mes pirkom antialergine patalyne vaikams, tai esam kol kas labai patenkinti, vyresniam net veiduko odyte lygesne pasidare
QUOTE(scholastika @ 2009 08 30, 12:48)
mes pirkom antialergine patalyne vaikams, tai esam kol kas labai patenkinti, vyresniam net veiduko odyte lygesne pasidare
O is kokio audinio antielergine?
Galbut ir noreciau isbandyt. ..atbaido tai kad glamzosi linas labai o liginti nevisada uztenka laiko. Siuo metu naudoju medvilnine patalyne savo vaikui
QUOTE(gosas @ 2009 08 30, 14:42)
O is kokio audinio antielergine?
manau pats audinys yra naturalus, tik ko gero mamyte kalba apie kaldryte ar pagalvele su antialerginiu uzpildu
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 08 31, 08:27)
manau pats audinys yra naturalus, tik ko gero mamyte kalba apie kaldryte ar pagalvele su antialerginiu uzpildu
Tai ir as taip pamaniau kad naturali medziaga O patis pataliukai pripildyti antielergine medziaga bet kokia idomu?
QUOTE(gosas @ 2009 08 31, 10:14)
Tai ir as taip pamaniau kad naturali medziaga O patis pataliukai pripildyti antielergine medziaga bet kokia idomu?
kazkokia speciali yra, nezinau kokia ten tiksliai
QUOTE(gosas @ 2009 08 14, 22:12)
O kaip atsakot i klausima nenaudoju ir nenaudociau? O idomu kodel nenaudotumet kame priezastis? Klausiu nes pati naudoju ir esu patenkinta Tai idomi nuomuone nenaudociau kodel
viena mamyte parase, kad linas gal per kietas kaip patalynei, tai sutinku su ja
nenaudoju, nes net nekilo mintis tokios patalynes kudikiui pirkti, be to, nezinau kur jos isigyti, o nenauduociau, nes tikriausiai ir kainos butu nemazos ir man labai patinka feretti patalyna, kuria ir pirkau savo suneliui